Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw makelaar in Veldhoven

Hoewel ons makelaarskantoor fysiek gevestigd is in Eindhoven zijn wij al jaren actief met succes als makelaar in Veldhoven. Regelmatig zie je onze “te koop” borden in het straatbeeld en we hebben veel aankoopklanten geholpen aan een huis of appartement. Ook zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in Veldhoven.

  • Wist je dat wij in 2022 de derde NVM makelaar waren van Veldhoven?

Makelaar Veldhoven City

 

Makelaar Veldhoven Hovenring

Geen grenzen

Doordat Veldhoven grenst aan Eindhoven (en Meerhoven) zijn er veel verhuisbewegingen van en naar Veldhoven. Zeker met de groei van ASML en de komst van de expats zijn er qua woningmarkt eigenlijk geen grenzen meer tussen Veldhoven en Eindhoven. Veel van onze Eindhovense verkopers hebben bijvoorbeeld een (nieuwbouw) woning gekocht in Veldhoven. Maar andersom hebben veel Veldhovenaren bij ons een huis buiten Veldhoven verkocht.

“Door onze sterke positie in de regio kunnen we de kopersmarkt voor jouw woning in Veldhoven vergroten”

Ik ben thuis in Veldhoven. Zullen we een keertje afspreken?
Ik kom graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Wil je al inzicht in de waarde van je woning? Met onze online waardebepaling weet je het binnen enkele minuten.
Woningmarkt Maas Makelaars in Veldhoven
14
Woningen
Verkocht in Veldhoven 2022
171
Zoekers
Bij ons ingeschreven voor Veldhoven
3
Plaats NVM makelaars
Veldhoven 2022

Jouw woning in Veldhoven verkopen?

Heb je zelf plannen om je woning in Veldhoven te verkopen dan komen wij graag een keertje geheel vrijblijvend bij je langs. Door ons grote netwerk aan jouw huis te koppelen kunnen wij zeker de beste koper voor je vinden.

Daarnaast kun je gebruik maken van onze optimale marketing en verkoop strategie.

     

     

    Meisje laptop Maas Website