Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Waardebepaling & verkoopadvies

Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de verkoopprijs en mogelijkheden van jouw woning of appartement? Het proces begint bij een waardebepaling van jouw huis. Wij willen je graag op weg helpen bij deze spannende stap in jouw woon carrière. Een goede prijsbepaling en advies zijn een cruciaal onderdeel van een succesvolle verkoop.

Onze ervaren NVM makelaars (RM) komen uiteraard graag geheel vrijblijvend bij je langs voor een goed persoonlijk advies en scherpe offerte!

   

  Wil liever direct al een (online) indicatie van de waarde?
  Klik dan hieronder op de button en ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie van jouw woning.
  Hoe werkt het?

  Stap 1. Vul je postcode, huisnummer en (geschatte) woonoppervlakte in

  Stap 2. Beantwoord een paar eenvoudige  vragen over je woning

  Stap 3. Je ontvangt direct de waarde indicatie van je woning!

   

   

  Woning Maas

  Maas Makelaars helpt je ook als verkoopmakelaar

  Wil je na de online waardebepaling doorpakken en écht je huis of appartement in de verkoop zetten? Wij staan dan uiteraard voor je klaar als verkoopmakelaar. Graag komen we bij je langs voor een deskundig advies. Geheel vrijblijvend.

  Samen nemen we de markt en je verkoopkansen door en maken we een aantrekkelijk verkoopplan. Alle facetten komen dan aan bod zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

  Met Maas Makelaars als verkoopmakelaar aan je zijde, weet je in elk geval zeker dat jouw huis gaat opvallen in de regio Eindhoven en je de beste prijs voor je woning krijgt. Lees meer…

  Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen