Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij staan voor je klaar als verkoopmakelaar in Nuenen

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar in Nuenen? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Wij weten dat het verkopen van je huis voor de beste prijs niet altijd vanzelf gaat, maar met onze kennis en ervaring kunnen we de allerbeste deal voor jou uit het vuur slepen. Voor elk huis dat we in de verkoop zetten, maken we een uniek verkoopplan. Dankzij de inzet van de juiste verkoopkanalen zorgen we ervoor dat jouw huis veel aandacht krijgt van serieuze kopers en dat het voor de juiste prijs verkocht wordt.

In alle jaren dat we als verkoopmakelaar actief zijn in Nuenen hebben we een beproefd stappenplan ontwikkeld.


Stap 1: De juiste verkoopprijs

Een goed begin is het halve werk. Een goede verkoopmakelaar begint met het bepalen van de juiste verkoopprijs. Bij Maas Makelaars kennen we de woningmarkt van Nuenen als onze broekzak. Onze makelaar Casper Mol woont zelf in Nuenen en is op de hoogte van alle ins en outs van het dorp. We kunnen daarom een realistische en accurate inschatting maken van de waarde van je huis. Wil je zelf vast een online waardebepaling doen? Dat kan snel en makkelijk via onze online tool.

Stap 2: Jouw huis in de spotlight

Kies je voor Maas Makelaars als verkoopmakelaar? Dan weet je zeker dat de presentatie van jouw woning om door een ringetje te halen is. We laten professionele (360 graden-)foto’s en een filmpje maken waarop je huis er op zijn best uitziet. We tekenen een duidelijke plattegrond en schrijven een aansprekende verkooptekst. Is een extra stapje nodig om jouw huis in Nuenen in de schijnwerpers te zetten? Dan kunnen een 3D artist impression en een woningstyling uitkomst bieden.

Stap 3: Aandacht pakken en vasthouden

Een belangrijk deel van ons werk als verkoopmakelaar in Nuenen is het pakken en vasthouden van de aandacht voor jouw huis. Hebben we de verkoopprijs bepaald en is al het beeldmateriaal klaar voor publicatie? Dan is het tijd voor actie! We gaan je huis op verschillende verkoopkanalen plaatsen, zoals Funda, Pararius, onze eigen website en social media. Afhankelijk van het verkoopplan kunnen we ook andere on- en offline verkoopkanalen inzetten. Je kan bij ons ook gratis deelnemen aan de Open Huizen Dagen.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

Stap 4: De perfecte match

Ons doel is natuurlijk om de perfecte match voor jouw huis te vinden. Een perfecte match is volgens ons gemaakt als zowel de koper als de verkoper gelukkig is. Dankzij ons uitgebreide netwerk in en buiten Nuenen vinden wij deze perfecte match doorgaans binnen enkele weken.

Stap 5: Alles goed geregeld

Als we een koper voor je huis hebben gevonden en de onderhandelingen erop zitten, moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. Wij begeleiden je bij het doornemen en ondertekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Als verkoopmakelaar staan we aan je zijde tot en met de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen