Je droom tot werkelijkheid brengen.

Welke risico’s zijn er? Hoe kunnen deze zoveel mogelijk worden afgedekt? Als makelaar helpen wij jou jouw woondroom waar te maken! Samen inventariseren we de wensen, de mogelijkheden en maken hiervoor een gedegen plan van aanpak. Met onze eigen hypotheekafdeling hebben wij alle disciplines in eigen huis. Wij helpen je met verhuizen in of naar Eindhoven!

Lees verder

Complete service van A tot Z

Bij ons kun je terecht voor de aankoop, verkoop en hypotheek van je huis. En daarom begeleiden we je graag naar de beste aanpak om jouw woondroom tot leven te brengen. En wanneer dit is gelukt, dan helpen we je ook graag met verzekeren en het papierwerk dat komt kijken bij het gehele traject. Dat is onze complete service: we zijn bij je van het begin tot het eind. Zo helpen wij je op weg en laten we je woonwens helemaal tot uiting komen. We begeleiden je tijdens het hele proces om jouw droom te realiseren.

Lees verder

Totaal ontzorgt als je wilt verhuizen

Totaal ontzorgen van A tot Z! Makkelijker kan het niet. Maak je dromen waar en praat met Maas! Doordat jij ons op de hoogte brengt van jouw wensen, kunnen wij actief op zoek gaan naar passende woningen. Maar ook wanneer je je woning graag wil verkopen en op zoek bent naar de juiste match, dan werkt deze service extra voordelig voor je. Want door actief te koppelen, bereiken we sneller een goed resultaat en kun jij verhuizen in  of naar Eindhoven.

Lees verder

Hoe het werkt

Vraag jij je af waar je verhuizing moet beginnen? Geen zorgen. We hebben een gemakkelijke werkwijze ontwikkelt die uniek is en waardoor we deze service met succes kunnen aanbieden.

Stap 1. Je geeft je woonwens aan ons door.
Stap 2. We helpen jou met de juiste strategie in de zoektocht naar het perfecte huis en als het nodig is, de perfecte koper.
Stap 3. We begeleiden je tijdens dit hele proces, van de zoektocht tot aan de verhuizing.

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wanneer je gaat verhuizen naar of binnen Eindhoven? We vertellen je graag hoe we kunnen helpen bij het verkopen van je huis. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden