Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Ga jij je huis verkopen in Eindhoven?

Je kijkt sinds kort dagelijks op Funda en ook op social media naar verschillende toffe huizen die te koop komen. Elke dag check je het laatste aanbod en je begint de Facebook pagina’s van verschillende makelaars in Eindhoven in de gaten te houden.

Herkenbaar? Het zaadje is geplant en de kans dat je gaat verhuizen en je huis gaat verkopen wordt met de week groter.

Uiteraard zou je je bestaande huis ook nog kunnen verbouwen of verduurzamen om aan je huidige woonwensen te voldoen. Is dit mogelijk en financieel rendabel?

Wij weten als geen ander dat veel huiseigenaren in dit stadium met veel vragen zitten. Als makelaar gaan wij graag met je het gesprek aan om te kijken wat voor jouw de beste oplossing is.

Je huis verkopen

Je droom tot werkelijkheid brengen.

Welke risico’s zijn er? Hoe kunnen deze zoveel mogelijk worden afgedekt? Wat is mijn eigen woning waard? Als makelaar helpen wij je jouw woondroom waar te maken! Samen inventariseren we de wensen, de mogelijkheden en maken hiervoor een gedegen plan van aanpak. Met onze eigen hypotheekafdeling hebben wij alle disciplines in eigen huis. Wij helpen je met verhuizen in of naar Eindhoven!

Compleet ontzorgen van A tot Z

Als makelaar gaan wij voor jou werken en staat jouw belang voorop. Als we de wensen hebben geïnventariseerd, je financiële mogelijkheden in kaart zijn gebracht en je een goede indicatie hebt van de verkoopmogelijkheden van je eigen huis  kunnen we verder. We schetsen je een helder plan om jouw woonwensen waar te maken. In dit plan krijg je ook een  duidelijk overzicht wat wij per fase voor je kunnen betekenen als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en hypotheekadviseur. Ook het kosten aspect komt aan de orde per onderdeel.

Jij bepaalt

Als wij het gehele proces begeleiden geeft dit doorgaans het beste resultaat en kunnen wij je ook een aantrekkelijk combitarief aanbieden. Maar jij bepaalt zelf wat voor jouw de beste keuze is. Het natuurlijk altijd mogelijk om later extra diensten toe te voegen.

 

 

 


Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
9.4
Deskundigheid
9.3
Lokale marktkennis
9.2
Prijs / kwaliteit
9.4
Service en begeleiding
De betrokken personen van Maas Makelaars zijn professioneel, pro-actief, behulpzaam, vriendelijk en communiceren op elk noodzakelijk moment. Een duidelijke terugkoppeling bijvoorbeeld als er een bezichtiging was geweest. Als de potentiële koper na vier dagen niet had gereageerd dan werd daarmee doorgaans contact gelegd. We verkochten een klein appartement maar daar hebben we niets van gemerkt. Het leek wel alsof we een grote woning via Maas Makelaars verkochten. We kregen kort gezegd voor ons gevoel dezelfde aandacht. Nicolette en Joris die de verkoop deden en Tamara en Willeke back-office, bedankt!
Verkopers Scheltemaweg 52 Eindhoven Geschreven op 13 december 2022