Zo werkt het

Stap 1. De juiste verkoopstrategie

Wil jij je huis verkopen in Eindhoven of omgeving? Met Maas Makelaars als verkoopmakelaar aan je zijde, weet je zeker dat jouw huis gaat opvallen in de regio Eindhoven. Een goede start is het halve werk. Dat weten wij als geen ander. Daarom besteden we veel aandacht aan de eerste stap: het presenteren van jouw huis op de woningmarkt.

Graag bespreken we wat de beste manier is om je huis te verkopen. Aan de orde komt natuurlijk de verkoopprijs. Maar ook de manier waarop je woning wordt gepresenteerd, met de bedoeling geïnteresseerden aan te spreken. Ons professionele team zet jouw huis in de spotlights, zodat deze snel verkocht wordt voor de beste verkoopprijs. Wist je dat wij ook NWWI gecertificeerde taxaties van woningen doen? Of wil je eerst een online waardebepaling laten doen? Gebruik dan onze tool en bekijk hoeveel jouw woning waard is.

Lees verder

Stap 2. Je huis in de spotlights!

Onze toegevoegde waarde als verkoopmakelaar? Allereerst zorgen we voor een aansprekende presentatie. Want dat is waar het om gaat wanneer je huis naar tevredenheid verkocht moet worden. Het uitwerken van de presentatie is daarom een belangrijke stap. We laten foto’s maken door een professional. En we zorgen voor duidelijke plattegronden. Daarnaast schrijven we een aansprekende verkooptekst. Ook maken we 360-graden-foto’s en een video. Daarnaast behoort een Matterportpresentatie ook tot de mogelijkheden. En moet jouw huis echt opvallen? Dan kunnen een 3D-artist impression en woningstyling uitkomst bieden.

Lees verder

Stap 3. Aandacht pakken en vasthouden

Is de verkoopprijs van je huis bepaald en zijn de foto’s en plattegronden klaar om gepubliceerd te worden? Dan geven we gas! We plaatsen je huis op Funda, op onze eigen website, op Pararius, social media en andere online en offline media. Daarnaast kun je bij ons gratis meedoen aan Open Huizen Dagen. En wanneer het nodig is, dan gaan we aan de slag met creatieve acties om je huis nog beter te laten opvallen. We zorgen ervoor dat je huis aandacht pakt en vasthoudt. Als dé makelaar van Eindhoven doen er alles om je woning snel te verkopen voor de hoogste prijs.

Lees verder

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar:

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Je huis verkopen zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop*
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Stap 4. De perfecte match!

Nog voordat het verkoopbord in je tuin is geplaatst en de woning op Funda te vinden is, zijn wij al op zoek naar de perfecte match! Wat dat is? Daarmee bedoelen we dat zowel verkoper als koper gelukkig zijn. Wanneer jij je huis verkoopt, dan wil je toch ook dat de volgende eigenaar net zo blij met je huis is als dat jij dat bent geweest? Binnen ons netwerk van woningzoekenden in de regio Eindhoven vinden wij doorgaans binnen een maand een nieuwe koper. En nog veel belangrijker: voor de juiste prijs.

Lees verder

Stap 5: Alles goed regelen

Zodra de onderhandelingen erop zitten, dan heb jij je huis verkocht! Er zijn nog wel een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Zoals het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Ook tijdens dit traject zijn wij er voor je als verkoopmakelaar. Zo gaan we mee naar de notaris en zijn we bij de sleuteloverdracht aanwezig.

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als verkoopmakelaar? We vertellen je graag hoe we kunnen helpen bij het verkopen van je woning. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden.