Vind jouw nieuwe droomhuis:

Uitgebreid zoeken

Waarmee kunnen we je helpen?

 • huis verkopen eindhoven

  Verkoop

  Je huis voor de beste prijs verkopen gaat meestal niet vanzelf. Maas Makelaars is een ervaren NVM makelaarskantoor in Eindhoven dat met je meedenkt! Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingmix. Zo zorgen we ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt.

  Ik wil mijn huis verkopen
 • huis kopen eindhoven

  Aankoop

  Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Wij gaan op zoek naar de perfecte match tussen jou en je nieuwe woning. Want vinden is één, maar het juiste huis ook echt krijgen is twee. We helpen jou als makelaar aan een goede deal en we bewaken je budget. We maken hiervoor gebruik van een uniek aankoopsysteem.

  Ik wil een huis kopen
 • huis taxeren eindhoven

  Taxatie

  Een goede waardebepaling van je woning vereist kennis van de markt, nauwkeurigheid en deskundigheid. Dat is precies wat wij te bieden hebben. Ons makelaarskantoor doet taxaties in de regio Eindhoven. Je ontvangt een uitgebreid rapport, dat NWWI gevalideerd is.

  Ik wil mijn huis laten taxeren
 • hypotheken eindhoven

  Hypotheekadvies

  Wanneer je een huis wilt kopen, dan is het natuurlijk van groot belang te weten wat je hypotheekmogelijkheden zijn. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies. Via ons makelaarskantoor heb je toegang tot een groot aantal hypotheekverstrekkers.

  Ik heb een hypotheek nodig
Uitgebreid zoeken

Nú in verkoop

 • HOOFDFOTO Verkocht onder voorbehoud

  Eindhoven

  Finisterelaan 13, Eindhoven

  €599.000,- Kosten koper

  • 133 m²
  • 3 Slaapkamers
  • Woonruimte
  Lees meer
 • HOOFDFOTO

  Eindhoven

  Graskarper 29, Eindhoven

  €509.000,- Kosten koper

  • 133 m²
  • 6 Slaapkamers
  • Woonruimte
  Lees meer
 • HOOFDFOTO

  Eindhoven

  Leenderweg 280, Eindhoven

  €595.000,- Kosten koper

  • 167 m²
  • 5 Slaapkamers
  • Woonruimte
  Lees meer
Bekijk het totale aanbod

Verkoopplannen?

Graag komen we bij je langs voor een deskundig advies.

Wij vinden jouw droomhuis!

Weet jij precies hoe je droomhuis eruit ziet? Maar heb je het nog niet gevonden? Wij helpen je graag bij je zoektocht. We staan als vertrouwde makelaar aan je zijde, als deskundig aanspreekpunt en als onderhandelingspartner.

Jouw makelaar in Eindhoven

Maas Makelaars is al jarenlang een begrip in Eindhoven en omgeving. Jaarlijks begeleiden we maar liefst 240 transacties. We verkopen jouw huis in en rondom Eindhoven voor de beste prijs. Of we zorgen ervoor dat jij je droomhuis vindt en koopt. Hoe dan ook voor het kopen of verkopen van een woning moet je bij jouw makelaar in Eindhoven, Maas Makelaars zijn! Wij zeggen dit, omdat ons kantoor beschikt over een groot netwerk en we bekend staan om een flinke dosis innovatie, creativiteit en lef. Ons doel is om ieder huis, appartement of villa te (ver)kopen tegen de meest gunstige condities en de beste prijs. Het blijft niet alleen bij een doel, wij voegen de daad bij het woord. Dit is wat Maas Makelaars al sinds 1929 onderscheidend maakt als makelaar in Eindhoven en verschillende wijken en dorpen in de regio.

Al jouw makelaarsdiensten in Eindhoven onder één dak

We helpen je graag verder als NVM-makelaar in de regio Eindhoven. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen, kopen en verhuren van woningen. We doen ook taxaties van woningen en we ondersteunen met hypotheekadvies en verzekeringen. Kortom: bij Maas Makelaars vind je alle diensten onder één dak die je nodig hebt als je op zoek bent naar de beste allround makelaar Eindhoven. Dat is wel zo gemakkelijk!
Wist je dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening als makelaar Eindhoven waarderen met een 9+?

Meer over Maas Makelaars

Beoordelingen van klanten

Maas Makelaars is heel transparant over het verkoopproces. In geval van vragen leveren ze snelle en volledige response. Maar bovenal waardeer ik de hoge mate van integriteit. Een zeer prettige ervaring.

Verkoper Zandgroeve 4 - Geschreven op 27 september 2021

De makelaar heeft mij uitstekend geholpen zelfs met adviezen die met de eigenlijke verkoop niets te maken hadden, maar meer met de zaken er omheen, zoals aankoop of huur van een pand na de verkoop van mijn woning.

Verkoper Reimslaan 5 - Geschreven op 27 september 2021

Wat zijn wij fijn en deskundig begeleid met de verkoop van het appartement. Er komt heel wat bij kijken; geen vraag of belletje was teveel. De brochure/fotos e.d.zagen er super mooi uit. Ook dat komt verkoop natuurlijk ten goede. We konden altijd een beroep doen op onze makelaar Gerben en het team. Wij bevelen Maas makelaars van harte aan.

Verkopers Ds Theodor Fliednerstraat 171 - Geschreven op 27 september 2021

Ik reageer hierbij als verkoper van een patio woning. En ik denk dat Maas Makelaars misschien wel de allerbeste makelaar in Eindhoven en omgeving is. Maas Makelaars zorgt voor een perfecte brochure en een uitgebreide presentatie. Zet vervolgens de informatie over de woning weg op meerdere digitale platforms, de eigen website en de landelijke woonzoek website en sociale media. Hanteert een gebruiksvriendelijk systeem voor informatie verwerking tussen verkoper en makelaar. Maas Makelaars informeert de verkoper telefonisch en digitaal regelmatig met updates. Maar van begin tot eind heeft Maas Makelaars tijd en persoonlijke aandacht voor de verkoper.

Verkoper Waterland 186 Eindhoven - Geschreven op 16 december 2020

Contact verliep soepel. Het was direct geregeld per WhatsApp of mail. Keurige dienstverlening! Daarnaast hebben wij onze Hypotheek ook afgesloten via Maas. Dit is zo een mooie, fijne, deskundige dienstverlening.

Verkoper Gelaarsde Kat 82 Eindhoven - Geschreven op 19 oktober 2020

Alles perfect en tot in de puntjes geregeld! Ook tijdens corona was Maas Makelaars in staat toch een persoonlijke aanpak te realiseren!

Verkopers Hartelstein 38 Eindhoven - Geschreven op 19 oktober 2020

“Het contact met de makelaar verliep heel natuurlijk en efficiënt. Het proces is me duidelijk uitgelegd. Er is in overleg gekozen voor een verkoopstrategie die heel goed heeft uitgepakt en past bij de huidige marktsituatie. Er zijn goede foto’s gemaakt en de online omgeving maakt het mogelijk om, op voor mij geschikte momenten, de benodigde stukken aan te reiken. Ik ben zeer tevreden!”

Verkoper Zevenaarlaan 23 Eindhoven - Geschreven op 7 februari 2020

“Gewoon een heel fijn makelaarskantoor! Met speciale dank aan Nicolette Esser! Ook tijdens ons verblijf in het buitenland.”

Verkopers Krommenbeemd 46 Eindhoven - Geschreven op 7 februari 2020

“Zeer tevreden over de gang van zaken. Deskundige makelaar, prachtige foto’s en vriendelijk personeel. Bij Maas ben je verzekerd van goede begeleiding bij de verkoop van je huis!”

Verkopers Grasperk 38 Eindhoven - Geschreven op 5 november 2019

Erg prettig contact. Kennis van de wijk en goed gekeken waar onze behoeften lagen m.b.t. geven van advies.

Verkoper Grasland 22 - Geschreven op 16 januari 2019

Fijne makelaar (Nicolette), goede samenwerking en begeleiding, altijd bereikbaar. Blij dat ik voor Maas Makelaars heb gekozen.

Verkoper Mainelaan 36 - Geschreven op 25 april 2019

Duidelijke, heldere uitleg en informatie vooraf. Tijdens de verkoop goede begeleiding en open communicatie. Ik heb mijn nieuwe appartement ook via hen gekocht. Ook voor anderen aanbevolen.

Verkoper Roussillonhof 1 - Geschreven op 3 december 2018

Prettige eerste kennismaking en vanaf dat moment heeft Maas Makelaars perfect aan onze verwachting voldaan. Veel kennis van de lokale markt en dit vervolgens op een prettige manier voor zowel koper als verkoper toegepast.

Minckelersstraat 33 - Geschreven op 19 november 2018

We hebben de begeleiding van Maas Makelaars als zeer prettig ervaren. Een makelaar met uitstekende marktkennis met duidelijke communicatie in elke stap van het proces. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Verkoper Grassteppe 16 - Geschreven op 16 oktober 2018

Dit was de tweede keer dat we Jørn van Mol als makelaar hadden. Hij is zeer kundig, flexibel en betrouwbaar. Ook over de backoffice van Maas Makelaars ben ik erg te spreken. Wederom super tevreden, zou ze zo weer meteen inhuren als we een makelaar nodig zouden hebben.

Baarsstraat 18 - Geschreven op 4 mei 2018

“Contact met de makelaar is goed, er zijn geen problemen. Ze zijn heel hulpvaardig, doen alles aan om onze woning in positieve zin te verkopen.”

Verkoper Agaat 73 - Geschreven op 2 november 2018

“Altijd correct en op tijd luisterend oor, gingen paar dingen niet oke dankzij de tegenpartij. Maar werd zo goed mogelijk direct opgelost”

Verkoper Winkelcentrum Woensel 204 - Geschreven op 2 november 2018

“Zeer klantvriendelijke en deskundige verkopers. Ze luisteren goed naar je verkoopwensen en voelen potentiële kopers goed aan.
Maas denkt mee.”

Verkopers Graskers 17 - Geschreven op 20 juni 2019
 • 9,4 Deskundigheid
 • 9,4 Lokale marktkennis
 • 9,1 Prijs/kwaliteit
 • 9,4 Service en begeleiding

Bewezen effectief

 • 30 woningen Woningen in verkoop
 • 230 transacties Afgelopen jaar (2020)

Laatste nieuws

Hoe belangrijk is een groen energielabel nu eigenlijk?

Hoe belangrijk is een “groen” 🌱 energielabel nu eigenlijk? De laatste tijd krijgen wij als makelaar tijdens de bezichtigingen steeds...

Lees meer

Wijziging startersvrijstelling in 2023!

  Vanaf 1 januari 2023 wijzigt de vrijstelling van overdachtsbelasting voor huizenkopers tussen 18 en 35 jaar naar € 440.000,-...

Lees meer

Fijne vakantie!

Namens Maas Makelaars en Hypotheken willen we iedereen een hele fijne vakantie wensen! Wij zijn gewoon geopend, weliswaar met vakantiebezetting.

Lees meer