Gemiddelde 9,2 beoordelingen

De woningmarkt in Nederland is continu in beweging, waardoor het kopen van een huis een hele uitdaging is als je er niet dagelijks mee bezig bent. Of je nu voor het eerst een huis koopt of al een wat meer ervaren huizenkoper bent, het is verstandig om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen als je op zoek gaat naar jouw nieuwe droomhuis. Zoek je een huis in Waalre? Dan is Maas Makelaars dé aankoopmakelaar voor jou.

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar inschakelen om je te helpen bij het kopen van een huis is niet noodzakelijk, maar we raden het je wel aan. Een goede aankoopmakelaar ontzorgt je namelijk volledig van het begin tot het einde van het koopproces. De aankoopmakelaar neemt je veel werk uit handen en behoedt je voor het maken van veelgemaakte fouten. Onze aankoopmakelaars in Waalre zijn ervaren onderhandelaars en kennen de lokale huizenmarkt door en door. Zij zorgen ervoor dat jij jouw droomhuis kan kopen voor de beste prijs.

Maas Makelaars: jouw aankoopmakelaar in Waalre

Het aankoopproces in 5 stappen

1. Intake & kennismaking

Om het juiste huis voor jou te vinden, is het essentieel dat we jou goed leren kennen. Alleen dan weten we namelijk of een huis bij jou past of niet. We starten ons aankooptraject daarom met een kennismakingsgesprek, waarin we ook jouw wensen inventariseren op het gebied van de woning, de omgeving en de voorzieningen. We kunnen dan ook direct aangeven of het budget dat je in gedachten hebt realistisch is om al je woonwensen waar te maken.

Bij elke klant die van onze diensten als aankoopmakelaar in Waalre gebruik wil maken, beoordelen we of de opdracht kunnen aannemen. Om de kans op belangenverstrengeling zo klein mogelijk te houden, kunnen we niet altijd alle opdrachten aannemen van woningzoekers met vergelijkbare wensen.

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we uiteraard het kostenplaatje aan je voor en doen we een helder voorstel voor onze werkzaamheden.

Copaan.nl

2. De zoektocht

De zoektocht naar jouw droomhuis start met het aanmaken van een zoekprofiel in Copaan.nl. Dit doe je samen met onze Aankoop Coach. In Copaan zie je niet alleen de huizen in Waalre die aangeboden worden op Funda, maar ook woningen die daar nog niet op staan. Dankzij het algoritme zie je in een oogopslag alle huizen die een goede match voor je zouden kunnen zijn. Hierdoor vind je snel een geschikte woning.

Zien we in Copaan een woning in Waalre die aan jouw woonwensen voldoet? Dan gaat je aankoopmakelaar een bezichtiging inplannen. We gaan ons verdiepen in de woning en de omgeving, zodat we je na de bezichtiging een gedegen advies kunnen geven. Heb je interesse in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan gaan we een biedstrategie uitwerken. We houden je gedurende dit hele proces van alles op de hoogte.

3. Bieden & onderhandelen

De volgende stap in het proces is het uitbrengen van een eerste bod en het starten van de onderhandelingen. Onze aankoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaren en weten precies hoe ze dit proces moeten aanpakken. Ze kunnen je goed adviseren bij het uitbrengen van het eerste bod, waardoor de kans op een vlotte aankoop aanzienlijk is. Uiteraard nemen we in de onderhandelingen de voorwaarden mee die voor jou belangrijk zijn, zoals ontbindende voorwaarden financiering, opleverdatum en bouwkundige keuring.

4. Vastleggen

Als de onderhandelingen zijn afgerond en er een mondelinge overeenkomst is bereikt, stelt de makelaar van de verkopende partij een officiële koopovereenkomst op. Wij controleren de overeenkomst grondig, zodat we zeker weten dat het een deugdelijk contract is en dat alle gemaakte afspraken erin opgenomen zijn. Jij kan vervolgens met een gerust hart je handtekening zetten. De ondertekening van het contract kan bij ons op kantoor of digitaal plaatsvinden.

5. De sleuteloverdracht

Het is zover: het is tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met je aankoopmakelaar ga je naar je nieuwe huis in Waalre voor een eindinspectie van je huis. We nemen de meterstanden op en voeren een aantal controles uit. Eventuele aandachtspunten leggen we vast met de verkopende partij. Als alles in orde is, gaan we naar de notaris voor de officiële overdracht van je nieuwe huis en kan je gaan genieten van je woonavontuur in Waalre.

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en kijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, wat gekoppeld is aan de NVM database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons. Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen