Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij staan voor je klaar als verkoopmakelaar in Son en Breugel

Zoek jij een betrouwbare, ervaren verkoopmakelaar in Son en Breugel? Dan is Maas Makelaars de juiste verkoopmakelaar voor jou. Dankzij onze kennis en ervaring slepen we de allerbeste deal voor jou uit het vuur. Voor elk huis dat we in de verkoop zetten, maken we een uniek verkoopplan. We zetten de juiste verkoopkanalen in, waardoor we jouw woning onder de aandacht brengen van serieuze kopers. Hierdoor kunnen we jouw huis voor de beste prijs verkopen.

In alle jaren waarin wij actief zijn als verkoopmakelaar in Son en Breugel hebben we een beproefd stappenplan ontwikkeld.


Stap 1: De juiste verkoopprijs

We starten het verkooptraject met het bepalen van de verkoopprijs. De juiste verkoopprijs is namelijk essentieel voor een succesvolle verkoop van jouw woning in Son en Breugel. De verkoopmakelaars van Maas Makelaars kennen de woningmarkt van Son en Breugel als hun broekzak. Ze zijn op de hoogte van alle ins en outs van het dorp, waardoor ze een realistische en accurate inschatting kunnen maken van de waarde van je woning. Wil je zelf vast een online waardebepaling doen om een eerste indruk te krijgen van de waarde van je huis? Dan kan snel en gemakkelijk via onze online tool.

Stap 2: Jouw huis in de spotlight

Met Maas Makelaars als verkoopmakelaar, weet je zeker dat de presentatie van jouw woning tot in de puntjes verzorgd is. We laten professionele foto’s maken, ook in 3D, en we maken een filmpje waarin we je huis optimaal presenteren. We maken een duidelijke plattegrond en schrijven een aansprekende verkooptekst. Als dat niet voldoende blijkt te zijn voor een snelle verkoop van jouw woning in Son en Breugel, gaan we een stapje verder. Met behulp van een woningstylist en een 3D artist impression kunnen we het verkoopproces een extra zetje geven.

Stap 3: Aandacht pakken en vasthouden

Een belangrijk onderdeel van ons werk als verkoopmakelaar is het pakken en vasthouden van de aandacht voor jouw huis. Nadat we de verkoopprijs hebben bepaald het het beeldmateriaal klaar is voor publicatie is het tijd om tot actie over te gaan. We plaatsen je huis op verschillende verkoopkanalen, zoals onze website, Funda, Pararius en social media. Afhankelijk van het verkoopplan kunnen we ook andere verkoopkanalen inzetten, zowel online als offline. Je neemt bij ons ook gratis deel aan de Open Huizen Dagen.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

Stap 4: De perfecte match

Ons doel is om de perfecte match voor jouw huis in Son en Breugel te vinden. De perfecte match is gemaakt als de koper en de verkoper allebei gelukkig zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Son en Breugel en omgeving vinden de verkoopmakelaars van Maas Makelaars deze perfecte match doorgaans binnen enkele weken.

Stap 5: Alles goed geregeld

Als we een koper voor je huis hebben gevonden en de onderhandelingen zijn afgerond, moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. Onze verkoopmakelaars begeleiden je bij het doornemen en ondertekenen van de koopakte, de inspectie van de woning en de afhandeling van de verkoop bij de notaris. Wij staan aan je zijde tot en met de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen