Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Jouw Eindhovense makelaar met ervaring

Vertrouwd sinds 1929, toonaangevend in 2023

Jouw Makelaar in Eindhoven

Maas Makelaars is al bijna een eeuw een begrip op de Eindhovense woningmarkt. Er zijn maar weinig makelaarskantoren in Nederland die net zo lang of langer dan wij actief zijn. We hebben ook vandaag de dag nog een prominente positie op de woningmarkt in Eindhoven en omstreken. We zijn toonaangevend en we hebben het grootste netwerk in de regio.

Met veel enthousiasme zetten Joris en zijn ervaren team van NVM-makelaars en betrokken medewerkers zich dagelijks in om de woonwensen van onze opdrachtgevers waar te maken. Sommige klanten hebben al generaties lang een binding met ons makelaarskantoor. Hier zijn we oprecht trots op.

Dé makelaar voor jou

We zijn een ambitieus makelaarskantoor en streven ernaar om het belang van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te vertegenwoordigen bij de aankoop, verkoop of taxatie van hun woning. Met een gedegen marktkennis, veel ervaring, creativiteit en innovatie, zowel online als offline, lopen wij voorop in de markt. Hier plukken al onze klanten de vruchten van. Daarnaast laten wij het aankoop- of verkoopproces zo efficiënt en transparant mogelijk verlopen en proberen wij je zoveel mogelijk te ontzorgen. Ons doel is om ieder huis, appartement of villa te (ver)kopen tegen de meest gunstige condities en de beste prijs. Het belangrijkste vinden wij dat jij tevreden bent en dat je bij de aan- of verkoop van je volgende huis weer bij ons aanklopt. Dan is onze missie geslaagd!

Alle makelaarsdiensten onder één dak

Ben je op zoek naar een goede NVM-makelaar in de regio Eindhoven? Dan helpen we je graag verder. Wist je dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening als makelaar waarderen met een 9+? Je kunt bij ons terecht voor het verkopen, kopen en verhuren van woningen. We verzorgen ook taxaties van woningen en we hebben een eigen kantoor voor hypotheekadvies en verzekeringen. Kortom: bij Maas Makelaars vind je alle makelaarsdiensten onder één dak. Dat is wel zo gemakkelijk!

 

 


Verkoopplannen?
Uiteraard komen we graag vrijblijvend bij je langs voor een uitgebreid en deskundig advies. # TIP: Ben je nu direct al nieuwsgierig naar de waardindicatie van jouw huis? Doe dan de gratis online waarde indicatie.
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023
Bewezen effectief
165
Woningen
Verkocht 2022
25
Woningen
Aangekocht 2022
94
Jaar
Ervaring
Het laatste nieuws

Al bijna 100 jaar jouw makelaar in Eindhoven

Makelaardij is een vrij beroep. Vroeger moest je voor de uitoefening van het vak door de rechtbank beëdigd worden en was de titel Makelaar bij wet beschermd. In 2002 heeft de overheid besloten om, in het kader van het creëren van meer marktwerking, deze titel af te schaffen.

Het is nu voor jou als consument veel lastiger in te schatten of een makelaar wel alle papieren in huis heeft om jouw belang goed te vertegenwoordigen. Aangezien het gaat om grote financiële belangen, is het belangrijk om hier kritisch naar de kijken bij het kiezen van een makelaar.

Maak een afspraak Vragen? Neem contact op

Makelaar Stafje NVM

Wij zijn als kantoor lid van de NVM en onze makelaars zijn goed opgeleid (HBO) en ingeschreven bij Vastgoedcert (het kwaliteitsregister van makelaars). Daarnaast zijn onze taxateurs ook aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateur). Je kunt de registers raadplegen om te controleren of iemand staat ingeschreven.

Door jaarlijkse bijscholingen houden wij onze vakkennis op niveau. Met name juridische aspecten, bouwkunde en actualiteiten worden in deze bijscholingen behandeld. Maar ook het verduurzamen van woningen en de rol van de makelaar zijn actuele onderwerpen.

Op een hectische woningmarkt willen wij uiteraard de beste transactie tot stand brengen voor onze opdrachtgevers. Natuurlijk is de verkoopprijs een van de belangrijkste onderdelen van een koop, maar daarnaast willen wij ook dat alle details in het traject goed uitgewerkt zijn. Denk hierbij aan de communicatie met de (ver)kopende partij en een koopovereenkomst waarin alle details duidelijk zijn vastgelegd. We houden hierbij natuurlijk de richtlijnen van de NVM, AVG en WWFT aan als leidraad van onze dossiervorming.

Kom in contact

Wil je weten wat ons makelaarskantoor voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen. De koffie staat voor je klaar in ons kantoor! Ons enthousiaste team bestaande uit makelaars, hypotheekadviseur en medewerkers staat voor je klaar. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Geen probleem; vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.