Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Taxatie woning in Son en Breugel

Heb jij snel een NWWI taxatie nodig voor de aankoop van je nieuwe woning? De ervaren taxateurs van Maas Makelaars helpen je graag met een vakkundige en betrouwbare taxatie van jouw woning in Son en Breugel.

Een compleet taxatierapport

Koop je een huis of appartement? Dan moet je aan de hypotheekverstrekker kunnen aantonen dat het huis ook echt het bedrag waard is dat je ervoor betaalt. Dit doe je met een taxatierapport. Ook bij het oversluiten van je hypotheek heb je een taxatierapport nodig. In sommige gevallen vraagt ook de belastingdienst of de verzekering om een dergelijk rapport.

Een taxatierapport maken laat je doen door een taxateur. De taxateurs van Maas Makelaars zijn allemaal NWWI gecertificeerd. De taxatie die wij maken van jouw huis of appartement in Son en Breugel voldoet daarmee volledig aan de eisen van de hypotheekverstrekker, belastingdienst en verzekering. Wil je liever eerst een vrijblijvende waardebepaling doen? Dan kan snel en gemakkelijk via onze waardebepaling-tool.

Oog voor de omgeving

Bij de taxatie van jouw woning kijken onze taxateurs niet alleen naar het huis of appartement zelf, maar ook naar de omgeving en de lokale huizenmarkt. Om alle factoren goed te kunnen meenemen in de waarde van je huis, is een uitgebreide kennis van Son en Breugel en de huizenmarkt in die omgeving onmisbaar. Bij Maas Makelaars zit je op dat gebied goed. Wij zijn al sinds 1929 dé makelaar van Son en Breugel en omstreken.

Taxatie in Son en Breugel: onze werkwijze

De taxateurs van Maas Makelaars maken taxatierapporten die volledig aan de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) voldoen. Het NWWI is een onafhankelijk instituut dat erop toeziet dat taxatierapporten volgens de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) worden opgesteld.

Bij het opstellen van het taxatierapport letten we op alle zaken die invloed hebben op de prijs van de woning, zoals de ligging van de woning, de staat van het onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. Nadat wij het rapport hebben opgesteld, wordt het door het NWWI gevalideerd.

Het uitvoeren van een taxatie is een tijdrovende klus. Het onderzoek, het opnemen van de gegevens van de woning, het berekenen van de waard en het uitwerken van het taxatierapport kosten veel tijd. We streven er altijd naar om het rapport binnen enkele werkdagen na opname op te leveren. Als er haast bij is, kunnen we in overleg een deadline afspreken.

Marktwaarde

“Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie, na behoorlijke marketing en waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld”

Wat kost een taxatie van een woning in Son en Breugel?

Het uitvoeren van een taxatie kost geld. Bij Maas Makelaars zijn we altijd open over de kosten die we rekenen. Onze standaard tarieven zijn inclusief BTW en validatiekosten.

Onze taxateurs kunnen pas aan de slag met een taxatie als je alle documenten hebt aangeleverd. Als niet alle stukken volledig zijn, kunnen wij geen taxatie uitvoeren.

Taxatie Tarief per 1 oktober 2021
Woning tot 175 m2 woonoppervlakte € 675
Woning vanaf 175 m2 woonoppervlakte € 750
Toeslag taxatie appartement € 50
Toeslag waarde met bijzonder uitgangspunt (na verbouw) € 75
Nieuwbouw taxatie vanaf tekening € 750
Kosten aanvullende bouwkundige keuring v.a. € 200 (op aanvraag)
Toeslag ander doel dan financiering/uitgangspunt op aanvraag

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een regulier object met een zuivere woonbestemming welke niet is/wordt verhuurd. Taxateur behoudt zich het recht voor om een taxatieopdracht terug te geven. Prijzen zijn inclusief btw, NWWI validatiekosten en recherchekosten.

De voordelen van een taxatie in Son en Breugel door Maas Makelaars

 • Krijg inzicht in de waarde van je woning;
 • Het NWWI taxatierapport voldoet aan alle eisen;
 • Het rapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
 • Taxatie door een deskundige en betrouwbare taxateur;
 • Vraag de taxatie direct online aan;
 • Taxatierapport is binnen enkele werkdagen gereed;
 • Spoed? Neem even contact met ons op.

Offerte?

Wil jij een scherpe offerte voor jouw taxatie? Vul het onderstaande formulier in:

  Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen
  Verkoopplannen?
  Bereken hier direct de marktindicatie van je woning. Binnen 5 minuten en geheel online.