Gemiddelde 9,2 beoordelingen
Vraag hier direct je NWWI taxatie aan!
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Na acceptatie van de offerte kunnen we direct voor je aan de slag. Heb je vragen dan kun je ons altijd bellen op 040-2445455

Taxatie in de regio Eindhoven

Een taxatie van je woning kun je nodig hebben voor diverse doeleinden. Het meest voorkomende doel is een taxatie voor de aanvraag van een financiering of herfinanciering. De geldverstrekker wil een uitgebreid rapport om te kijken wat het onderpand waard is. Op deze basis wordt er wel of geen financiering verstrekt.

Daarnaast zijn er ook andere situaties waarbij een taxatierapport met een deugdelijke waardebepaling noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij een erfenis, echtscheiding of juridisch geschil. Al decennia worden wij ingeschakeld voor een betrouwbare taxatie in Eindhoven en omstreken.

NWWI Taxatie

Als ervaren NVM taxateur kunnen wij je hierbij snel en vakkundig helpen in de regio Eindhoven. Onze NWWI gevalideerde rapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Het NWWI is een validatie-instituut erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). De validatienormen zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en vastgelegd in het ISO 9001:2015 addendum.

Onze werkwijze

Als ervaren taxateur letten wij op alle facetten van de woning. Denk hierbij aan bouwkundige zaken, juridische en publiekrechtelijke beperkingen, het bestemmingsplan, eventuele VVE en natuurlijk de ligging. Tijdens de opname ter plaatse maken wij aantekeningen en meten we alles in. Ook worden er foto’s gemaakt van de diverse onderdelen, gevelaanzichten en ruimten. Dit is een verplichting voor de validatie. Op kantoor doen wij de verdere recherche en werken alles uit in het taxatierapport.

Wij streven ernaar om een taxatierapport gevalideerd binnen enkele dagen na de opname op te leveren. In sommige gevallen is er meer onderzoek nodig en nemen wij altijd even contact met je op. Is er veel haast geboden dan kunnen wij in overleg rekening houden met een gewenste deadline.

Indien niet alle benodigde stukken zijn aangeleverd zoals bijvoorbeeld de gegevens van een Vereniging Van Eigenaren kunnen wij het taxatierapport niet verder uitwerken. Het is daarom belangrijk om na het maken van de afspraak de gevraagde stukken te vertrekken voor een soepel en snel proces.

Ons werkgebied

Behalve in Eindhoven taxeren wij ook woningen in onder andere Best, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven, Waalre en Geldrop. Alle woningen die binnen een straal van 20 km van ons kantoor in Eindhoven liggen, kunnen wij in principe taxeren. Ligt jouw woning meer dan 20 km van ons kantoor af? Dan kunnen wij de taxatie vanwege de NWWI-regelgeving en de mindere kennis van de lokale woningmarkt niet op ons nemen.

Marktwaarde

“Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie, na behoorlijke marketing en waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld”

Wat kost een taxatie?

Een goede taxatie is een tijdrovende klus en onderhevig aan strenge richtlijnen en protocollen. Wij voeren alleen woningtaxaties uit welke altijd gevalideerd worden bij het NWWI. Zo waarborgen wij de hoge kwaliteit van onze taxaties.

Wij kunnen doorgaans een woningtaxatie voor financiering uitvoeren vanaf € 695,– inclusief btw. De validatiekosten bij het NWWI bedragen € 55,–

Rekenvoorbeeld:

Taxatie van een netjes onderhouden woning van 150 m2 woonoppervlakte. Doel: Financiering

–        Taxatiekosten € 695,–

–        Kosten NWWI € 55,–

–        Totale kosten inclusief btw en validatie € 750,–

Voor bijzondere doelen, uitgangspunten, appartementsrechten, achterstallig onderhoud en grote objecten gelden opslagen. We maken graag voor je geheel vrijblijvend een scherpe offerte.

 

Bouw Makelaar

Spoedtaxatie

Heb je haast met de taxatie? Geen probleem als wij weten wat we moeten taxeren, wanneer we terecht kunnen en voor welk doel dan kunnen je een goede indicatie geven wanneer het rapport klaar kan zijn. (Wij zijn afhankelijk van de doorlooptijden bij het NWWI)

Offerte?

Wil jij eerst een scherpe offerte voor jouw taxatie? Vul het onderstaande formulier in:

  Waarom een taxatie via Maas ?

   

  • 3 Ervaren NVM taxateurs RT
  • Onze rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd
  • Snelle doorlooptijden
  • Altijd scherp all-in tarief zonder verassingen
  • Spoedtaxaties in overleg mogelijk

   

  Register Taxateur

  Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen
  Verkoopplannen?
  Bereken hier direct de marktindicatie van je woning. Binnen 5 minuten en geheel online.