Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Taxatie woning in Veldhoven

Heb jij snel een NWWI taxatie nodig voor de aankoop van je nieuwe woning? De ervaren taxateurs van Maas Makelaars helpen je graag met een vakkundige en betrouwbare taxatie van jouw woning in Veldhoven.

Een volwaardig taxatierapport

Een hypotheekverstrekker zal altijd om een taxatierapport vragen als je een hypotheek aanvraagt om de aankoop van een woning te financieren. Zo weet de hypotheekverstrekker zeker dat de woning ook echt het bedrag waard is dat je ervoor betaalt. Naast een hypotheekaanvraag zijn er meer zaken waarvoor je een taxatierapport nodig hebt, bijvoorbeeld het oversluiten van je hypotheek, het afsluiten van bepaalde verzekeringen en in sommige gevallen kan ook de belastingdienst om een taxatierapport vragen.

Een taxatierapport laat je maken door een NWWI gecertificeerd taxateur. Alle taxateurs van Maas Makelaars zijn gecertificeerd taxateur, waardoor al onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van de hypotheekverstrekker, de belastingdienst en de verzekering. Doe je liever eerst een gratis online waardebepaling? Dat kan simpel en snel via onze tool.

Taxatie met oog voor de omgeving

Bij een taxatie van jouw woning in Veldhoven nemen onze taxateurs niet alleen het huis zelf onder de loep, ook de omgeving van de woning en de huizenmarkt worden meegenomen in de waardebepaling. Daarom is het van belang dat de taxateur die het taxatierapport van jouw woning opstelt goede kennis heeft van Veldhoven en de lokale huizenmarkt. Bij Maas Makelaars zit je wat dat betreft goed. Wij zijn al sinds 1929 dé makelaar van Veldhoven en omgeving.

Behalve voor een taxatie in Veldhoven, kun je bij Maas Makelaars ook terecht voor een taxatie van een woning in onder meer Best, Geldrop, Son en Breugel, Nuenen, Waalre en Eindhoven. Alle woningen binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor mogen wij volgens de NWWI richtlijnen taxeren.

Taxatie in Veldhoven: onze werkwijze

Alle taxaties die Maas Makelaars uitvoert, voldoen volledig aan de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een onafhankelijk instituut dat erop toeziet dat de taxatierapporten volgens de richtlijnen van het >Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) worden opgesteld.

De belangrijkste speerpunten bij het opstellen van een taxatierapport van jouw woning in Veldhoven zijn de ligging van de woning, oppervlakte en inhoud van de woning, de staat van het onderhoud, de constructie en de omgeving. Nadat wij het rapport hebben opgesteld, laten we het valideren door het NWWI.

Het uitvoeren van een goede taxatie is een tijdrovende klus. De taxateur moet onderzoek doen, de gegevens van de woning opnemen, de waarde van de woning berekenen en het rapport opstellen. We streven ernaar om het taxatierapport binnen enkele werkdagen op te leveren. Is er haast geboden? Dan kunnen we in overleg een deadline afspreken.

Marktwaarde

“Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie, na behoorlijke marketing en waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld”

Wat kost een taxatie van een woning in Veldhoven?

Het uitvoeren van een taxatie is niet gratis. Bij Maas Makelaars zijn we altijd open over de kosten die we rekenen. Onze standaard tarieven zijn inclusief BTW en validatiekosten.

Onze taxateurs kunnen pas aan de slag met een taxatie als alle documenten door jou zijn aangeleverd. Als niet alle stukken volledig zijn, kunnen wij geen taxatie uitvoeren.

Taxatie Tarief per 1 oktober 2021
Woning tot 175 m2 woonoppervlakte € 675
Woning vanaf 175 m2 woonoppervlakte € 750
Toeslag taxatie appartement € 50
Toeslag waarde met bijzonder uitgangspunt (na verbouw) € 75
Nieuwbouw taxatie vanaf tekening € 750
Kosten aanvullende bouwkundige keuring v.a. € 200 (op aanvraag)
Toeslag ander doel dan financiering/uitgangspunt op aanvraag

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een regulier object met een zuivere woonbestemming welke niet is/wordt verhuurd. Taxateur behoudt zich het recht voor om een taxatieopdracht terug te geven. Prijzen zijn inclusief btw, NWWI validatiekosten en recherchekosten.

De voordelen van een taxatie in Veldhoven door Maas Makelaars

  • Krijg inzicht in de waarde van je woning;
  • Het NWWI taxatierapport voldoet aan alle eisen;
  • Het rapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  • Taxatie door een deskundige en betrouwbare taxateur;
  • Vraag de taxatie direct online aan;
  • Taxatierapport is binnen enkele werkdagen gereed;
  • Spoed? Neem even contact met ons op.

Offerte?

Wil jij een scherpe offerte voor jouw taxatie? Vul het onderstaande formulier in:

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen
Verkoopplannen?
Bereken hier direct de marktindicatie van je woning. Binnen 5 minuten en geheel online.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6