Gemiddelde 9,2 beoordelingen
Aankopen in cijfers
25
Woningen
Aangekocht (2022)
11740
Zoekers
In Eindhoven (Bron Funda)
1014
Woningen
te koop in Eindhoven ( Januari 2023)

Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is een spannende aangelegenheid. Zeker op de hectische en steeds veranderende woningmarkt in Nederland. Als ervaren aankoopmakelaar in de regio Eindhoven staan wij graag aan jouw zijde bij deze belangrijke gebeurtenis. Met bijna 100 jaar ervaring ben je bij ons in goede handen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Natuurlijk kun je ook zonder aankoopmakelaar een huis kopen. Een goede aankoopmakelaar zorgt er echter voor dat je compleet ontzorgd wordt bij het kopen van je droomhuis. Daarnaast heb je altijd een aanspreekpunt en adviseur aan je zijde voor alle woning gerelateerde onderwerpen, maar ook iemand die alles weet over de buurt, de voorzieningen en verduurzaming. Als makelaar zijn wij gewend om dagelijks te onderhandelen, kennen we de markt, de (lokale) gebruiken, de spelers en slepen we de beste deal voor je uit het vuur.

Met je eigen Aankoop Coach en een heel team van makelaars kunnen we daarnaast snel schakelen indien nodig. Maak je gebruik van onze hypotheekadviseur dan zijn de lijntjes extra kort en kunnen we per woning een financiële check doen.

Het aankoopproces in 5 stappen

1. Intake & kennismaking

Tijdens een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of digitaal via Teams of Zoom maken we kennis met elkaar en inventariseren we je woonwensen. We kijken naar je wensen op het gebied van buurt, voorzieningen, eigenschappen van de woning en het beschikbare budget.

We geven hierbij ook duidelijk aan of je wensen realistisch zijn of dat we moeten bijsturen of het zoekgebied moeten vergroten. Bij elke aankoopklant kijken we of we de opdracht op dat moment kunnen aannemen. Hebben wij veel zoekers met nagenoeg hetzelfde zoekprofiel, dan kunnen wij niet alle opdrachten aannemen vanwege het risico op belangenverstrengeling.

Tijdens het kennismakingsgesprek komt uiteraard ook het kostenaspect aan de orde en doen wij je een helder voorstel.

Funda zoeken Copaan

2. De zoektocht

Samen met onze Aankoop Coach wordt er een zoekprofiel aangemaakt in Copaan.nl Met deze unieke tool vind je sneller een huis en zie je ook woningen die nog niet op Funda staan. Door een goed algoritme krijg je de woningen die een goede match zijn direct te zien, op elk moment van de dag. Is er een woning die je aanspreekt, dan plannen wij samen een bezichtiging in en gaan we ons alvast verdiepen in de woning en de omgeving. Zo kunnen we je na de bezichtiging goed adviseren. Is er serieuze interesse? Dan gaan we een biedstrategie uitwerken. Je weet gedurende het hele proces precies waar je aan toe bent.

3. Bieden en onderhandelen

Je hebt het huis van je dromen gevonden. Maar wat moet je nu bieden? Als je niet dagelijks met vastgoed bezig bent en niet alle ins en outs van de markt kent, is dit een lastige vraag. Als aankoopmakelaar kunnen wij je optimaal adviseren over het juiste bod. Een goed bod is realistisch en kansrijk. Met een doordachte en slimme bieding vergroot je de kans op een succesvolle aankoop aanzienlijk. Uiteraard nemen we belangrijke voorwaarden, indien nodig, mee in de onderhandeling. Denk hierbij aan ontbindende voorwaarden financiering, leverdatum en een bouwkundige keuring.

“Wij gebruiken big data voor het advies voor een optimale biedstrategie. Hiermee vergroot je je kansen bij het aankopen van je droomhuis”

4. Vastleggen

Is er een mondelinge overeenkomst? Dan zijn we weer een stapje verder, maar er is dan nog geen officiële koopovereenkomst gesloten. Wij zorgen ervoor dat de door de verkoopmakelaar opgestelde koopovereenkomst in lijn ligt met de gemaakte afspraken en dat hij deugdelijk is. Jij kunt dan met een gerust hart de koopovereenkomst tekenen en de koop definitief maken. De ondertekening kan persoonlijk bij ons op kantoor of eventueel digitaal als je minder tijd hebt.

5. De sleuteloverdracht

De dag van de sleuteloverdracht is een feestelijk moment. Wij plannen samen met jou een eindinspectie voordat we naar de notaris gaan. Tijdens deze inspectie voeren we een aantal checks uit en nemen we de meterstanden op. Zijn er nog aandachtspunten geconstateerd? Dan leggen we dit samen met de verkopende partij vast. Als alles akkoord is, kunnen we naar de notaris voor de overdracht van jouw droomwoning!

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en kijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, wat gekoppeld is aan de NVM database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons.

Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Huis kopen

Waarom kiezen voor Maas?

  • Bijna 100 jaar ervaring in de woningmarkt in de regio Eindhoven
  • Wij hebben een eigen aankoop coach die jouw droomwoning sneller vind
  • We gebruiken onze kennis voor een helder advies en ontzorgen je
  • We gebruiken “Big Data” voor een optimaal biedadvies
  • Je hebt je eigen makelaar voor al je vragen en die werkt voor jouw belang!

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen