Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Taxatie woning in Waalre

Heb jij snel een NWWI taxatie nodig voor de aankoop van je nieuwe woning? De ervaren taxateurs van Maas Makelaars helpen je graag met een vakkundige en betrouwbare taxatie van jouw woning in Waalre.

Een volwaardig taxatierapport

Bij een hypotheekaanvraag voor de aankoop van een huis zal de hypotheekverstrekker altijd vragen om een taxatierapport. Dit rapport laat zien of het bedrag dat je betaalt voor de woning overeenkomt met de waarde van de woning. Ook bij het oversluiten van je hypotheek en het afsluiten van bepaalde verzekeringen kan om een taxatierapport gevraagd worden. In enkele gevallen kan ook de belastingdienst vragen om een taxatierapport.

De taxateurs van Maas Makelaars zijn allemaal NWWI gecertificeerd. Hierdoor voldoen de taxatierapporten die zij opstellen volledig aan de eisen van de hypotheekverstrekker, de belastingdienst en de verzekering. Doe je liever eerst een gratis online waardebepaling? Dat kan simpel en snel via onze tool.

Taxatie met oog voor het totaalplaatje

Bij een goede, volledige taxatie kijkt de taxateurs niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar factoren als de omgeving van de woning en de lokale huizenmarkt. Deze factoren hebben allemaal invloed op de waarde van het huis en mogen dus niet buiten beschouwing gelaten worden. Om deze factoren goed te kunnen vertalen naar een waardebepaling, is gedegen kennis van Waalre en de lokale huizenmarkt onmisbaar. Bij Maas Makelaars zit je op dat gebied goed. Wij zijn al sinds 1929 dé makelaar van Waalre en omgeving.

Behalve voor een taxatie in Waalre kun je bij Maas Makelaars ook terecht voor de taxatie van een woning in onder meer Best, Geldrop, Son en Breugel, Veldhoven, Nuenen en Eindhoven. Alle woningen binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor mogen wij volgens de NWWI richtlijnen taxeren.

Taxatie in Waalre: onze werkwijze

Alle taxaties die Maas Makelaars uitvoert, dus ook die van jouw huis in Waalre, voldoen volledig aan de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een onafhankelijk instituut dat erop toeziet dat de taxatierapporten volgens de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) worden opgesteld.

Als wij een taxatie in Waalre uitvoeren, zijn de ligging van de woning, de staat van het onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving de belangrijkste punten van aandacht. Nadat wij de taxatie hebben uitgevoerd en het rapport hebben opgesteld, wordt het taxatierapport gevalideerd door het NWWI.

In het uitvoeren van een taxatie gaat behoorlijk wat tijd zitten. Het doen van onderzoek, het opnemen van de gegevens van de woning, het berekenen van de waarde en het uitwerken van het rapporten kosten aardig wat tijd. We streven ernaar om het taxatierapport binnen enkele werkdagen op te leveren. Is er haast geboden? Dan kunnen we in overleg een deadline afspreken.

Marktwaarde

“Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie, na behoorlijke marketing en waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld”

Wat kost een taxatie van een woning in Waalre?

Het uitvoeren van een taxatie is niet gratis. Bij Maas Makelaars zijn we altijd open over de kosten die we rekenen. Onze standaard tarieven zijn inclusief BTW en validatiekosten.

Onze taxateurs kunnen pas aan de slag met een taxatie als alle documenten door jou zijn aangeleverd. Als niet alle stukken volledig zijn, kunnen wij geen taxatie uitvoeren.

Taxatie Tarief per 1 oktober 2021
Woning tot 175 m2 woonoppervlakte € 675
Woning vanaf 175 m2 woonoppervlakte € 750
Toeslag taxatie appartement € 50
Toeslag waarde met bijzonder uitgangspunt (na verbouw) € 75
Nieuwbouw taxatie vanaf tekening € 750
Kosten aanvullende bouwkundige keuring v.a. € 200 (op aanvraag)
Toeslag ander doel dan financiering/uitgangspunt op aanvraag

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een regulier object met een zuivere woonbestemming welke niet is/wordt verhuurd. Taxateur behoudt zich het recht voor om een taxatieopdracht terug te geven. Prijzen zijn inclusief btw, NWWI validatiekosten en recherchekosten.

De voordelen van een taxatie in Waalre door Maas Makelaars

  • Krijg inzicht in de waarde van je woning;
  • Het NWWI taxatierapport voldoet aan alle eisen;
  • Het rapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  • Taxatie door een deskundige en betrouwbare taxateur;
  • Vraag de taxatie direct online aan;
  • Taxatierapport is binnen enkele werkdagen gereed;
  • Spoed? Neem even contact met ons op.

Offerte?

Wil jij een scherpe offerte voor jouw taxatie? Vul het onderstaande formulier in:

Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen
Verkoopplannen?
Bereken hier direct de marktindicatie van je woning. Binnen 5 minuten en geheel online.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6