Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij staan voor je klaar als verkoopmakelaar in Waalre

Zoek jij een ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar in Waalre? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Dankzij onze kennis en onze jarenlange ervaring slepen wij de allerbeste deal voor jou uit het vuur. Voor elk huis dat we in de verkoop zetten, maken we een uniek verkoopplan. We zetten de juiste verkoopkanalen in, waardoor we jouw woning onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep. Hierdoor kunnen we jouw huis voor de beste prijs verkopen.

In alle jaren dat we als verkoopmakelaar advies zijn in Waalre hebben we een beproefd stappenplan ontwikkeld.


Stap 1: De juiste verkoopprijs

Een goed begin is het halve werk, dat geldt ook voor het verkopen van je huis. Een goed begin is in dit geval het vaststellen van de juiste verkoopprijs. De verkoopmakelaars van Maas Makelaars kennen de woningmarkt van Waalre als hun broekzak en ze weten wat er speelt in het dorp. Hierdoor kunnen ze een realistische en accurate inschatting maken van de waarde van je woning. Wil je zelf vast een online waardebepaling doen om een eerste indruk te krijgen van de waarde van je woning? Dan kan snel en gemakkelijk via onze online tool.

Stap 2: Jouw huis in de spotlight

Als je voor Maas Makelaars kiest als verkoopmakelaar voor jouw woning in Waalre, weet je zeker dat de presentatie van jouw huis tot in de puntjes verzorgd is. We laten professionele (360°) foto’s maken en we maken een filmpje waarin we jouw huis laten stralen. We tekenen een duidelijke plattegrond en schrijven een aansprekende verkooptekst. Als blijkt dat dat allemaal niet voldoende is om jouw huis in Waalre snel te verkopen, gaan we nog een stapje verder. We laten een 3D artist impression maken en we roepen de hulp in van een woningstylist, zodat jouw huis een onuitwisbare indruk maakt op potentiële kopers.

Stap 3: Aandacht pakken en vasthouden

Een belangrijk deel van ons werk als verkoopmakelaar in Waalre is het grijpen en vasthouden van de aandacht voor jouw woning. Als we de verkoopprijs hebben bepaald en al het beeldmateriaal klaar is, is het tijd om in actie te komen. We plaatsen je huis op verschillende verkoopkanalen, zoals Funda, Pararius, sociale media en natuurlijk onze eigen website. Afhankelijk van de woning en de doelgroep is het ook mogelijk om andere online en offline kanalen in te zetten. Je kan bij ons ook gratis deelnemen aan de Open Huizen Dagen.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

Stap 4: De perfecte match

Het doel van het hele verkooptraject is het vinden van de perfecte match voor jouw woning in Waalre. De perfecte match is wat ons betreft gemaakt als zowel de koper als de verkoper gelukkig is met de verkoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Waalre en omgeving vinden de verkoopmakelaars van Maas makelaars deze perfecte match doorgaans binnen enkele weken.

Stap 5: Alles goed geregeld

Wanneer we een koper voor je huis gevonden hebben en de onderhandelingen zijn afgerond, moet er nog een aantal zaken geregeld worden. Onze verkoopmakelaars helpen je bij het doornemen en ondertekenen van de verkoopakte, de inspectie van de woning en de afhandeling van de verkoop bij de notaris. Wij begeleiden je tijdens dit hele proces, tot en met de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip! Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen