Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Nuenen West, Dorps geluk

Wonen in Nuenen West; authentiek en sfeervol

Gezellige buurtjes met autoluwe, knusse straatjes en hofjes. Sociale contacten, buurtborrels en kinderen die spelen op straat. Dat is Nuenen West, de levendige nieuwe woonwijk die verrijst in het Dommeldal, tussen de Vorsterdijk, de Dubbestraat en het Boord. Net als Nuenen wordt de wijk Nuenen West typisch dorps; rustig, ruim en met de gezelligheid van het Brabantse dorp, maar ook de dynamiek en voorzieningen van de stad. Nuenen West is dorps geluk; het beste van het dorpse buitenleven verbonden met de nabijheid van de stad.

Gemoedelijk en sfeervol

In de nieuwe woonwijk Nuenen West woon je in een echt Brabants dorp met de natuur en de stad om de hoek. Nuenen West ligt in het Dommeldal, tussen Nuenen en Eindhoven. Het is een wijk met ruimte voor wonen, leren, spelen, ontmoeten en ontspannen, dankzij onder meer (toekomstige) voorzieningen zoals een buurtschuur en een pluktuin. In Nuenen West komen gevarieerde buurtjes in hofjes, brinken en parken die passen bij het dorp Nuenen. Hier ken je elkaar en maak je een praatje op straat. Het is een wijk waar vriendjes van de kinderen binnenkomen via de tuindeur en waar je de babyfoon makkelijk even bij de buren zet. Een wijk waar je je thuis voelt en waar een nieuwe Brabantse vorm van ’naoberschap’ ontstaat.

Makelaar Nuenen West

Een wijk voor jong en oud

Nuenen West is een speciale plek voor iedereen. Stellen, gezinnen en ouderen wonen er heerlijk rustig in de buurtjes die al zijn gerealiseerd. Kinderen spelen op straat met vriendjes en vriendinnetjes en voor scholen, winkels, sport en natuur hoef je nooit ver weg. Het is een buurt waar je elkaar kent en een praatje maakt en waar de buurman spontaan een extra rondje met je meeloopt. Nuenen West wordt de komende jaren verder uitgebouwd tot in totaal circa 1.600 woningen. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een gezin hebt met schoolgaande kinderen of van je oude dag geniet. In Nuenen West vind je altijd een woning die bij jou past.

Vanuit de wijk zó de natuur in

In Nuenen West komen dorpse en landelijke buurtjes tegen de rand van Nuenen aan. De buurtjes verschillen in richting en beleving, maar vullen elkaar aan in sfeer en architectuur. De huizen worden gebouwd rondom kleine pleintjes of veldjes waar je lekker kan barbecueën met de buren en onbezorgd je kinderen kunt laten spelen. Ook komen er plekken waar je juist wat ruimer kunt wonen en waar je uitkijkt op het groen van het buitengebied of een van de grote parken die Nuenen West straks rijk is. Het is de bedoeling dat iedereen in Nuenen West komt te wonen op een mooi plekje en dat je overal in de wijk via groene verbindingsroutes zó de natuur in kunt!

Nieuwbouw Nuenen

Hier wonen?

Er zijn al heel wat buurtjes gerealiseerd in Nuenen West. Maar we zijn nog lang niet klaar. De nieuwbouwwijk bestaat straks uit circa 1.600 woningen. Er zijn nieuwe projecten in voorbereiding met gevarieerd woningaanbod. Welke woning past bij jou? Houd de pagina planning en nieuws in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief van Nuenen West op www.nuenenwest.nl. Dan wordt je per e-mail de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen.

Vragen?

  Type A:

  Het woningtype A is een riante vrijstaande woning met stenen garage, die voornamelijk aan de westkant van en centraal in de Panakkers-Zuid zijn gesitueerd. Deze fijne gezinswoning met drie ruime slaapkamers en maar liefst twee extra kamers op de tweede verdieping is misschien wel iets voor jou! Parkeren kan op eigen terrein en de woning beschikt over een heerlijke tuin rondom het huis. Is dit de woning waar je al zolang naar op zoek bent?

  Royale woonkeuken

  Je komt de woning binnen in de ruime hal. Hier is genoeg ruimte voor jassen, schoenen en tassen! Door de grote ramen valt er ontzettend veel licht in de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de royale woonkeuken. ’s Ochtends is de ontbijttafel een rustmoment in de drukke spits, in de middag doen de kinderen hier hun huiswerk en als de avond valt is dit de plek voor eindeloze diners met vrienden.

  Slapen & Baden 

  Op de eerste etage worden drie grote slaapkamers gerealiseerd. Wie neemt welke is de vraag? De badkamer is heerlijk ruim met een ligbad en aparte douche. Standaard is deze al heel luxe, maar je kunt hier natuurlijk ook je eigen wellness droom ontwerpen. Op de tweede verdieping liggen twee extra kamers. Ideaal als slaapkamer, gym, kantoor of logeerruimte. Mogelijkheden zijn er dus genoeg!

