Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij staan voor je klaar als verkoopmakelaar in Veldhoven

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar in Veldhoven? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Wij weten dat het verkopen van je woning voor de beste prijs niet altijd vanzelf gaat. Met onze kennis en ervaring kunnen we de allerbeste deal voor jou uit het vuur slepen. Voor elk huis dat we in de verkoop zetten, maken we een uniek verkoopplan. Dankzij de inzet van de juiste verkoopkanalen genereren we aandacht voor jouw huis onder serieuze kopers. Hierdoor kunnen we jouw huis voor de beste prijs verkopen.

In alle jaren dat we als verkoopmakelaar actief zijn in Veldhoven hebben we een beproefd stappenplan ontwikkeld.


Stap 1: De juiste verkoopprijs

Een goed begin van het verkooptraject is het halve werk. Daarom starten we met het vaststellen van de juiste verkoopprijs. De verkoopmakelaars van Maas Makelaars kennen de woningmarkt van Veldhoven op hun duimpje en weten wat er speelt in de stad. Hierdoor kunnen ze een realistische en accurate inschatting maken van de waarde van je woning. Wil je zelf vast een online waardebepaling doen om een idee te krijgen van de waarde van je huis? Dat kan snel en eenvoudig via onze online tool.

Stap 2: Jouw huis in de spotlight

Als je voor Maas Makelaars kiest als verkoopmakelaar, weet je zeker dat de presentatie van jouw woning tot in de puntjes verzorgd is. We laten professionele foto’s en een filmpje maken waardoor jouw huis er op zijn best uitziet. We maken een duidelijke plattegrond en en schrijven een aansprekende verkooptekst. Als dat niet voldoende blijkt te zijn voor een vlotte verkoop van jouw woning in Veldhoven doen we er een schepje bovenop. Met behulp van een woningstylist en een 3D artist impression kunnen we het verkoopproces een extra zetje geven.

Stap 3: Aandacht pakken en vasthouden

Een belangrijk deel van ons werk als verkoopmakelaar in Veldhoven is het pakken en vasthouden van de aandacht voor jouw huis. Nadat we de verkoopprijs hebben bepaald en het beeldmateriaal klaar is voor publicatie, is het tijd om in actie te komen. We plaatsen je huis op verschillende verkoopkanalen, zoals onze website, Funda, Pararius en social media. Afhankelijk van het verkoopplan is het ook mogelijk om andere online en offline kanalen in te zetten. Je kan bij ons ook gratis deelnemen aan de Open Huizen Dagen.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

Stap 4: De perfecte match

De perfecte match vinden voor jouw huis in Veldhoven, dat is ons doel. De perfecte match is gemaakt als zowel koper als verkoper gelukkig is. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Veldhoven en omgeving vinden de verkoopmakelaars van Maas Makelaars deze perfecte match doorgaans binnen enkele weken.

Stap 5: Alles goed geregeld

Als we een koper voor je huis hebben gevonden en de onderhandelingen zijn afgerond, moeten er nog een aantal zaken geregeld worden. Onze verkoopmakelaars begeleiden je bij het doornemen en ondertekenen van de koopakte, de inspectie van de woning en de afhandeling van de verkoop bij de notaris. Wij staan aan je zijde tot en met de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip! Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen