Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Klaar met tuinieren?

8 maart 2024

Tijd voor iets anders?

 

Het voorjaar komt er weer aan! Het wordt dus weer tijd om de tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen…

Heb je eigenlijk geen zin meer om uren in de tuin bezig te zijn maar wil je liever lekker van het mooie weer genieten? Wellicht is dan een verhuizing naar een appartement een goede optie.

Op dit moment hebben wij diverse mooie appartementen in ons aanbod in alle prijsklassen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

We nodigen je van harte uit om een keertje te komen kijken en de sfeer te proeven. Heb je nog een eigen woning? Wij hebben diverse oplossingen om zonder zorgen te verhuizen.

Een greep uit ons actuele aanbod:

 

Welkom in jouw toekomstige oase van ruimte en comfort, midden in het bruisende centrum van Eindhoven!

Je nieuwe thuis bevindt zich in het bijzondere complex Medina, ontworpen door de befaamde internationale architect Neave Brown. Dit mega-grote appartement van circa 148 m2 gebruiksoppervlakte is verdeeld over 2 niveaus en biedt niet alleen veel leefruimte maar ook luxe en stijl. De eigen daktuin van circa 77 m2 en het vele groen in het terrasvormige ontwerp, zorgt voor een ongekende woonbeleving. Ideaal voor de stadsbewoner die houdt van genieten in alle rust.

Lees meer…

Wonen in hartje centrum!

Welkom bij jouw nieuwe thuis! Dit royale 3-kamer appartement, gebouwd in 2002, biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en het stadsleven. Gelegen op de 6e verdieping van het bijzondere Medina complex, ontworpen door de befaamde internationale architect Neave Brown, is dit een unieke kans om te genieten van een markant stukje stadsarchitectuur.

Lees meer…

Wonen bij het City centrum in Veldhoven

Welkom in dit royaal hoekappartement. Geniet van de praktische en prettige loggia, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Met 2 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte.

Lees meer…

Ruimte en luxe gecombineerd: Jouw droom appartement in de Heivelden!

Welkom in jouw toekomstige thuis, gelegen in de geliefde wijk Heivelden. Dit mega grote appartement van 152 m2, verbouwd in 2017, biedt niet alleen overvloedige ruimte, maar ook een prettig uitzicht én een riant balkon van maar liefst 24 m2. Ideaal voor levensgenieters die houden van luxe en comfort.

Lees meer…

Wil je weten wat je eigen woning waard is?
We komen graag een keertje langs voor een gratis advies en bekijken samen de mogelijkheden

Stel je voor: jouw perfecte thuis, gelegen in de bruisende omgeving van de Kruisstraat.

Hier ben jij omringd door alle denkbare voorzieningen die jouw leven gemakkelijker maken en dat allemaal op slechts een steenworp afstand van het levendige centrum en het centraal station binnen handbereik.

Lees meer

Heerlijk wonen in Stratum!

In dit prachtig en royaal opgezet appartement geniet jij van alle comfort die je zoekt. Met twee slaapkamers, een L-vormige woonkamer en een half open keuken biedt dit appartement de perfecte omgeving voor jouw dagelijkse bezigheden en ontspanning.

Lees meer…

Dit is echt een buitenkans: prachtig appartement met royaal dakterras gesitueerd in het bruisende hart van het centrum.

Dit appartement biedt niet alleen comfort, maar ook het gemak van een eigen parkeergelegenheid in de onderliggende parkeergarage en beschikt over twee slaapkamers.

Lees meer…

Heerlijk wonen in Woensel (Vlokhoven)

Royaal, modern, 2 balkons op de zonzijde en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder… dit appartement op de 2e verdieping van een keurig appartementencomplex kan per direct worden betrokken.

Lees meer…

Jouw droomwoning nog niet gevonden? Bekijk ons volledige aanbod
Auteur
Joris Maas
Register Makelaar & Taxateur o.z. ( RM RT) CIPS