Mijn favorieten

Makelaar EindhovenOp zoek naar een makelaar in de regio Eindhoven? 

Dan bent u bij Maas Makelaars in Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn het oudste zelfstandige makelaarskantoor van Eindhoven en omgeving.
Niet voor niets zeggen we 'vertrouwd sinds 1929, toonaangevend in 2016'. Want, of u uw woning wilt verkopen of juist een huis wilt kopen, u kunt vertrouwen op onze effectieve, persoonlijke aanpak maar dan wel op een toonaangevende werkwijze die bij markt van 2016 past.
 

Meest betrokken makelaar van Eindhoven

Met een klein, zeer betrokken team bedienen we op geheel eigen wijze een belangrijk deel van de markt; we zijn de meest toonaangevende makelaar in de regio. Het werkgebied van Maas Makelaars omvat de gehele regio Eindhoven. In onze portefeuille vindt u woningen in Best, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Leende, Neerkant, Nuenen, Riethoven, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Van grote stad tot gezellig dorp: Maas Makelaars helpt u uw woonwensen te realiseren.

 

Drie generaties Maas Makelaars

Joris Maas (1974) trad op 23-jarige leeftijd in de voetsporen van zijn vader en opa. Sinds 2005 staat hij als derde generatie officieel aan het roer; zijn vader Jacques bleef tot 2010 nog actief bij het familiebedrijf betrokken. Joris en Jacques Maas realiseerden in 2002 een nieuwbouwkantoor aan de Boschdijk, tegenover het pand waar Maas tot dat moment was gevestigd.

Maas als ‘familiemakelaar’
In de loop der jaren verwelkomden we meerdere generaties als klant. Van opa tot kind tot kleinkind: allemaal schakel(d)en ze Maas Makelaars in voor de aankoop en verkoop van woningen. Waardoor we niet zelden als een ‘familie makelaar’ fungeren. Ook zien we klanten meermalen in hun wooncarrière terug, tevreden over onze begeleiding bij voorgaande woningaan- en verkopen. Die goede relatie en reputatie koesteren we vanzelfsprekend.

Maas Makelaars loopt graag voorop
Wat als een rode draad door onze bedrijfshistorie loopt, is dat we graag vooroplopen met nieuwe ontwikkelingen en continu werken aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Door onze aanpak hebben we een belangrijke positie verworven in de regionale markt en zijn we anno nu nog steeds toonaangevend!

Wilt u een vrijblijvende afspraak? Bel ons dan op 040 - 2445455 of vul onderstaand contactformulier in.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen