Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij zijn Maas makelaars!

“Kwaliteit staat voorop, omdat de aankoop of verkoop van je huis life changing is”

Omdat je toekomstplannen van groot belang zijn bij de aankoop en verkoop van je huis, luisteren we als makelaar graag naar je wensen. Maar we stellen ook vragen. Want juist door echt met elkaar in gesprek te gaan, krijgen we precies boven tafel wat echt belangrijk voor je is. En dat brengt altijd resultaat, verrassend of juist bevestigend.

Makelaardij en meer

Woningen verkopen zit in ons bloed. Met een zeer betrokken team helpen we je op onze geheel eigen wijze. We hebben lef en kennen de markt als geen ander. Bij ons vind je alle expertises onder één dak. Zo helpen we je bij de verkoop van je huis maar kunnen we je ook snel helpen aan een passende hypotheek of verzekering.

 

Wat we doen
169
Woningen verkocht
in 2023
25
Woningen aangekocht
in 2023
7360
Kopjes koffie
in 2023

Een modern kantoor met historie

Maas makelaars bestaat al bijna 1oo jaar en daar zijn we enorm trots op. We hebben als kantoor al alles meegemaakt in de huizenmarkt. Van economische crisissen tot  oorlogen en alles daartussen. Door altijd te gaan voor vooruitgang, goed ondernemerschap en kwaliteit zijn we er altijd beter uitgekomen.

Jouw makelaar in Eindhoven, voor nu en in de toekomst

Als familiemakelaar vinden wij het belangrijk dat je huis een thuis wordt. Dit hebben we voor verschillende generaties mogen verzorgen. Bij ons vind je geen standaard aanpak, maar keer op keer een persoonlijke aanpak in de verkoop en aankoop van je huis. We nemen de tijd voor je. Want bij het kopen of verkopen van een plek waar je iedere dag bent, komt ontzettend veel gevoel kijken. Je helemaal thuis kunnen voelen in je nieuwe woning, dat is waar het om draait. En ook als je jouw woning verkoopt, dan wil je dat de volgende eigenaar net zo blij met je huis is als dat jij dat bent geweest. Doordat wij gaan voor deze persoonlijke aanpak, weten verschillende generaties ons te vinden.

 

Makelaar stafje

Goed bereikbaar

We hebben natuurlijk via veel kanalen contact met onze opdrachtgevers, klanten, leveranciers en collega’s van andere kantoren. We vinden altijd leuk als je een keertje bij ons kantoor langs komt voor een ondertekening, advies of om iets af te geven. Of gewoon vanwege onze heerlijke koffie.

Ons  moderne kantoor bevindt zich binnen de ring in Eindhoven en is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer vanuit alle windstreken. Op ons eigen terrein en in de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kom je met de bus pak dan lijn 9 deze stopt bij ons voor het kantoor of met de trein Station Strijp-S (650 meter lopen naar ons kantoor).

Werkzaamheden Boschdijk: Op dit moment is de gemeente Eindhoven de Boschdijk aan het vergroenen. We zijn goed bereikbaar vanuit de ring. Vanaf Fellenoord is de Boschdijk afgesloten.

Energiezuinig

Als makelaar zijn we natuurlijk veel bezig met verduurzaming van woningen. Ons kantoor is echter ook nagenoeg energieneutraal en wordt elektrisch verwarmd. Met maar liefst 84 zonnepanelen wekken we vrijwel zelf onze energie op.

Spreekkamer Maas Makelaars