Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Verhuurmakelaar nodig?

 

Bij het verhuren van woonruimte komt het nodige kijken, zoals regelgeving, het huurcontract en het vinden van een huurder. Wij helpen je als verhuurmakelaar op weg.

 

Verhuur Makelaar Eindhoven

 

Verhuurmakelaar van A tot Z

Bij het verhuren van een woning (of delen daarvan) komt het nodige op je af. Wij nemen je graag werk uit handen. We hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar van woningen in in Eindhoven en omgeving. We helpen bijvoorbeeld met het maken van foto’s, opstellen van contracten en het zoeken van de juiste huurder en het bepalen van een goede huurprijs. Zijn de foto’s, afspraken en wensen in kaart gebracht, dan zetten we binnen een paar dagen de woonruimte op Funda.

Zijn er er geïnteresseerden? We zorgen voor een screening en vragen de benodigde gegevens op. Als dit in orde is, gaan wij de woning bezichtigen met de potentiële huurders. Uiteraard verzorgen we ook voor het huurcontract en de juridische handelingen.

Aangepast op jouw wensen

Heb je al vaker een woning verhuurd en weet je precies wat je wilt opnemen in het contract en wat de huurprijs moet zijn? Dan passen we natuurlijk onze werkzaamheden daarop aan. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen hoe en waarmee we jou het beste kunnen helpen. Wij zijn al sinds 1929 de makelaar van Eindhoven en omstreken. En met ons brede bereik is jouw woning binnen no-time verhuurd. We hebben ook ervaring met het verhuren aan expats.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als verhuurmakelaar? We vertellen je er graag alles over. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Heb je vragen?
    Nicolette helpt je graag verder.