Hulp nodig bij de aankoop van je toekomstige huis?

Je bent op zoek naar een nieuwe plek omdat je meer ruimte nodig hebt. Of juist minder. Een plek waar je de radio op volume 10 zet omdat je je helemaal thuis voelt. En je helemaal thuis voelen. Dat is waar het om draait bij de aankoop van je nieuwe thuis. Wij helpen je graag bij het boven tafel halen en het realiseren van jouw woonwens. Heb jij je ideale woning al gevonden en mis je deskundig advies bij de aankoop van jouw woning? Ook dan zijn we er voor je!

Lees verder

Begeleiding van A tot Z of alleen een deel

Wanneer we samen de perfecte nieuwe woning hebben gevonden, starten we de onderhandelingen en begeleiden we je tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Heb je al een huis op het oog en wil je ons vanaf dit moment inschakelen? Ook dat kan. Bij het onderhandelen over de vraagprijs komt emotie en gevoel kijken. En om ervoor te zorgen dat je de ongemakken niet voor lief neemt en geen huis koopt dat uiteindelijk niet 100% bij je past, zijn wij er voor je. Als aankoopmakelaar bewaken wij jouw budget en kun je de onderhandeling aan ons overlaten.

Lees verder

Altijd een eerlijk advies van jouw aankoopmakelaar

Als NVM aankoopmakelaar in de regio Eindhoven, zijn wij vertrouwd met de lokale markt. De aankoop van jouw nieuwe woning kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Want de zoektocht die wij voor je inzetten is er een met eerlijk advies en een kritische blik. Het rondkrijgen van de deal en het eindigen op de perfecte vraagprijs is wat wij dagelijks doen. Wij hakken vrijwel dagelijks met dit bijltje en kennen alle ins en outs van de lokale vastgoedmarkt.

Afspraak maken

Aankoop via Maas Makelaars:

  • Vrijblijvend intakegesprek om jouw wensen in kaart te brengen
  • Wij gaan met je mee tijdens bezichtigingen
  • Wij voeren de onderhandelingen voor je
  • Controleren en doornemen van de koopovereenkomst verzorgen we natuurlijk ook
  • We begeleiden je tot aan het moment van sleuteloverdracht
  • En natuurlijk blijven we ook daarna een aanspreekpunt
Verkoopmakelaar in Eindhoven

Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk hier onze privacy voorwaarden