  *Prijzen beschikbare woningen: van € 829.000,– tot en met € 925.000,– v.o.n.

   

  Typa A

  Wil je alles weten over dit super project?
  Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met je. Hieronder vindt je meer informatie per type...

  Type B

  Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning met een fraaie omliggende tuin? Dan is de  vrijstaande woning van het type B in Panakkers-Zuid wellicht jouw droomhuis. Met een woonoppervlakte van maar liefst 166 m2 bieden deze woningen meer dan genoeg ruimte voor jou en je gezin! Bij alle woning wordt een vrijstaande stenen garage gebouwd en parkeren kan op eigen terrein. Kom jij een keer praten over een van deze woningen bij ons op kantoor?

  Royale woonkeuken

  Je komt de woning binnen aan de zijkant. De ontvangsthal is ruim en heeft een praktische garderobehoek om jassen, schoenen en tassen te kunnen plaatsen! Grote ramen zorgen in de woonkamer voor heel veel licht en aan de achterzijde van de woning is een royale woonkeuken gecreëerd. Hier kun je ’s ochtends aan de ontbijttafel jouw krant lezen, in de middag gezellig lunchen met d kinderen en als de avond valt is dit de plek voor een lekkere borrel met vrienden.

  Slapen & Baden 

  De eerste etage bestaat uit drie slaapkamers en een grote badkamer. Alle slaapkamers zijn royaal en de vraag is alleen wie er waar gaat slapen. De badkamer is standaard al luxe uitgevoerd en hier bevinden zich o.a. een ligbad en een aparte douche. Op de tweede verdieping zijn er standaard al twee extra (slaap)kamers gerealiseerd en die kunnen natuurlijk op allerlei manieren gebruikt worden. Hier kan dus met recht gesproken worden over multifunctionele ruimtes!

  Prijzen beschikbare woningen: van € 759.000,– tot en met € 812.000,– v.o.n.

  Type B

  Type C

  Op zoek naar een riante en fijne gezinswoning in Nuenen West? Dan is deze 2 onder 1 kapwoning in Panakkers-Zuid misschien wel jouw droomhuis. Deze moderne woning met lichte gevelstenen en houten gevelbekleding is voorzien van een bijzonder ruime woonkamer en een royale woonkeuken. Kortom, het is hier heerlijk wonen!

  Ruime woonkamer

  Via de zijentree stap je direct in de ruime hal. Hier is ook een toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met toegang tot de tuin. De lekker ruime woonkeuken zit aan de achterzijde van de woning, zodat je uitzicht hebt over de tuin tijdens het koken.

  Voor iedereen een slaapkamer

  Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van compleet sanitair, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. Ook kun je op de zolder je wasmachine en droger kwijt.

  Prijzen beschikbare woningen: van € 715.000,– tot en met € 745.000,– v.o.n.

  Type C

  Type D

  Deze royale 2 onder 1 kapwoning met lichte gevelsteen is een heerlijke gezinswoning met 3 grote slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Met een woonoppervlakte van 160 m2 kan iedereen hier zijn plekje wel vinden! Dit woningtype heeft een vrijstaande stenen garage en parkeren kan op eigen terrein. Zie jij jezelf hier al wonen?

  Kom binnen 

  De entree van de woning is aan de voorzijde. Ideaal is de lekkere ruime hal, hier is genoeg plek voor de jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkeuken met toegang tot de tuin. In de zomer lekker de deuren open terwijl de kinderen hun huiswerk aan de grote keukentafel doen en jij het avondeten voorbereidt.

  Iedereen een eigen slaapkamer 

  Boven heeft iedereen een eigen slaapkamer. Als de drie slaapkamers op de eerste etage niet genoeg zijn dan kun je altijd nog de zolder – waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger – laten afbouwen met een kamer of twee extra. De keuze is aan jou!

   

  Prijzen beschikbare woningen: van € 655.000,– tot en met € 679.000,– v.o.n.

   

  Type E

  Één van de 2 helften van de 2 onder 1 kapwoning type E is uitgevoerd met een lichte gevelsteen en een schuin aflopende pergola. Voor de andere helft van deze 2 onder 1 kapwoning geldt eigenlijk hetzelfde, maar deze woning heeft geen schuin aflopende pergola.

  Voor beide woningen geldt dat het prachtige gezinswoningen zijn met 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Met een woonoppervlakte van 145 m2 krijg je meer dan waar voor je geld! Deze woning heeft een vrijstaande stenen garage en parkeren kan op eigen terrein. Word dit jouw nieuwe woning?

