Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw makelaar in Veldhoven

Hoewel ons makelaarskantoor fysiek gevestigd is in Eindhoven zijn wij al jaren actief met succes als makelaar in Veldhoven. Regelmatig zie je onze opvallende “te koop” borden in het straatbeeld. Daarnaast hebben we veel aankoopklanten geholpen aan een huis of appartement in Veldhoven. Ook zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in Veldhoven.

 • Wist je dat wij in 2022 de derde NVM makelaar waren van Veldhoven?
 • Wist je dat in 2022 34,14% van de kopers uit Eindhoven kwamen?

Makelaar Veldhoven City

 

Makelaar Veldhoven Hovenring

Geen grenzen

Doordat Veldhoven grenst aan Eindhoven (en Meerhoven) zijn er veel verhuisbewegingen van en naar Veldhoven. Zeker met de groei van ASML en de komst van de expats zijn er qua woningmarkt eigenlijk geen grenzen meer tussen Veldhoven en Eindhoven. Veel van onze Eindhovense verkopers hebben bijvoorbeeld een (nieuwbouw) woning gekocht in Veldhoven. Maar andersom hebben veel Veldhovenaren bij ons een huis buiten Veldhoven gekocht.

“Door onze sterke positie in de regio kunnen we de kopersmarkt voor jouw woning in Veldhoven vergroten”

Ontdek de wijk

Veldhoven is met zijn circa 45.000 inwoners een aantrekkelijke stadsrandgemeente. Deze gemeente biedt veel op het gebied van cultuur, recreatie, winkels en onderwijsvoorzieningen. Denk o.a. aan Theater de Schalm, Citycentrum, zwembad Den Ekkerman, Museum ’t Slot, De Kempen Campus, bioscoop Cinema Gold, kinderboerderij De Hazewinkel, Zoo Veldhoven en diverse sportverenigingen. Kortom, te veel om op te noemen!

Daarnaast biedt de omliggende natuur en het agrarische karakter van de omgeving een plek om tot rust te komen. Veldhoven is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en met de auto. Veldhoven heeft diverse directe aansluitingen op de randweg, zodat je middels de A67 of A2 snel op jouw bestemming bent.

Daarnaast biedt Veldhoven een zeer prettige leefomgeving met vele wijken en hun voorzieningen. Zeker ook door de aanwezigheid van het beursgenoteerde hightechbedrijf ASML en het Maxima Medisch Centrum is Veldhoven als woonplaats erg in trek.

Veldhoven in het kort:

 • Centraal gelegen ten opzichte van Eindhoven
 • Diversiteit aan recreatie, cultuur, sport en onderwijsvoorzieningen
 • Economische trekpleisters als ASML, bedrijventerrein De Run en Maxima Medisch Centrum
 • Uitstekende verbinding met het wegennet
 • Prachtige natuur rondom

Zoek je een actieve makelaar in Veldhoven? Wij helpen je graag:

 • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
 • Funda beoordeling van 9,3
 • Toonaangevend in regio Eindhoven
 • 90 jaar actief in de makelaardij
 • Grootste netwerk van kopers en verkopers
 • Gratis vrijblijvend intake-gesprek
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
 • Betaal alleen courtage bij verkoop

Woon jij in Veldhoven en wil je graag je huis verkopen? Dan kunnen wij helpen. Doe een gratis waardebepaling of bekijk wat wij als verkoopmakelaar voor je kunnen doen.

Ik ben thuis in Veldhoven. Zullen we een keertje afspreken?
Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Wil je al inzicht in de waarde van je woning? Met onze online waardebepaling weet je het binnen enkele minuten.
Woningmarkt Maas Makelaars in Veldhoven
14
Woningen
Verkocht in Veldhoven 2022
34
% van de kopers
Komt uit Eindhoven
3
Plaats NVM makelaars
Veldhoven 2022

Jouw woning in Veldhoven verkopen?

Heb je zelf plannen om je woning in Veldhoven te verkopen dan komen wij graag een keertje geheel vrijblijvend bij je langs. Door ons grote netwerk aan jouw huis te koppelen kunnen wij zeker de beste koper voor je vinden. Ongeacht of deze uit Veldhoven of Eindhoven komt.

Daarnaast kun je gebruik maken van onze optimale marketing en verkoop strategie.

   

   

  Meisje laptop Maas Website

  Beoordelingen van onze klanten
  10
  Deskundigheid
  10
  Lokale marktkennis
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Service en begeleiding
  Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
  Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023

  Succesvol verkocht in Veldhoven!

  Onderstaande woningen en appartementen zijn recent met veel succes verkocht door onze makelaars in Veldhoven.  Wil je ook je woning of appartement in Veldhoven te koop zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies en waardebepaling