Huis verkopen deal

Zo gaan we te werk

Stap 1. De juiste verkoopstrategie

Je wilt je woning verkopen? Met Maas Makelaars aan je zijde, weet je zeker dat jouw huis gaat opvallen in Eindhoven en omgeving. Een goede start is het halve werk. Dat weten wij als geen ander. Daarom besteden we veel aandacht aan het zetten van de eerste stap: het presenteren van jouw huis op de woningmarkt.

Graag bespreken we wat de beste manier is om je huis te verkopen. Aan de orde komt natuurlijk de verkoopprijs. Maar ook de manier  waarop we je woning presenteren, met de bedoeling je juiste geïnteresseerden aan te spreken. Ons professionele team zet jouw woning in de spotlight, zodat je woning snel verkocht wordt tegen de gewenste verkoopprijs.

Lees verder
Woondroom Eindhoven

Stap 2. Jouw woning in de spotlights!

Een aansprekende presentatie. Dat is waar het om gaat wanneer  je huis goed verkocht moet worden. Het uitwerken van de presentatie is daarom een belangrijke stap. We laten foto’s maken door een externe professional. En we zorgen voor duidelijke plattegronden. Daarnaast schrijven we een aansprekende verkooptekst. Ook laten we 360-graden-foto’s en een video maken. Daarnaast behoort een Matterportpresentatie ook tot de mogelijkheden. En moet jouw woning echt opvallen? Dan kunnen een 3D-artist impression en woningstyling uitkomst bieden.

Lees verder

Stap 3. Aandacht pakken en vasthouden

Is de verkoopprijs bepaald en zijn de foto’s en plattegronden klaar om gepubliceerd te worden? Dan geven we gas! We plaatsen je woning op Funda, op onze eigen website, op Pararius, op social media en andere online en offline media. Daarnaast kun je bij ons gratis meedoen aan Open Huizen Dagen. En wanneer het nodig is dan gaan we aan de slag met creatieve acties om je woning in de spotlights te zetten. We zorgen ervoor dat je woning de aandacht pakt en vasthoudt! We doen alles voor de beste verkoop van jouw huis.

Lees verder

De 10 zekerheden van Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Toonaangevend in regio Eindhoven
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Gratis intakegesprek
  • Geen verrassingen, maar een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Eerlijk en objectief advies, passend bij jouw woonwensen én mogelijkheden
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop*
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van jouw woning door één van onze NVM-makelaars.

Stap 4. De perfecte match!

Nog voordat het verkoopbord in jouw tuin is geplaatst en de woning op Funda te vinden is, zijn wij al op zoek naar de perfecte match! Wat dat is? Daarmee bedoelen we dat zowel verkoper als koper gelukkig zijn. Wanneer jij je woning verkoopt, dan wil je toch ook dat de volgende eigenaar net zo blij met je huis is als dat jij dat bent geweest? Binnen ons netwerk van woningzoekenden in de regio Eindhoven vinden wij doorgaans binnen een maand een nieuwe koper. En nog veel belangrijker: voor de juiste prijs.

Lees verder

Stap 5: Alles goed regelen

Zodra de onderhandelingen erop zitten, dan heb jij je woning verkocht! Er zijn nog wel een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Denk aan het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Gedurende dit hele afhandelingstraject zijn wij er voor je. Zo gaan we mee naar de notaris en zijn we bij de sleuteloverdracht aanwezig.

Afspraak maken
Verkoopmakelaar in Eindhoven

“Snel en succesvol je woning verkopen?”

Maas Makelaars helpt!

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling en een persoonlijk adviesgesprek.

Bekijk hier onze privacy voorwaarden.