Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Wij staan voor je klaar als verkoopmakelaar in Meerhoven

Zoek jij een goede, betrouwbare verkoopmakelaar in Meerhoven? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring slepen we voor jou de allerbeste deal uit het vuur. Voor elk huis dat we in de verkoop zetten, maken we een uniek verkoopplan. Dankzij de inzet van de juiste verkoopkanalen zorgen we ervoor dat jouw woning onder de aandacht gebracht wordt van serieuze kopers. Hierdoor kunnen we jouw huis voor de beste prijs verkopen.

In alle jaren waarin wij als verkoopmakelaar actief zijn in Meerhoven hebben we een beproefd stappenplan ontwikkeld.


Stap 1: De juiste verkoopprijs

Een goed begin is het halve werk. En een goed begin bij het verkopen van je woning is het bepalen van de juiste verkoopprijs. Bij Maas Makelaars kennen we de woningmarkt van Meerhoven als onze broekzak. Onze makelaars zijn op de hoogte van ins en outs van de wijk waardoor ze een realistische en accurate inschatting kunnen maken van de waarde van je woning. Wil je zelf vast een online waardebepaling doen zodat je een eerste indruk krijgt van de waarde van je huis? Dat kan snel en makkelijk via onze online tool.

Stap 2: Jouw huis in de spotlight

Kies je voor Maas Makelaars als verkoopmakelaar, dan weet je zeker dat de presentatie van jouw woning om door een ringetje te halen is. We laten professionele foto’s maken en we maken een filmpje waarin je huis er op zijn best uitziet. We tekenen een duidelijke plattegrond en schrijven een aansprekende verkooptekst. Blijkt dat niet voldoende te zijn voor een vlotte verkoop van jouw woning in Meerhoven? Dan gaan we een stapje verder en kunnen we een 3D artist impression en een woningstyling inzetten als extra troeven.

Stap 3: Aandacht pakken en vasthouden

Een belangrijk onderdeel van ons werk als verkoopmakelaar in Meerhoven is het pakken vasthouden van de aandacht voor jouw huis. Nadat we de verkoopprijs hebben bepaald en het beeldmateriaal klaar is voor publicatie is het tijd voor actie. We plaatsen je huis op verschillende verkoopkanalen zoals Funda, Pararius, onze eigen website en social media. Afhankelijk van het verkoopplan kunnen we ook andere on- en offline verkoopkanalen in zetten. Je kan bij ons ook gratis deelnemen aan de Open Huizen Dagen.

Zoeken naar huis Maas Makelaars

Stap 4: De perfecte match

Ons doel is natuurlijk om de perfecte match voor jouw huis in Meerhoven te vinden. Een perfecte match is volgens ons gemaakt als zowel koper als verkoper gelukkig is. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Meerhoven en de rest van Eindhoven vinden wij deze perfecte match doorgaans binnen enkele weken.

Stap 5: Alles goed geregeld

Als we een koper voor je huis hebben gevonden en de onderhandelingen zijn afgerond, moeten er nog een aantal dingen geregeld worden. De onze verkoopmakelaars begeleiden je bij het doornemen en ondertekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling van de notaris. Wij staan aan je zijde tot en met de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken team
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!

Tip! Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen