Een win-win situatie

Heb jij precies in gedachten hoe je ideale huis eruit ziet, maar weet je niet hoe je het kunt vinden? Dromen over de juiste woning is natuurlijk leuk, maar hoe maak je dit nu concreet? Deze unieke service zorgt ervoor dat jouw woonwensen vroegtijdig bij ons bekend zijn. En zo kunnen we gaan matchen met de juiste verkoper. Of andersom. Omdat we dit al in een vroeg stadium van het proces doen, bereiken we snel een tevreden resultaat.

Lees verder

Waarom jouw huis in Eindhoven in de stille verkoop?

  • Door privacy- of veiligheidsredenen;
  • Je wilt niet dat iedereen weet dat jouw woning te koop staat;
  • Je hebt een langere aanvaardingstermijn;
  • Omdat je zelf nog op zoek bent naar een nieuwe woning;
  • Je wilt alleen onder bepaalde voorwaarden verkopen.
Lees verder

Zelf een huis in de stille verkoop zetten?

Een stille verkoop zorgt ervoor dat de woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden. Door deze stille verkoop ontvang je alleen aanvragen van mensen die echt interesse hebben in de woning en die bereid zijn een bod uit te brengen.

Lees verder

Zo zet je jouw huis in stille verkoop:

Als je bij ons aangeeft van stille verkoop gebruik te willen maken, komt onze makelaar bij jou langs voor de woningopname en geven we een adviesprijs af. Wij begeleiden je dan tijdens de verkoopperiode, de onderhandelingen en de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop. Wij zijn al ruim 90 jaar actief als makelaar in Eindhoven.

Een huis gezien uit de stille verkoop in Eindhoven?

De sneak peak is de eerste stap naar je ideale huis dat nog niet in de reguliere verkoop is. Zo heb jij de kans om de woning voor de markt uit te kopen. Want soms is een woning al te koop, maar kiest de verkoper ervoor om de woning in de stille verkoop te zetten. Bijvoorbeeld omdat de verkoper een nieuwbouwwoning of een bestaande woning heeft gekocht met een lange aanvaardingstermijn. De woning is dan nog niet volledig zichtbaar op Funda of op onze eigen website, maar wel binnenkort beschikbaar voor verkoop. Doordat je er snel bij bent, maak jij als een van de eersten kans om de woning te bezichtigen.

Lees verder

Hoe de sneak preview werkt:

1: Je toont interesse in het huis waar je een sneak preview van hebt gezien, door contact met ons op te nemen.

2: Wij informeren je over de condities en de aanvaardingstermijn van het huis.

3: Als dit een match is, dan plannen we een afspraak voor een bezichtiging in, in overleg met de verkoper .

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag hoe we kunnen helpen bij het verkopen van je huis. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden