Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Aankoopmakelaar Nuenen

Het kopen van een huis is niet niks. Of je nu voor het eerst een huis koopt of dat je het al vaker gedaan hebt, het blijft een spannende gebeurtenis. De hectische en steeds veranderende woningmarkt in Nederland maakt het kopen van een huis er ook niet makkelijker op. Het is dus verstandig om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen als je een huis wil gaan kopen. Zoek je een huis in Nuenen en omgeving? Dan is Maas Makelaars dé aankoopmakelaar voor jou.

Waarom een aankoopmakelaar?

Het is goed mogelijk om zonder aankoopmakelaar een huis te kopen. Toch raden wij altijd aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar zorgt er namelijk voor dat je compleet ontzorgd wordt bij het kopen van je droomhuis. Je hebt gedurende het hele proces, van het starten van de zoektocht tot het tekenen van het koopcontract, een aanspreekpunt en adviseur aan je zijde. Onze makelaars in Nuenen zijn gewend om dagelijks te onderhandelen, ze kennen de lokale markt en de spelers en slepen de beste deal voor je uit het vuur.

Het aankoopproces in 5 stappen

1. Intake & kennismaking

Voordat we starten met de zoektocht naar jouw droomhuis, willen we je eerst leren kennen. Daarom beginnen we met een persoonlijke afspraak waarin we je woonwensen inventariseren. We kijken naar je wensen op het gebied van de eigenschappen van de woning, de buurt, de voorzieningen en je budget. We geven hierbij meteen duidelijk aan of je wensen realistisch zijn of dat we ze moeten bijschaven of het zoekgebied moeten uitbreiden naar een groter deel van Nuenen.

Bij elke aankoopklant kijken we of we de opdracht op dat moment kunnen aannemen. Als we veel zoekers hebben met vergelijkbare wensen, kunnen we niet alle opdrachten aannemen vanwege het risico op belangenverstrengeling.

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we uiteraard het kostenplaatje aan je voor en doen we een helder voorstel voor onze werkzaamheden.

Funda zoeken Copaan

2. De zoektocht

Onze Aankoop Coach gaat samen met jou aan de slag om een zoekprofiel aan te maken op Copaan.nl. Met deze unieke tool zie je ook huizen die nog niet op Funda staan en vind je sneller een geschikte woning. Het algoritme zorgt ervoor dat je de woningen die een goede match zijn direct te zien krijgt. Als we een woning zien die jou aanspreekt, plannen we een bezichtiging. Wij gaan ons verdiepen in de woning en de omgeving zodat we je na de bezichtiging goed kunnen adviseren. Is de interesse serieus? dan gaan we aan de slag met een biedstrategie. Je weet gedurende het hele proces precies waar je aan toe bent.

3. Bieden & onderhandelen

Als je het huis van je dromen in Nuenen hebt gevonden, begint de volgende stap in het proces: bieden en onderhandelen. Als je hier niet dagelijks mee bezig bent, kan dit een ingewikkelde stap zijn. Als aankoopmakelaar kunnen wij je optimaal adviseren over het juiste bod. Een goed bod is realistisch en kansrijk. Als we een doordacht en slim bod doen, vergroten we de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk. Uiteraard vergeten we in de onderhandelingen niet om voor jou belangrijke voorwaarden mee te nemen. Hierbij kun je denken aan ontbindende voorwaarden financiering, leverdatum en een bouwkundige keuring.

4. Vastleggen

Is het bod geaccepteerd en is er een mondelinge overeenkomst? Dan is het tijd om de officiële koopovereenkomst op te gaan stellen. De verkoopmakelaar stelt de overeenkomst op en wij zorgen ervoor dat hij in lijn ligt met de gemaakte afspraken en dat hij deugdelijk is. Jij kan dan met een gerust hart de koopovereenkomst tekenen en de koop definitief maken. De ondertekening kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar het kan eventueel ook digitaal als dat voor jou makkelijk is.

5. De sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht is een feestelijk moment. We gaan eerst samen met jou naar het huis voor een eindinspectie. We nemen de meterstanden op en voeren een aantal checks uit. Zijn er aandachtspunten geconstateerd? Dan leggen we die samen met de verkopende partij vast. Als alles in orde is gaan we naar de notaris voor de overdracht van jouw droomhuis!

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en kijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, wat gekoppeld is aan de NVM database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons.

Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen