Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Verkoopmakelaar

Ga jij je huis of appartement verkopen in de regio Eindhoven? De enthousiaste makelaars van Maas Makelaars staan voor je klaar. Al sinds 1929 zijn wij actief als makelaarskantoor in Eindhoven en we hebben in al die jaren in de regionale woningmarkt alles al een keer meegemaakt.

Wat ons onderscheid als verkoopmakelaar in de markt is de passie die wij allemaal hebben voor het vak makelaar. Een huis op Funda zetten of een deur open maken kan iedereen. Wij zijn bevlogen, hebben dossierkennis, zijn geïnteresseerd in het verhaal van de koper, letten op de details en we maken gebruik van alle middelen om voor jou de beste koper te vinden.

Met onze toonaangevende aanpak en ervaren medewerkers ontzorgen we je en realiseren we de beste deal voor jou.

Verkoopplannen?

Heb je verkoopplannen? Dan is Maas Makelaars dé makelaar voor jou. Samen maken we een uitgekiend verkoopplan waarbij we rekening houden met jouw wensen en persoonlijke situatie. Na een uitgebreide marktanalyse krijg je een realistisch beeld van de woningmarkt, een prijsindicatie en een scherpe persoonlijke offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je vragen over het verkooptraject? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ben je erg nieuwsgierig en wil je meteen weten wat je huis ongeveer waard is? Doe dan onze gratis online waardebepaling. Gebruik onze tool en kom er binnen 5 minuten achter hoeveel jouw huis ongeveer waard is in de huidige woningmarkt.

Jouw verkoopplan

Het verkoopplan van Maas Makelaars bestaat uit 5 stappen:


1. Verkoopstrategie & wensen

Op basis van onze (vertrouwelijke) gesprekken krijgen wij een duidelijk beeld van jouw wensen met betrekking tot de verkoop. Uiteraard wil iedereen verkopen voor de beste prijs, maar misschien zijn er voor jou ook andere zaken van belang. Moet het huis bijvoorbeeld snel verkocht worden? Is er een lange aanvaardingstermijn van toepassing? Zijn er bouwkundige of juridische problemen waar we rekening mee moeten houden? Op basis van deze input en een goede marktanalyse stellen wij een persoonlijk verkoopplan op.

Natuurlijk maken we ook een scherpe offerte voor je zonder kleine lettertjes. We hebben niet de ambitie om de goedkoopste makelaar te zijn. Wel de beste en uiteindelijk de meest voordeligste.

2. Jouw huis in de spotlights

Als de opdracht is gegund aan ons kantoor, gaan wij vol enthousiasme aan de slag voor je. We willen jouw huis zo mooi en zo goed mogelijk presenteren. Na een goede voorbereiding samen met onze verkoopstyliste worden er door een professionele fotograaf mooie foto’s van jouw woning gemaakt. Ook een video, 360° foto’s, duidelijke plattegronden en aansprekende verkoopteksten worden geheel door ons verzorgd.

Is het huis gedateerd? Wij kunnen door middel van een computeranimatie laten zien wat de mogelijkheden van de woning zijn. Is er bijvoorbeeld een betere indeling te maken? Dan creëren we een alternatieve plattegrond. Zo zorgen we ervoor dat potentiële kopers zien dat ze van jouw huis hun droomhuis kunnen maken.

3. Aandacht krijgen en vasthouden

Hebben we alle documenten en het dossier compleet? Is de presentatie helemaal klaar? Dan kan de verkoop gaan beginnen. Wij gaan niet alles klakkeloos op Funda zetten maar “lanceren” de verkoop met een doordacht plan. Binnen enkele uren gaan wij via verschillende platforms aandacht voor jouw huis vragen. Ons eigen zoekersbestand wordt ingezet, we zetten campagnes op sociale media in, de woning staat op onze eigen site met meer dan 15.000 bezoekers per maand en we zetten de woning op Pararius en natuurlijk Funda. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw huis de aandacht pakt en vasthoudt. We deinzen ook niet terug voor creatieve oplossingen als deze nodig zijn.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

4. De perfecte match

Nog voor het “te koop”-bord in de tuin staat en de woning op Funda is gezet, zijn wij al proactief op zoek naar de perfecte match. Tijdens een bezichtiging zetten wij ons maximaal in om de kijkers enthousiast te maken voor jouw huis. We nemen de tijd, beantwoorden alle vragen en streven naar een gelukkige verkoper en een blije koper. In overleg stemmen we samen met jou de bezichtigingen en de strategie af. Wordt het een verkoop op inschrijving of gewoon een ouderwetse onderhandeling? Voor welke strategie we ook kiezen, wij maken voor jou de beste deal.

5. Alles goed regelen

Zodra de onderhandelingen erop zitten en we een mondelinge overeenkomst hebben, gaan we aan de slag met de volgende stap. Binnen no-time hebben wij een deugdelijke NVM-koopakte met daarin alle belangrijke afspraken met de koper opgesteld. Als dit document door beide partijen is doorgenomen, kunnen er handtekeningen worden gezet. Dit kan digitaal of persoonlijk bij ons op kantoor. Ook in de periode na het ondertekenen bewaken wij het proces (samen met de notaris) en zorgen we voor de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen