Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Je huis verkopen

Reviews

Elke dag werken wij met ons team aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Elke particuliere opdrachtgever wordt uitgenodigd om een review te schrijven op Funda. Dit geeft een eerlijk beeld over hoe opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren.

“Het kan altijd beter”

Natuurlijk gaan wij voor de 10 echter een getal is ook afhankelijk van wat je verwacht en wat je referentiekader is. Wij zijn in elk geval voortdurend bezig met het verder perfectioneren van onze rol als makelaar en onze dienstverlening en service.

Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023
Wat klanten verder over ons zeggen

Suggesties?

Mocht je een suggestie of verbeterpunt hebben? Laat het ons dan weten.