Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Aankoopmakelaar Son en Breugel

Het kopen van een huis is niet zomaar iets. Of je nu je eerste, tweede of derde huis koopt, het blijft een spannende gebeurtenis. De woningmarkt in Nederland is hectisch en verandert continu, waardoor het kopen van een huis er niet makkelijker op wordt. Het is dus verstandig om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen die je van begin tot eind kan helpen bij het koopproces. Zoek je een huis in Son en Breugel? Dan is Maas Makelaars dé aankoopmakelaar voor jou.

Waarom een aankoopmakelaar?

Het is goed mogelijk om zonder de hulp van een aankoopmakelaar in Son en Breugel een huis te kopen. Toch raden wij je aan om een goede aankoopmakelaar in te schakelen om je te helpen bij het koopproces. Een aankoopmakelaar zorgt er namelijk voor dat je compleet ontzorgd wordt bij het kopen van je droomhuis. Vanaf het begin van je zoektocht tot het tekenen van het contract en de sleuteloverdracht heb je een aanspreekpunt en adviseur aan je zijde. Onze aankoopmakelaars in Son en Breugel zijn ervaren onderhandelaars, ze kennen de lokale huizenmarkt op hun duimpje en slepen de beste deal voor je uit het vuur.

Maas Makelaars: jouw aankoopmakelaar in Son en Breugel

Het aankoopproces in 5 stappen

1. Intake & kennismaking

We starten het aankoopproces met een kennismakingsgesprek. Hoe beter we jou en je woonwensen kennen, hoe sneller we jouw droomhuis vinden. In dit gesprek inventariseren we je wensen op het gebied van de woning zelf, de omgeving, de voorzieningen en je budget. We kunnen dan direct aangeven of je woonwensen realistisch zijn of dat we moeten bijschaven of uitbreiden.

Bij elke klant die van onze diensten als aankoopmakelaar in Son en Breugel gebruik wil maken, beoordelen we of we de opdracht kunnen aannemen. Als we veel zoekers hebben met vergelijkbare wensen, kunnen we niet alle opdrachten aannemen vanwege het risico op belangenverstrengeling.

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we uiteraard het kostenplaatje aan je voor en doen we een helder voorstel voor onze werkzaamheden.

Copaan.nl

2. De zoektocht

Samen met onze Aankoop Coach ga je aan de slag om een zoekprofiel aan te maken in Copaan.nl. In deze unieke tool zie je alle huizen die op Funda staan, maar ook de huizen die daar nog niet op staan. Dankzij het algoritme zie je snel welke huizen een goede match voor jou zijn. Hierdoor vind je sneller een geschikte woning.

Zien we een woning die je aanspreekt? Dan plant jouw aankoopmakelaar een bezichtiging. We gaan ons verdiepen in de woning en de omgeving, zodat we je na de bezichtiging goed kunnen adviseren. Is de interesse serieus? Dan gaan aan de slag met een biedstrategie. We houden je gedurende het hele proces van alle details op de hoogte.

3. Bieden & onderhandelen

Als we jouw droomhuis in Son en Breugel hebben gevonden, gaan we aan de slag met de volgende stap: het uitbrengen van een bod en het onderhandelen. Onze aankoopmakelaar weten precies hoe ze dit moeten aanpakken en kunnen je dus goed adviseren bij het uitbrengen van een eerste bod. Met een slim bod vergroten we de kans op succesvolle onderhandelingen en een uiteindelijke aankoop. Uiteraard nemen we in de onderhandelingen de voorwaarden mee die voor jou belangrijk zijn, zoals ontbindende voorwaarden financiering, opleverdatum en bouwkundige keuring.

4. Vastleggen

Als je bod is geaccepteerd en een mondelinge overeenkomst is bereikt, is het tijd om de officiële koopovereenkomst op te stellen. De verkoopmakelaar van de verkopende partij stelt de koopovereenkomst op en wij controleren hem grondig, zodat we zeker weten dat het contract deugdelijk is en dat alle gemaakte afspraken erin verwerkt zijn. Jij kan dan met een gerust hart je handtekening onder het contract zetten. De ondertekening kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar het kan eventueel ook digitaal.

5. De sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht is een feestelijk moment. Je gaat samen met je aankoopmakelaar naar Son en Breugel voor een eindinspectie van je nieuwe huis. We nemen de meterstanden op en voeren een aantal controles uit. Vinden we aandachtspunten? Dan leggen wie die met de verkopende partij vast. Als alles in orde is gaan we naar de notaris voor de overdracht van jouw nieuwe huis en kan je woonavontuur in Son en Breugel beginnen.

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en kijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, wat gekoppeld is aan de NVM database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons. Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen