Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Nieuwbouw

Als sinds de oprichting van Maas Makelaars zijn wij betrokken geweest bij de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten in Eindhoven en omstreken. Veel van de huidige karakteristieke jaren ’30 woningen in Eindhoven zijn dan ook door ons kantoor verkocht.

Ook vandaag de dag zijn wij betrokken bij de verkoop van diverse nieuwbouw projecten in en rondom Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring zijn wij van alle markten thuis en werken wij heel prettig samen met grotere en kleinere ontwikkelaars. Het liefste worden wij al bij de ontwerpfase door een ontwikkelaar benaderd, aangezien wij precies weten wat de koper vandaag de dag aan woonwensen heeft.

Nieuwbouw Eindhoven

Anders verkopen

De verkoop van een nieuwbouw woning is echt totaal anders dan verkoop van een bestaande woning. Het vergt een totaal andere aanpak, onder andere op het gebied van de juridische aspecten en van het nieuwbouwproces. Daarnaast moet een koper een woning kopen vanaf een tekening en moet men zich helemaal inleven in het project. Met onze ervaring en moderne middelen zoals realistische art impressies kunnen wij een potentiële koper enthousiasmeren.

Wij vertellen de koper een helder en duidelijk verhaal, we geven hen nuttige informatie en bruikbare tips. Verder geven wij kopers uitgebreid uitleg op juridisch gebied, zoals onder andere over de Woningborg-overeenkomst. Dit neemt bij kopers heel veel onzekerheden weg en zij zetten bij ons dan ook met vertrouwen een handtekening onder de koop- en aannemingsovereenkomst.

Heb je zelf een nieuwbouw project groot of klein? Wij geven graag onze mening. Wij laten graag onze toegevoegde waarde zien voor jouw project!

     

    Nieuwbouw