Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw Nuenense Makelaar

Maas Makelaars is een begrip als makelaar in Nuenen. We vertellen je graag wat dit dorp te bieden heeft.

Dorp Nuenen Makelaar

Jouw makelaar uit Nuenen

Al jaren heeft ons kantoor een sterke binding met Nuenen en voelen we ons thuis in Nuenen. Onze makelaar Casper Mol woont zelf in Nuenen en is op de hoogte van alles wat er speelt in het dorp. Daarnaast heeft hij een groot netwerk opgebouwd in Nuenen en daarbuiten.

Maas Makelaars is jouw makelaar in Nuenen

Doordat wij de stad met het dorp verbinden, hebben we een extra grote kopers groep voor jouw woning of appartement.

Cijfers van de NVM tonen aan dat bijna 60% van de kopers niet uit Nuenen zelf komt. Deze informatie en onze ervaring met expats en ASML zorgen voor een extra kans in de markt. Daarnaast zien we veel mensen na de verkoop van hun woning in de stad de stap richting het dorp maken.

Ook binnen Nuenen hebben wij in bijna 100 jaar een groot netwerk opgebouwd. Wij verbinden de stad met het dorp Nuenen en zijn hét alternatief als je in Nuenen je huis wilt verkopen, kopen of laten taxeren.

Meer informatie over:

Zullen we een keertje koffie drinken?
Ik laat je graag zien wat je mogelijkheden zijn en wat onze toegevoegde waarde is. Wil je liever direct een indicatie wat je huis zou kunnen opbrengen? Doe de gratis online waarde check.

Wonen in Nuenen

Het prachtige dorp Nuenen is zeer centraal gelegen tussen de grotere steden Eindhoven en Helmond. Samen met de kerkdorpen Gerwen en Nederwetten vormt deze plaats een gemeente. Inmiddels telt het dorp 23.826 inwoners.

Maas Makelaars is al jaren actief als makelaar in Nuenen en we kunnen je met zekerheid vertellen dat Nuenen een dorp is met een kloppend hart: het schilderachtige park met de kenmerkende kiosk en de vele gezellige terrassen eromheen zorgen voor een unieke en zeer aangename sfeer. In het centrum van Nuenen liggen verder tal van winkelvoorzieningen en diverse beeldbepalende gebouwen en monumentale panden, waaronder de fraai vormgegeven kerk en het culturele middelpunt van het dorp: het klooster.

Straat Nuenen

Park Nuenen Makelaar

Schilderachtig dorp

Nuenen is een toeristische trekpleister vanwege de innige band met Vincent van Gogh. Hierdoor is het dorp bijna letterlijk een schilderachtig dorp te noemen. Vincent van Gogh maakte in de twee jaar dat hij in Nuenen woonde zijn mooiste en bekendste schilderijen. Na al die jaren brengt deze Nederlandse meesterschilder nog heel wat teweeg. Mensen komen van over de hele wereld om onder andere de Collse watermolen, het Van Goghkerkje, het statige huis waar hij gewoond heeft en de Opwettense watermolen te bekijken.

Tegen het centrum aan ligt de wijk Oud Nuenen. Vanwege de centrale ligging en de ruime opzet van de wijk is dit gedeelte van het dorp altijd erg populair geweest. De woningen aan de zuidkant van Nuenen zijn voornamelijk gebouwd in de jaren ’70. De wijken zijn gerealiseerd rondom winkelcentrum het Kernkwartier en kenmerken zich door de grote verscheidenheid aan type woningen en bouwstijlen.

Cijfers makelaardij in Nuenen (Bron NVM)
60
% Kopers
Komt niet uit Nuenen
35
% Kopers
Is een starter
57
% Kopers
Is een doorstromer

Waarom kiezen voor Maas Makelaars?

Wij zijn de makelaar voor je als in Nuenen een huis wilt verkopen, kopen of wil laten taxeren.

  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Gedreven en ervaren NVM Makelaars
  • Lokale kennis en groot netwerk
  • Extra verkoopkracht door groot regionaal marktaandeel
  • Eigen lokale Nuenense makelaar Casper Mol
  • Het alternatief in Nuenen