Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Jouw makelaar in Son en Breugel

Groen wonen in Son en Breugel. Meer informatie over de wijk en het woningaanbod bij Maas, dé makelaar in Son en Breugel die je verder helpt aan jouw perfecte woning.

Wonen in Son en Breugel

Maas Makelaars is een begrip als makelaar in Son en Breugel. We nemen je graag verder mee in wat deze wijk van Eindhoven te bieden heeft. Son en Breugel heeft het imago van een groene gemeente en sinds de aanleg van de A50 ook een gezellige dorpskern. Hier vindt je talloze winkels en horecazaken. De gemeente wordt van elkaar gescheiden door de Dommel en het Wilhelminakanaal loopt ook door het dorp. In de periode na 1960 ontwikkelde de gemeente zich van een boerendorp tot een forensengemeente. Op dit moment heeft de wijk 16.763 inwoners.

Vanaf 11 september 2003 was een deel van de snelweg A50 gereed waarmee het drukke verkeer over de provinciale weg niet meer dwars door het centrum van Son hoefde, en de files bij de brug over het kanaal tot het verleden behoren. Dat verkeer door het centrum is iets, dat nauw verbonden is met de geschiedenis van het dorp. De dorpen hebben eeuwenlang op een kruispunt van doorgaande wegen gelegen. De in 2013 vernieuwde brug over de Dommel, die beide dorpen verbindt, is vanaf het begin de grote doorgang geweest tussen Oirschot, ‘s-Hertogenbosch en de Peel.

Ook qua bedrijvigheid is er veel te doen in Son en Breugel en dan met name op het industriepark Ekkersrijt met de bekende meubelboulevard.

Son en Breugel in het kort:

 • Compleet en sfeervol winkelcentrum met leuke horecagelegenheden
 • Gemeente met veel groen
 • Kindvriendelijk
 • Industriepark Ekkersrijt

Maas Makelaars, jouw makelaar in Son en Breugel, helpt je graag verder

 • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
 • Funda beoordeling van 9,3
 • Toonaangevend in regio Eindhoven
 • 90 jaar actief in de makelaardij
 • Grootste netwerk van kopers en verkopers
 • Gratis vrijblijvend intakegesprek
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
 • Betaal alleen courtage bij verkoop

Woon jij in Son en Breugel en wil je graag je huis verkopen?

Dan helpen wij je verder als verkoopmakelaar in Son en Breugel. Maas Makelaars weet dat een huis verkopen niet vanzelf gaat. Er komt veel bij kijken wat overweldigend kan zijn als je besluit om je huis in de verkoop te zetten. Als ervaren verkoopmakelaar in Son en Breugel maken we gebruik van een uniek verkoopplan, bestaande uit vijf stappen.
1. Verkoopstrategie, 2. Uitstekende presentatie van de woning, 3. Online zichtbaarheid van de woning (Funda, Pararius), 4. De zoektocht naar de juiste koper en 5. Alles tot in de puntjes geregeld van de notaris tot aan de sleuteloverdracht.

Doe een gratis waardebepaling of bekijk wat wij als verkoopmakelaar Son en Breugel voor je kunnen doen.

Andere wijken in Eindhoven

Maas Makelaars helpt je graag op weg als makelaar in Son en Breugel. Ons werkgebied omvat de gehele regio Eindhoven. In onze portefeuille vind je woningen in Best, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. Van grote stad tot gezellig dorp: Maas Makelaars helpt je jouw woonwensen te realiseren.