Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw Eindhovense makelaar met ervaring-Maas Makelaars

Vertrouwd sinds 1929, toonaangevend in 2024

Jouw Makelaar in Eindhoven

Maas Makelaars heeft bijna een eeuw ervaring in de Eindhovense vastgoedmarkt. Als een van de oudste en meest betrouwbare makelaarskantoren in Eindhoven, blijven we in 2023 voorop lopen. Ons brede netwerk in de regio maakt ons de ideale keuze, of je nu je huis wilt kopen of verkopen.

Ons gepassioneerde team, onder leiding van Joris Maas, bestaat uit ervaren NVM-makelaars en taxateurs. Ze zetten zich dagelijks in om de woondromen van onze klanten werkelijkheid te maken. Onze deskundige binnendienst ondersteunt hen en fungeert als het eerste aanspreekpunt. Veel van onze klanten hebben al generaties lang een vertrouwensband met ons makelaarskantoor, en daar zijn we oprecht trots op.

Dé makelaar in Eindhoven voor jou

Maas Makelaars is een gedreven kantoor met als missie om de belangen van onze klanten optimaal te behartigen bij de aan- of verkoop van hun woning. We beschikken over uitgebreide marktkennis, jarenlange ervaring en omarmen zowel online als offline creativiteit en innovatie. Onze klanten plukken de vruchten van onze toewijding. Wij streven naar een efficiënt en transparant aankoop- of verkoopproces om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar om iedere woning, appartement of villa te (ver)kopen tegen de meest gunstige voorwaarden en de beste prijs. Jouw tevredenheid staat voorop, en we hopen dat je voor je volgende woning opnieuw bij ons aanklopt, want dat is ons ultieme succes.

Alle makelaarsdiensten onder één dak

Zoek je een betrouwbare NVM-makelaar in de regio Eindhoven? Bij Maas Makelaars waarderen onze klanten onze dienstverlening met een 9+. Je kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop en verhuur van woningen. Bovendien verzorgen we deskundige taxaties en hebben we ons eigen kantoor voor hypotheekadvies en verzekeringen. Kortom, Maas Makelaars biedt een volledig scala aan makelaarsdiensten onder één dak. Dat is gemak en vertrouwen ineen!

 

 


Verkoopplannen?
Uiteraard komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een uitgebreid en deskundig advies. # TIP: Ben je nu direct al nieuwsgierig naar de waardindicatie van jouw huis? Doe dan de gratis online waarde indicatie.
Wil jij als een van de eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod?
Volg gratis en anoniem ons Maas Whatsapp kanaal!
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Prettig contact en direct een basis van vertrouwen. Kundig en duidelijk naar ons en naar potentiële kopers toe, maar wel verpakt met een vriendelijke, warme aanpak. Wij zijn meer dan tevreden met de manier waarop en de prijs waarvoor ons huis is verkocht.
Verkoper Waterlinie 83 Eindhoven Geschreven op 26 januari 2024
Bewezen effectief
169
Woningen
Verkocht 2023
25
Woningen
Aangekocht 2023
95
Jaar
Ervaring
Het laatste nieuws

Al bijna 100 jaar jouw makelaar in Eindhoven

Makelaardij is een mooi specialistisch vak met een rijke geschiedenis. In het verleden moesten makelaars zelfs door de rechtbank worden beëdigd, en de titel “Makelaar” was wettelijk beschermd. Hoewel deze titel in 2002 helaas is afgeschaft, begrijpen wij bij Maas Makelaars het belang van professionele dienstverlening, geworteld in kennis en ervaring.

Bij Maas Makelaars zijn we er trots op dat we ons NVM-lidmaatschap dragen en dat onze makelaars hoogopgeleid zijn (HBO) en geregistreerd bij Vastgoedcert, het kwaliteitsregister van makelaars. Onze taxateurs zijn ook aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateur). Naast kennis begrijpen we dat ervaring van onschatbare waarde is in dit vak. Dit zorgt voor de juiste waardebepaling.

Jaarlijkse bijscholing is een integraal onderdeel van onze werkwijze. We houden onze expertise actueel, en deze omvat niet alleen juridische kwesties en bouwtechniek, maar ook de nuances van duurzaamheid in woningen. De praktijkervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan, voegt een diepgaand begrip toe aan onze dienstverlening.

In de dynamische vastgoedmarkt stellen we alles in het werk om de best mogelijke transacties voor onze klanten te realiseren. Hoewel de verkoopprijs van groot belang is, gaat het voor ons verder dan dat. We hebben oog voor detail en hechten veel waarde aan open en duidelijke communicatie. Onze koopovereenkomsten voldoen aan de strikte richtlijnen van de NVM, AVG en WWFT. We begrijpen dat makelaardij niet alleen om kennis draait, maar ook om de kunst van ervaring.

 

Makelaar Stafje NVM

Kom in contact

Benieuwd naar wat ons makelaarskantoor voor jou kan betekenen als koper of verkoper? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek. Ons enthousiaste team van makelaars, hypotheekadviseurs en medewerkers staat klaar om je van dienst te zijn. We verwelkomen je graag op ons kantoor voor een kopje koffie! Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het onderstaande formulier in, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

  Maas Makelaars Eindhoven | Internationaal

  Hoewel wij met ons kantoor in Eindhoven gevestigd zijn is ons werk steeds internationaler geworden. Door de enorme groei van ASML en overige High Tech bedrijven zijn er in de Eindhovense woningmarkt veel internationale kopers en verkopers uit de gehele wereld. Elke land en cultuur heeft zijn of haar eigen gebruiken, ook op het gebied van het kopen en verkopen van woningen.

  Als makelaar die veel werkt met internationale kopers en verkopers is het van belang dat je weet wat er internationaal speelt en wat “thuis” de gebruiken zijn. Hiermee behalen wij voordeel voor onze opdrachtgevers.

  Wij zijn dan ook Certified International Property Specialist (CIPS®) en aangesloten bij een groot internationaal netwerk van makelaars wereldwijd.

  Het MMCEPI-certificaat toont aan dat onze organisatie voldoet aan de standaard die het Europese CEPI stelt. CEPI (Confédération européenne de l’immobilier) is een internationale vereniging, gevestigd in Brussel. Leden zijn in Europa gevestigde nationale verenigingen die makelaars en vastgoedbeheerders vertegenwoordigen. CEPI heeft tot doel de normen in de beroepsgroep te verhogen en te bevorderen, zodat makelaardij in onroerend goed en vastgoedbeheer wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals met hoge ethische normen.

   

  Makelaar internationaal CIPS