Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Aankoopmakelaar Meerhoven

Het kopen van een huis is een flinke stap. Of je nu je eerste huis koopt of je tweede of derde, het blijft een spannende gebeurtenis. De hectische en altijd in beweging zijnde woningmarkt van Nederland maakt het kopen van een huis er ook niet makkelijker op. Het is dus verstandig om de hulp van een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen als je een huis wil gaan kopen. Ben je op zoek naar een huis in de Eindhovense wijk Meerhoven? Dan is Maas Makelaars dé aankoopmakelaar voor jou.

Waarom een aankoopmakelaar?

Een huis kopen zonder de hulp van een aankoopmakelaar is zeker mogelijk. Toch adviseren wij altijd om een goede aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar neemt je namelijk alle werk uit handen bij het kopen van je droomhuis. Vanaf het begin van de zoektocht tot en met de sleuteloverdracht heb je een aanspreekpunt en adviseur aan je zijde. Onze aankoopmakelaars in Meerhoven zijn ervaren onderhandelaars, ze kennen de lokale huizenmarkt op hun duimpje en slepen daardoor de beste deal voor jou uit het vuur.

Maas Makelaars: jouw aankoopmakelaar in Meerhoven

Het aankoopproces in 5 stappen

1. Intake & kennismaking met jouw aankoopmakelaar in Meerhoven

De eerste stap in het proces is de kennismaking. Hoe beter we je kennen, hoe beter onze aankoopmakelaar in staat is om jouw droomhuis in Meerhoven te vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we je woonwensen. We bespreken je wensen op het gebied van de woning zelf, de buurt, de voorzieningen en je budget. We kunnen dan direct aangeven of je wensen realistisch zijn of dat we ze wat moeten bijschaven.

Bij elke klant die van onze diensten als aankoopmakelaar in Meerhoven gebruik wil maken, kijken we of de opdracht kunnen aannemen. Als we veel zoekers hebben met vergelijkbare wensen, kunnen we niet alle opdrachten aannemen vanwege het risico op belangenverstrengeling.

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we je uiteraard ook helder uit wat onze kosten zijn en doen we een voorstel voor onze werkzaamheden.

Copaan.nl

2. De zoektocht

Samen met onze Aankoop Coach ga je aan de slag om een zoekprofiel aan te maken in Copaan.nl. In deze unieke tool zie je niet alleen alle huizen die op Funda staan, maar ook de huizen die daar nog niet op staan. Het algoritme zorgt ervoor dat je de huizen die een goede match zijn direct te zien krijgt. Hierdoor vind je sneller een geschikte woning.

Als we een woning zien die jou aanspreekt, plant jouw aankoopmakelaar een bezichtiging. We gaan ons verdiepen in de woning en de omgeving, zodat we je na de bezichtiging goed kunnen adviseren. Is de interesse serieus? Dan gaan we de biedstrategie bepalen. We houden je gedurende het hele proces van alle details op de hoogte.

3. Bieden & onderhandelen

Als je het huis van je dromen hebt gevonden in Meerhoven, gaan we naar de volgende stap in het aankoopproces. Het uitbrengen van een bod en het onderhandelen kunnen een uitdagend proces zijn als je hier niet dagelijks mee bezig bent. Als aankoopmakelaar kunnen wij je optimaal adviseren waardoor we het juiste bod kunnen uitbrengen. Een goed bod is realistisch en kansrijk. Met een slim en doordacht bod vergroten we de kans op een succesvolle koop aanzienlijk. Vanzelfsprekend nemen we in de onderhandelingen de voorwaarden mee die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan ontbindende voorwaarden financiering, opleverdatum en een bouwkundige keuring.

4. Vastleggen

Als het bod is geaccepteerd en er een mondelinge overeenkomst is gesloten, is het tijd om de officiële koopovereenkomst op te stellen. De verkoopmakelaar van de verkopende partij stelt de overeenkomst op en wij zorgen er als jouw aankoopmakelaar voor dat de gemaakte afspraken erin staan en dat het een deugdelijk contract is. Zo kan jij met een gerust hart je handtekening zetten. De ondertekening kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar het kan eventueel ook digitaal.

5. De sleuteloverdracht

De sleuteloverdracht is een feestelijk moment. Je gaat eerst samen met je aankoopmakelaar naar jouw nieuwe huis in Meerhoven voor een eindinspectie. We nemen de meterstanden op en voeren een aantal controles uit. Zijn er aandachtspunten geconstateerd? Dan leggen we die met de verkopende partij vast. Als alles in orde is gaan we naar de notaris voor de overdracht van jouw droomhuis.

Keertje afspreken?
Graag nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking en kijken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Wat is Copaan?

Wij werken al sinds het begin samen met Copaan. Via dit handige platform, wat gekoppeld is aan de NVM database, kun je makkelijker zoeken naar jouw droomhuis. Met tal van handige functies zit je bovenop de markt en wij kijken met je mee. Je ziet hier als eerste het nieuwe aanbod en kunt direct schakelen met ons. Via een handige app kun je ook op je telefoon alles goed bijhouden.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen