Altijd op de hoogte met een gratis zoekopdracht

Er is een groot aanbod met huizen in Eindhoven en omgeving. Wanneer je een huis wilt kopen, dan wil je uiteraard niets missen. Met onze gratis zoekopdracht blijf je eenvoudig op de hoogte van het actuele woningaanbod in de regio Eindhoven (ook woningen die niet op Funda staan). Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw ideale woning niet over het hoofd ziet!

Lees verder

Maas helpt je ook als aankoopmakelaar

Je kunt ook een stap verder gaan met onze dienstverlening als aankoopmakelaar. Daarmee helpen we je bijvoorbeeld ook bij de bezichtigingen, onderhandelingen en het doornemen van de koopovereenkomst. Wij helpen je als aankoopmakelaar bij het inventariseren en realiseren van jouw woondroom.

Lees verder

Hoe de gratis zoekopdracht werkt

Stap 1. Vul je persoonlijke gegevens, de gewenste plaats en het type woning in en plaats je zoekopdracht via de link rechts bovenin deze pagina.
Stap 2. Iedere dag ontvang je het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen, per e-mail van ons.
Stap 3. Staat jouw ideale woning ertussen? Reageer dan direct!

Toch liever een afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je meer weten over onze dienstverlening? We vertellen je er graag alles over. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

-
Bekijk hier onze privacy voorwaarden