Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Je huis verkopen

Reviews

Elke dag werken wij met ons team aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Elke particuliere opdrachtgever wordt uitgenodigd om een review te schrijven op Funda. Dit geeft een eerlijk beeld over hoe opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren.

“Het kan altijd beter”

Natuurlijk gaan wij voor de 10 echter een getal is ook afhankelijk van wat je verwacht en wat je referentiekader is. Wij zijn in elk geval voortdurend bezig met het verder perfectioneren van onze rol als makelaar en onze dienstverlening en service.

Beoordelingen van onze klanten
9.4
Deskundigheid
9.3
Lokale marktkennis
9.2
Prijs / kwaliteit
9.4
Service en begeleiding
De betrokken personen van Maas Makelaars zijn professioneel, pro-actief, behulpzaam, vriendelijk en communiceren op elk noodzakelijk moment. Een duidelijke terugkoppeling bijvoorbeeld als er een bezichtiging was geweest. Als de potentiële koper na vier dagen niet had gereageerd dan werd daarmee doorgaans contact gelegd. We verkochten een klein appartement maar daar hebben we niets van gemerkt. Het leek wel alsof we een grote woning via Maas Makelaars verkochten. We kregen kort gezegd voor ons gevoel dezelfde aandacht. Nicolette en Joris die de verkoop deden en Tamara en Willeke back-office, bedankt!
Verkopers Scheltemaweg 52 Eindhoven Geschreven op 13 december 2022
Wat klanten verder over ons zeggen

Suggesties?

Mocht je een suggestie of verbeterpunt hebben? Laat het ons dan weten.