Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen in Son en Breugel?

Wil je jouw appartement in Son en Breugel verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Overweeg jij om je appartement in Son en Breugel te verkopen? Dan heb je een makelaar nodig die veel ervaring heeft in de regio, over een breed netwerk beschikt en uitgebreide kennis heeft over de woningmarkt van Son en Breugel. Maas Makelaars voldoet aan al deze criteria en helpt jou graag met het snel en succesvol verkopen van je appartement in Son en Breugel. Of je nu oost of west van de Dommel woont, aan het kanaal of in de buurt van de snelweg, Maas Makelaars vindt altijd de beste koper voor jouw appartement. We zetten je appartement uitgebreid in het zonnetje en zorgen ervoor dat geïnteresseerden een goede eerste indruk krijgen bij de bezichtiging. De verkoopstrategie bepaalt je makelaar samen met jou, jij weet immers het beste wat de voor- en nadelen van jouw appartement zijn.

Een goed verkoopplan

Voor het verkopen van een appartement in Son en Breugel is het belangrijk om een uitgekiende strategie een een goed plan van aanpak te hebben. De makelaars van Maas Makelaars zorgen er altijd voor dat ze alle relevante informatie op een rijtje hebben, zodat ze mogelijke kopers goed kunnen informeren over de omgeving, het appartement en de VVE. Aan de hand van professionele foto’s, aansprekende verkoopteksten en een interactieve video krijgt de potentiële koper snel een goed beeld van de woning. Hierdoor zijn woningzoekenden sneller geneigd om naar een bezichtiging te komen en een bod uit te brengen. Wij halen alles uit de kast om jouw appartement in Son en Breugel snel en succesvol te verkopen!

De doelgroep bepalen

Om de juiste verkoopstrategie te kunnen bepalen, moeten we eerst bepalen voor welke doelgroep jouw appartement geschikt is. Omdat jij als bewoner dat het beste weet, bepalen we onze strategie samen met jou. Is het appartement bereikbaar met de lift of is er alleen een trap aanwezig? Is het een split-level of is het gelijkvloers? Op basis van dit soort informatie kunnen we bepalen of het appartement geschikt is voor ouderen of dat we ons op een jongere doelgroep moeten richten. Met de juiste strategie verkopen we samen jouw appartement in Son en Breugel!

Appartementsrecht

Ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen die voor het eerst een appartement kopen weinig bekend zijn met het appartementsrecht. Het is belangrijk dat kopers hier goed over geïnformeerd worden, zodat ze later niet voor verrassingen komen te staan. Dankzij de jarenlange ervaring van Maas Makelaars in Son en Breugel, zijn we bekend in de meeste appartementencomplexen in het dorp. Hierdoor kunnen onze makelaars potentiële kopers goed informeren over de regels die gelden in het gebouw en de kosten voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes.

Vrijblijvende waardebepaling

Wil jij weten wat jouw appartement waard is voordat je het in de verkoop zet? Of wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuwe woning bij de verkoop van je appartement? Laat dan een gratis vrijblijvende waardebepaling uitvoeren door de ervaren makelaars van Maas Makelaars. Neem contact op voor een afspraak of doe zelf de snelle online waardebepaling.

Je appartement in Son en Breugel verkopen doe je met Maas Makelaars

  • Deskundig, ervaren en zeer betrokken team
  • Een gemiddelde beoordeling op Funda van 9,3
  • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Son en Breugel en omgeving
  • Het grootste netwerk van kopers en verkopers in de regio
  • Kom langs voor een gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Altijd een vaste makelaar als aanspreekpunt
  • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Een duidelijke all-in offerte
  • Alleen courtage bij verkoop

Kom je kennismaken?

Bij het verkopen van je appartement ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Wij begrijpen goed dat je eerst antwoord op al je vragen wil voordat je besluit om je woning bij ons te verkopen. We plannen daarom graag een kennismakingsgesprek in, waarin we elkaar leren kennen en waarin wij al jouw vragen beantwoorden. Bel naar 040 244 54 55 of mail naar info@maasmakelaars om een afspraak te maken.

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en een scherpe offerte.
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023