Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw makelaar in Veldhoven

Hoewel ons makelaarskantoor fysiek gevestigd is in Eindhoven zijn wij al jaren actief met succes als makelaar in Veldhoven. Regelmatig zie je onze opvallende “te koop” borden in het straatbeeld. Daarnaast hebben we veel aankoopklanten geholpen aan een huis of appartement in Veldhoven. Ook zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in Veldhoven.

 • Wist je dat wij in 2022 de derde NVM makelaar waren van Veldhoven?
 • Wist je dat in 2022 34,14% van de kopers uit Eindhoven kwamen?

Makelaar Veldhoven City

 

Wil jij als eerste ons nieuwe aanbod van huizen in Veldhoven zien?
Volg gratis en anoniem ons Whatsapp Kanaal voor het laatste aanbod.

Makelaar Veldhoven Hovenring

Geen grenzen

Doordat Veldhoven grenst aan Eindhoven (en Meerhoven) zijn er veel verhuisbewegingen van en naar Veldhoven. Zeker met de groei van ASML en de komst van de internationale kopers zijn er qua woningmarkt eigenlijk geen grenzen meer tussen Veldhoven en Eindhoven. Veel van onze Eindhovense verkopers hebben bijvoorbeeld een (nieuwbouw) woning gekocht in Veldhoven. Maar andersom hebben veel Veldhovenaren bij ons een huis buiten Veldhoven gekocht.

“Door onze sterke positie in de regio kunnen we de kopersmarkt voor jouw woning in Veldhoven vergroten”

Makelaar internationaal CIPS

Jouw voordeel met ons als makelaar /CIPS in Veldhoven

Naast dat wij als regionale makelaar een groot netwerk hebben van kopers en verkopers in de regio, hebben wij ook veel ervaring met internationale kopers en verkopers. Door deze twee belangrijke pijlers kunnen wij de beste koper vinden voor jouw huis of appartement in Veldhoven. Maar zeker zo belangrijk ook zorgen dat de verkoop en de afwikkeling op rolletjes loopt. Door te anticiperen op de verschillende culturen en gebruiken voorkomen wij bij verkoper én koper teleurstellingen.

Ik ben thuis in Veldhoven. Zullen we een keertje afspreken?
Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Wil je al inzicht in de waarde van je woning? Met onze online waardebepaling weet je het binnen enkele minuten.
Woningmarkt Maas Makelaars in Veldhoven
14
Woningen
Verkocht in Veldhoven 2022
34
% van de kopers
Komt uit Eindhoven
3
Plaats NVM makelaars
Veldhoven 2022

Ontdek de wijken

Veldhoven is met zijn circa 45.000 inwoners een aantrekkelijke stadsrandgemeente. Deze gemeente biedt veel op het gebied van cultuur, recreatie, winkels en onderwijsvoorzieningen. Denk o.a. aan Theater de Schalm, Citycentrum, zwembad Den Ekkerman, Museum ’t Slot, De Kempen Campus, bioscoop Cinema Gold, kinderboerderij De Hazewinkel, Zoo Veldhoven en diverse sportverenigingen. Kortom, te veel om op te noemen!

Daarnaast biedt de omliggende natuur en het agrarische karakter van de omgeving een plek om tot rust te komen. Veldhoven is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en met de auto. Veldhoven heeft diverse directe aansluitingen op de randweg, zodat je middels de A67 of A2 snel op jouw bestemming bent.

Daarnaast biedt Veldhoven een zeer prettige leefomgeving met vele wijken en hun voorzieningen. Zeker ook door de aanwezigheid van het beursgenoteerde hightechbedrijf ASML en het Maxima Medisch Centrum is Veldhoven als woonplaats erg in trek.

Veldhoven in het kort:

 • Centraal gelegen ten opzichte van Eindhoven
 • Diversiteit aan recreatie, cultuur, sport en onderwijsvoorzieningen
 • Economische trekpleisters als ASML, bedrijventerrein De Run en Maxima Medisch Centrum
 • Uitstekende verbinding met het wegennet
 • Prachtige natuur rondom

Zoek je een actieve makelaar in Veldhoven? Wij helpen je graag:

 • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
 • Funda beoordeling van 9,3
 • Toonaangevend in de regio Eindhoven
 • Bijna 100 jaar actief in de makelaardij
 • Grootste netwerk van kopers en verkopers
 • Gratis vrijblijvend intake-gesprek
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
 • Betaal alleen courtage bij verkoop

Woon jij in Veldhoven en wil je graag je huis verkopen? Dan kunnen wij helpen. Doe een gratis waardebepaling of bekijk wat wij als verkoopmakelaar in Veldhoven voor je kunnen doen.

Jouw woning in Veldhoven verkopen?

Heb je zelf plannen om je woning in Veldhoven te verkopen dan komen wij graag een keertje geheel vrijblijvend bij je langs. Door ons grote netwerk aan jouw huis te koppelen kunnen wij zeker de beste koper voor je vinden. Ongeacht of deze uit Veldhoven of Eindhoven komt.

Daarnaast kun je gebruik maken van onze optimale marketing en verkoop strategie.

   

  Wist je dat wij als CIPS veel extra kennis en ervaring hebben met internationale kopers en verkopers.

  Meisje laptop Maas Website

  Beoordelingen van onze klanten
  10
  Deskundigheid
  10
  Lokale marktkennis
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Service en begeleiding
  Prettig contact en direct een basis van vertrouwen. Kundig en duidelijk naar ons en naar potentiële kopers toe, maar wel verpakt met een vriendelijke, warme aanpak. Wij zijn meer dan tevreden met de manier waarop en de prijs waarvoor ons huis is verkocht.
  Verkoper Waterlinie 83 Eindhoven Geschreven op 26 januari 2024

  Succesvol verkocht in Veldhoven!

  Onderstaande woningen en appartementen zijn recent met veel succes verkocht door onze makelaars in Veldhoven.  Wil je ook je woning of appartement in Veldhoven te koop zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies en waardebepaling