Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Verkoopstyling & meer

Voor een optimaal verkoopresultaat is de presentatie van jouw huis super belangrijk. Je wilt natuurlijk dat er mooie foto’s en een aansprekende video op onze website en Funda komen te staan. Hiermee wordt de woning beter gevonden én bekeken. De kans op serieuze kijkers en goede biedingen neemt dan uiteraard ook toe.

Als je al jaren met veel plezier ergens woont, ben je vaak “blind” voor je eigen inrichting en woning. Het is jouw manier van wonen en leven en daar is niks mis mee. Een potentiële koper kijkt er echter anders naar. Met een opgeruimd huis, een zo neutraal mogelijk interieur en wat kleine reparaties zorg je voor een snellere match. Een van onze stylistes kan je hier geheel kosteloos advies in geven

 

Art impressies

Bij sommige woningen is alleen styling niet afdoende. We kunnen hier dan gebruik maken van de modernste technieken om een woning virtueel te restylen en in te richten. Op deze manier kan een kandidaat koper toch een beter inzicht krijgen wat het effect is van een (kleine) verbouwing.

We hebben deze methode al met veel succes toegepast in de markt. Uiteraard laten we ook altijd de huidige situatie zien aan kandidaten.

Alternatieve plattegronden

Het komt wel eens voor dat jouw woning veel meer kan bieden dan de huidige indeling. Denk aan een betere indeling, extra kamer, meer licht, woonkeuken etc. Regelmatig voegen wij een alternatieve plattegrond toe om zo een groter publiek te trekken voor een woning.

Plattegrond

"Verkoopstyling voegt echt iets toe voor je verkoop"
Ik kom graag bij je langs wanneer wij jouw huis gaan verkopen
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023