Een taxatierapport dat volstaat

Wanneer je een huis koopt, dan wil de hypotheekverstrekker zeker weten dat de woning ook echt de overeengekomen prijs waard is. Ook bij het oversluiten van een hypotheek is dit het geval. De Belastingdienst of een verzekeraar heeft in sommige gevallen een officiële taxatie nodig. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van banken en verzekeraars, helpt het NWWI certificaat van Maas Makelaars en kunnen wij de taxatie Eindhoven voor je doen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of je taxatie voldoet. Liever eerst gewoon een online waardebepaling doen? Gebruik onze tool en kom erachter hoeveel jouw huis ongeveer waard is.

Lees verder

Taxatie woning met oog voor de omgeving

Om iedere dag opnieuw de juiste waarde van woningen te kunnen bepalen, moet je als taxateur nauw betrokken zijn bij de omgeving en de huizenmarkt. Het is daarom belangrijk dat je taxateur een goede binding heeft met de woningmarkt en een passie voor vastgoed. Wij zijn al sinds 1929 dé makelaar van Eindhoven en omgeving.

Behalve taxatie in Eindhoven taxeren wij ook woningen in onder andere Best, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven, Waalre en Geldrop. Alle taxaties die binnen een straal van 20 km van ons kantoor in Eindhoven zijn kunnen wij op ons nemen. Dit bereik is vastgesteld vanwege de NWWI regelgeving.

 

Lees verder

Onze werkwijze taxatie in Eindhoven

Bij ons heb je niet alleen de zekerheid dat jouw taxatie Eindhoven betrouwbaar is, maar we schakelen ook snel. Bij het opstellen van het taxatierapport letten we op de belangrijkste punten, zoals de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. Daarnaast wordt het taxatierapport door een onafhankelijke organisatie gevalideerd (NWWI).

Het NWWI is een validatie-instituut erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). De validatienormen zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en vastgelegd in het ISO 9001:2015 addendum.

Het uitvoeren van een taxatie Eindhoven of een omliggende gemeente is een tijdrovende klus waarbij er veel tijd wordt gespendeerd met recherche op kantoor, de opname ter plaatse, berekenen en het uitwerken van het taxatierapport. Wij streven ernaar om het rapport binnen enkele werkdagen na opname op te leveren. Is er haast geboden dan kunnen wij in overleg een deadline afspreken.

Lees verder

De voordelen van onze taxatie Eindhoven en omliggende gemeenten:

 

  • Exact inzicht in de waarde van je woning;
  • Het NWWI taxatierapport voldoet aan alle eisen;
  • Geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  • De zekerheid van een deskundige en betrouwbare taxateur;
  • Direct online aanvragen.
  • Taxaties zijn binnen enkele werkdagen gereed na opname.
  • Spoed? Neem even contact met ons op.

Kosten taxatie in Eindhoven en omstreken

Bij het aanvragen van een taxatie Eindhoven en omgeving van je woning is het natuurlijk belangrijk om te weten welke kosten hierbij komen kijken. Wij zijn hier transparant over en geven duidelijk aan met welke kosten je rekening dient te houden.

Onze standaard tarieven zijn inclusief BTW en inclusief de validatiekosten van het NWWI. In deze prijs is er rekening mee gehouden dat alle benodigde stukken compleet aangeleverd worden. Indien bijvoorbeeld bij een appartementsrecht de stukken niet compleet zijn kunnen wij helaas niet starten met de taxatie.

Vraag direct je online NWWI rapport aan.

Afspraak maken voor taxatie

Tarief taxatie per 1 oktober 2021

Woning tot 175 m2 woonoppervlakte € 675

Woning vanaf 175 m2 woonoppervlakte € 750

Toeslag taxatie appartement € 50

Toeslag waarde met bijzonder uitgangspunt (na verbouw) € 75

Nieuwbouw taxatie vanaf tekening € 750

Kosten aanvullende bouwkundige keuring € 200 v.a. (op aanvraag)

Toeslag ander doel dan financiering/uitgangspunt. (op aanvraag)

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een regulier object met een zuivere woonbestemming welke niet is/wordt verhuurd.  Taxateur behoudt zich het recht voor om een taxatieopdracht terug te geven. Prijzen zijn inclusief btw, NWWI validatiekosten en recherchekosten.

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als taxateur van je woning? We vertellen je er graag alles over. Zet de eerste stap en laat vrijblijvend je gegevens achter. We nemen hierna snel contact met je op om verder van gedachten te wisselen. Je kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven.

Wil je direct een opdracht tot taxatie plaatsen? Klik dan hier. Je kunt dan direct bij het NWWI een rapport aanvragen welke door ons kantoor wordt uitgevoerd. Direct na de aanvraag nemen wij contact met je op voor het maken van de planning.

 

    Bekijk hier onze privacy voorwaarden