Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Makelaardij is ons vak, al 90 jaar lang. Maas Makelaars is een ervaren NVM makelaarskantoor in Eindhoven. We verkopen huizen in en rondom Eindhoven. Vandaar dat wij ook actief zijn als verkoopmakelaar in Geldrop. Voor een succesvolle verkoop van jouw woning werken we altijd met een uniek verkoopplan bestaande uit 5 stappen.


Stap 1. De juiste verkoopstrategie

Jouw te koop staande woning in Geldrop valt op met Maas Makelaars als verkoopmakelaar. Wij zorgen voor een snelle, professionele verkoop en de beste verkoopprijs. Natuurlijk doen wij ook NWWI gecertificeerde taxaties van woningen. Als je eerst een online waardebepaling wilt hebben, kan dat met onze tool.

Stap 2. Jouw huis in de spotlights!

Onze toegevoegde waarde als verkoopmakelaar in Geldrop is dat we een uitstekende presentatie van de woning verzorgen. Dit doen we met professionele foto’s, 360-graden-foto’s en een video. Hierbij nemen we ook duidelijke plattegronden en een aansprekende verkooptekst mee. De Matterportpresentatie behoort tot deze mogelijkheden. Moet jouw huis écht de aandacht trekken? Dan bieden een 3D-artist impression en woningstyling uitkomst.

Stap 3. Aandacht pakken en vasthouden

Wanneer de verkoopprijs van je huis vast staat, de foto’s en plattegronden worden gepubliceerd, dan pakken we als jouw verkoopmakelaar verder door! We plaatsen jouw huis op: Funda, onze eigen website, Pararius, social media en andere on- en offline media. Je kunt bij ons ook gratis deelnemen aan Open Huizen Dagen.
Kortom als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jouw huis in Geldrop de spotlights pakt en vasthoudt. We zorgen voor creatieve oplossingen, als die nodig zijn om betere resultaten te boeken!

Stap 4. De perfecte match!

Nog voordat het verkoopbord voor je huis staat en de woning op Funda staat, zijn wij al op zoek naar de perfecte match! De perfecte match bestaat uit een gelukkige verkoper en koper. Via ons netwerk woningzoekenden in de regio Eindhoven vinden wij vaak binnen een maand een nieuwe eigenaar voor de juiste prijs. Dat is de perfecte match volgens ons als verkoopmakelaar in Geldrop!

Stap 5: Alles goed regelen

Is jouw huis verkocht? Dan zijn er nog wel een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Het tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Ook tijdens dit traject zijn wij er voor je als verkoopmakelaar. We gaan samen met je naar de notaris en zijn er bij de sleuteloverdracht.

Samen keertje koffie drinken?
Graag kom ik een keertje vrijblijvend bij langs om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn?

De voordelen van Maas als verkoopmakelaar

  • Verkoopmakelaar in de regio Eindhoven sinds 1929
  • Ervaren, deskundig en betrokken
  • Gratis intakegesprek, eerlijk en objectief advies
  • Verkoop je woning zonder verrassingen, maar met een all-in offerte (inclusief advertenties en Funda)
  • Duidelijke afspraken, vastgelegd in een NVM-opdracht
  • Je betaalt alleen courtage bij verkoop
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Jouw doel is ons doel; daarvoor zetten we ons tot het uiterste in!
  • Tip!  Vraag naar de gunstige voorwaarden tijdens een gratis intakegesprek en waardebepaling van je woning door één van onze NVM-makelaars.

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen