Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Als verkoopmakelaar Eindhoven staan we graag voor je klaar!

Je kunt ook bij Maas Makelaars terecht als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Eindhoven. Helaas gaat de verkoop van je huis voor de beste prijs meestal niet vanzelf. Gelukkig is Maas Makelaars een ervaren NVM makelaarskantoor in Eindhoven die graag met je meedenkt! Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingmix. Zo zorgen wij als makelaar Eindhoven ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt.
We vertellen je in 5 stappen onze strategie als verkoopmakelaar Eindhoven:

Stap 1.De juiste verkoopstrategie

Met Maas Makelaars als verkoopmakelaar, weet je zeker dat jouw huis opvalt in de regio Eindhoven en verkocht wordt. Een goede start is het halve werk. We bespreken de beste verkoopstrategie van je huis. Maas Makelaars gaat voor een snelle, professionele verkoop en de beste verkoopprijs. Wist je dat wij ook NWWI gecertificeerde taxaties van woningen doen? Of wil je eerst een gratis online waardebepaling laten doen? Gebruik dan onze tool en bekijk hoeveel jouw woning waard is.

Stap 2. Jouw huis in de spotlights!

Onze toegevoegde waarde als verkoopmakelaar Eindhoven is dat we een uitstekende presentatie van de woning verzorgen. We laten foto’s, 360-graden-foto’s en een video maken door een professional. Hierbij horen ook duidelijke plattegronden en een aansprekende verkoop tekst. De Matterportpresentatie behoort ook tot de mogelijkheden. Moet jouw huis écht opvallen? Dan kunnen een 3D-artist impression en woningstyling uitkomst bieden.

Stap 3. Aandacht pakken en vasthouden

Is de verkoopprijs van je huis bepaald en zijn de foto’s en plattegronden klaar voor publicatie? Dan is het tijd voor nog meer actie! We plaatsen jouw huis op: Funda, onze eigen website, Pararius, social media en andere on- en offline media. Je kunt bij ons ook gratis deelnemen aan Open Huizen Dagen.
Kortom wij als makelaar zorgen ervoor dat jouw huis de aandacht pakt en vasthoudt. En we deinzen niet terug voor creatieve oplossingen als die nodig zijn. Wij weten wat we moeten doen als verkoopmakelaar Eindhoven om goede resultaten te boeken!

Stap 4. De perfecte match!

Nog voordat het verkoopbord in je tuin staat en de woning op Funda is gezet, zijn wij al op zoek naar de perfecte match! We streven naar een gelukkige verkoper en koper. Binnen ons netwerk van woningzoekenden in de regio Eindhoven vinden wij doorgaans binnen een maand een nieuwe koper voor de juiste prijs. De perfecte match is dan een feit. Hier zorgen wij voor als verkoopmakelaar Eindhoven.

Stap 5: Alles goed regelen

Zodra de onderhandelingen erop zitten, heb jij jouw huis verkocht! Er zijn nog wel een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Zoals het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Ook tijdens dit traject zijn wij er voor je als verkoopmakelaar Eindhoven. We gaan mee naar de notaris en zijn bij de sleuteloverdracht aanwezig.

Meer weten?
Ik maak graag met je een vrijblijvende afspraak.