Wij zijn Maas makelaars!

“Kwaliteit staat voorop, omdat de aankoop of verkoop van je huis life changing is”

Omdat je toekomstplannen van groot belang zijn bij de aankoop en verkoop van je huis, luisteren we als makelaar naar je wensen. Maar we stellen ook vragen. Want juist door echt met elkaar in gesprek te gaan, krijgen we precies boven tafel wat echt belangrijk voor je is. En dat brengt altijd resultaat, verrassend of juist bevestigend.

Jouw makelaar in Eindhoven, voor nu en in de toekomst

Als familiemakelaar vinden wij het belangrijk dat je huis een thuis wordt. Dit hebben we voor verschillende generaties mogen verzorgen. Bij ons vind je geen standaard aanpak, maar keer op keer een persoonlijke aanpak in de verkoop en aankoop van je huis. We nemen de tijd voor je. Want bij het kopen of verkopen van een plek waar je iedere dag bent, komt ontzettend veel gevoel kijken. Je helemaal thuis kunnen voelen in je nieuwe woning, dat is waar het om draait. En ook als je jouw woning verkoopt, dan wil je dat de volgende eigenaar net zo blij met je huis is als dat jij dat bent geweest. Doordat wij gaan voor deze persoonlijke aanpak, weten verschillende generaties ons te vinden. We zijn al ruim 90 jaar actief als makelaar in Eindhoven.

Waar helpen wij je?

In de hele regio rondom Eindhoven helpen wij je als enthousiaste en deskundige NVM makelaar bij de zoektocht naar je nieuwe huis, of bij de verkoop van je thuis. In de plaatsen Best, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. Van grote stad tot gezellig dorp, wij helpen jou verder!

Meer over de wijken te weten komen?

Bekijk wijkenoverzicht

Ons team

Joris Maas Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Lees meer

Gerben Huijbregts Register Makelaar/taxateur (RMT)

Lees meer

Casper Mol Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Lees meer

Lonneke Maas-Daamen Administratie en Back Office

Lees meer

Patrick Verbakel Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Lees meer

Tamara van der Ree Binnendienst Makelaardij

Lees meer

Willeke Kuijpers Binnendienst Makelaardij

Lees meer

Van alle markten thuis

Woningen verkopen zit in ons bloed. Met een zeer betrokken team helpen we je op onze geheel eigen wijze. We hebben lef en kennen de markt als geen ander. Bij ons vind je alle expertises onder één dak. Zo helpen we je bij de verkoop van je huis maar kunnen we je ook snel helpen aan een passende hypotheek.

‘Jouw woondroom uit zien komen?’

  • 30 woningen Woningen in verkoop
  • 230 transacties Afgelopen jaar (2020)