Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Stille verkoop in Eindhoven

Je huis in de stille verkoop? Wij nemen je zorgen bij je weg. Jouw huis zal geen ‘te koop’ bord in de tuin hebben staan en je kiest zelf waar je wel of niet online zichtbaar wil zijn.

Jaarlijks verkopen wij op discrete wijze diverse woningen zonder bord of Funda. Dit kan een verzoek zijn van de eigenaar of een strategische keuze. We vertellen je er graag meer over.

Sneakpeak Stille verkoop

Waarom jouw huis in Eindhoven in de stille verkoop?

  • Vanwege privacy- of veiligheidsredenen;
  • Je wilt niet dat iedereen weet dat jouw woning te koop staat;
  • Je hebt een langere aanvaardingstermijn;
  • Omdat je zelf nog op zoek bent naar een nieuwe woning;
  • Je wilt alleen onder bepaalde voorwaarden verkopen.

Stille verkoop

Zelf een huis in de stille verkoop zetten?

Een stille verkoop zorgt ervoor dat de woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden. Door deze stille verkoop ontvang je alleen aanvragen van mensen die echt interesse hebben in de woning en die bereid zijn een bod uit te brengen.

Zo zet je jouw huis in stille verkoop:

Als je bij ons aangeeft van stille verkoop gebruik te willen maken, komt onze makelaar bij jou langs voor de woningopname en geven we een realistisch adviesprijs af. Dit vormt het fundament van een verkoopplan wat we geheel op maat uitwerken. Bij een akkoord begeleiden wij je dan tijdens de verkoopperiode, de onderhandelingen en de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop. Wij zijn al ruim 90 jaar actief als makelaar in Eindhoven en hebben een enorm groot netwerk.

“Ook bij een stille verkoop gaan we altijd voor het beste resultaat”

Snel verkopen?

Een stille verkoop kan heel snel gaan. Soms binnen enkele dagen maar dit hangt af van de marktomstandigheden, jouw huis, voorwaarden en prijsklasse. Heb je enorm veel haast dan kan het slim zijn om toch de woning direct op Funda te zetten. Of dit in een goede strategie te verwerken. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar jouw opties.

 

Meer weten over de mogelijkheden van stille verkoop?
We komen graag bij je langs voor een helder advies en krachtige strategie
Stille verkopen in cijfers 2022
6
Stille verkoop
Aantal verkocht
5
Boven vraagprijs
Aantal verkocht
300
Zoekers
actief