  Kom binnen 

  De entree van de woning is aan de voorzijde. De hal is lekker ruim en dat is niet alleen lekker binnenkomen, maar ook een prima plek voor de jassen, tassen en schoenen. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkeuken met toegang tot de tuin. In de zomer lekker bezig zijn met het voorbereiden van het avondeten en toch de kinderen, die heerlijk aan het spelen zijn in de tuin, in de gaten kunnen houden.

  Iedereen een eigen slaapkamer 

  Boven heeft iedereen een eigen slaapkamer. Als de drie slaapkamers op de eerste etage niet genoeg zijn dan kun je altijd nog op zolder 1 of zelfs 2 slaapkamers extra laten maken. Je ziet wel, deze 2 onder 1 kapwoning biedt mogelijkheden genoeg!

  Prijzen beschikbare woningen: van € 600.000,– tot en met € 616.500,– v.o.n.

  Type E

  Type J

  Op zoek naar een ruime, speels ingedeelde gezinswoning met een fraaie en enorm brede achtertuin? Dan is de enige nog beschikbare 2 oner 1 kapwoning van het type J misschien iets voor jou. De rode gevelbekleding en zwarte raamluiken op de 1e verdieping kenmerken dit in de breedte gebouwde huis. Met een woonoppervlakte van maar liefst 166 m2 heeft deze fijne woning meer ruimte dan je zou denken! De woning heeft verder ook nog een vrijstaande stenen garage en parkeren kan op eigen terrein. Ga jij de uitdaging aan?

  Kom binnen 

  De entree van de woning is aan de voorzijde en de hal is boven verwachting groot om een plekje in te ruimten voor ieder z’n jassen, tassen en schoenen. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer en woonkeuken met toegang tot de tuin. Doordat deze woning in de breedte is gebouwd, kijk je vanuit iedere plek in de achtertuin. In de zomer kun je de dubbele deuren lekker open doen, waardoor de verbinding tussen wonen, eten en de tuin nog wat verder wordt versterkt.

  Iedereen een eigen slaapkamer 

  Boven liggen drie slaapkamers en een ruime badkamer. Mocht je niet genoeg hebben aan drie slaapkamers op de eerste etage, kun je altijd nog de zolder laten ombouwen tot 1 of misschien zelfs wel 2 extra slaapkamers. Dit huis biedt dus ontzettend veel mogelijkheden!

  Prijs beschikbare woning: € 699.000,– v.o.n.

  Type J

  Type G

  Bouwnummer 49 en 52 liggen beide in het midden van een rij van 3 woningen. Met een woonoppervlakte van respectievelijk 150 m2 en 146 m2, 3 slaapkamers én een vrij in te delen zolder hebben deze woningen genoeg ruimte voor jou en je gezin!

  Voor een tussenwoning mag er best gezegd worden dat deze woningen opvallend royaal zijn. Ideaal voor onder andere samengestelde gezinnen. Je woont verder in een prachtige nieuwbouwwijk omgeven door groen en vlakbij de basisschool. Lijkt je dit een leuke woning?

   

  Kom binnen! 

  Via de voordeur stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Via de hal open je de deur naar de keuken en de woonkamer. De deur aan de achterzijde biedt toegang tot de tuin. De keuken ligt aan de voorzijde, zodat je tijdens het koken de spelende kinderen op straat in de gaten kunt houden.

  Verdiepingen met mogelijkheden 

  Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en toilet, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder biedt ruimte voor een of twee extra slaapkamers en je kunt hier ook je wasmachine en droger kwijt.

  Prijs beschikbare woningen: € 526.000,– en € 549.000,– v.o.n.

  Type G

  Type F

  Bouwnummer 48 is de enige hoekwoning die nog niet is verkocht. Het is de linker woning in een rij van 3 woningen en deze ruime hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 137 m2, een open keuken, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. De auto parkeer je in de bij het huis gebouwde garage of op jouw eigen oprit waar zelfs 2 auto’s kunnen staan. Kom je mee naar binnen?

  Ruime woonkamer 

  Via de zijentree stap je direct in de ruime hal. Hier is ook een toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met toegang tot de tuin. De lekker ruime woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Wat is er nu lekkerder dan in de zomer de deuren open te kunnen doen terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de achtertuin of hun huiswerk aan het doen zijn aan de keukentafel.

  Voor iedereen een slaapkamer 

  Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is standaard al compleet uitgerust en smaakvol afgewerkt. Natuurlijk kun je er nog altijd voor kiezen om de badkamer in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus!

  Prijs beschikbare woning: € 587.000,– v.o.n.

  Type F

  Let op:

  Voor de actuele prijsstelling en de beschikbaarheid van de verschillende nieuwbouwwoningen verwijzen wij naar www.nieuwbouw-nuenenwest.nl

  Benieuwd wat je eigen huis waard is?
  Wij kunnen geheel vrijblijvend bij je langskomen voor een gratis verkoopadvies. Zo weet je snel of Nuenen West interessant voor je is.