Aankoopbegeleiding

Heb je een nieuwbouwwoning in Eindhoven op het oog en wil je graag begeleiding  bij het aankooptraject? Of wil je als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwbouw? Dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen. Al ruim 90 jaar zijn wij actief als makelaar in Eindhoven. 

Waar let je precies op bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning? Hoe gaat dat met de financiering? Van korte vragen met betrekking tot nieuwbouw tot het volledig doornemen van de nieuwbouwcontracten, wij staan voor je klaar!

Lees verder

Nieuwbouw in Eindhoven en omgeving

Heb je een leuke nieuwbouwwoning gezien in ons aanbod? Kijk dan verder op de projectpagina’s, hier is meer informatie te vinden over de woningen. Heb je verdere interesse dan kun je eenvoudig klikken op de ‘reageer op dit project’ button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te informeren.

 

 

Lees verder

Nieuwbouw financieren

Ook op het gebied van financiering komt er heel wat kijken bij een nieuwbouwwoning. Er zijn allerlei kosten waar je rekening mee moet houden. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Wij kunnen hier in grote lijnen meer informatie over geven. Liever een concreet gesprek met een ervaren hypotheekadviseur? Ook dat kan bij onze samenwerkingspartner Maas Hypotheken!

Afspraak maken

Afspraak maken

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden.