Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Taxatie woning in Geldrop

Heb jij snel NWWI taxatie nodig voor de aankoop van je nieuwe woning? De ervaren taxateurs van Maas Makelaars helpen je graag met een vakkundige en betrouwbare taxatie van jouw woning in Geldrop.

Een volledig taxatierapport

Als je een huis of appartement koopt, wil de hypotheekverstrekker zeker weten dat de woning ook echt de prijs waard is die je er voor betaalt. Dit kun je aantonen door een taxatie van het huis te laten maken. Ook bij het oversluiten van je hypotheek heb je een taxatierapport nodig en in sommige gevallen vraagt ook de belastingdienst of de verzekering om zo’n rapport.

De taxateurs van Maas Makelaars zijn allemaal NWWI gecertificeerde taxateurs. De taxatie die wij maken van jouw huis of appartement in Geldrop voldoet daarmee volledig aan de eisen van de hypotheekverstrekker, belastingdienst en verzekering. Wil je liever eerst een online waardebepaling doen? Dat kan snel en gemakkelijk via onze tool.

Taxatie met oog voor de omgeving

Bij de taxatie van jouw woning in Geldrop kijken onze taxateurs niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar de omgeving en de huizenmarkt. Om die factoren goed te kunnen vertalen naar de waarde van je appartement of huis, is een gedegen kennis van Geldrop en de lokale huizenmarkt onmisbaar. Bij Maas Makelaars zit je op dat gebied goed. Wij zijn als sinds 1929 dé makelaar van Eindhoven en omstreken.

Behalve voor een taxatie in Geldrop kun je bij ons ook terecht voor een taxatie in onder andere Best, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven, Waalre en Eindhoven. Alle woningen die binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor liggen mogen wij volgens de NWWI richtlijnen taxeren.

Taxatie in Geldrop: onze werkwijze

Een taxatierapport van Maas Makelaars is volledig gemaakt volgens de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een onafhankelijk instituut dat erop toeziet dat taxatierapporten volgens de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) worden opgesteld.

Bij het opstellen van het rapport letten we op de belangrijkste punten van het huis, zoals de ligging, de staat van het onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. Nadat wij het rapport hebben opgesteld, wordt het gevalideerd door de NWWI.

Het uitvoeren van een taxatie is een tijdrovende klus. Er gaat veel tijd zitten in het doen van onderzoek, het opnemen van de gegevens van de woning, het berekenen van de waarde en het uitwerken van het taxatierapport. We streven ernaar om het rapport binnen enkele werkdagen na opname op te leveren. Als er haast is geboden, kunnen we in overleg een deadline afspreken.

Marktwaarde

“Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie, na behoorlijke marketing en waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld”

Kosten taxatie woning of appartement in Geldrop

Aan een taxatie en het opmaken van een taxatierapport zijn kosten verbonden. Bij Maas Makelaars zijn we altijd open en duidelijk over de kosten die we rekenen. Onze standaard tarieven zijn inclusief BTW en inclusief de validatiekosten van het NWWI.

Wij kunnen pas starten met een taxatie als alle benodigde documenten door jou zijn aangeleverd. Indien bijvoorbeeld de stukken aangaande het appartementsrecht niet volledig zijn, kunnen wij geen taxatie uitvoeren.

Tarieven

Taxatie Tarief per 1 oktober 2021
Woning tot 175 m2 woonoppervlakte € 675
Woning vanaf 175 m2 woonoppervlakte € 750
Toeslag taxatie appartement € 50
Toeslag waarde met bijzonder uitgangspunt (na verbouw) € 75
Nieuwbouw taxatie vanaf tekening € 750
Kosten aanvullende bouwkundige keuring v.a. € 200 (op aanvraag)
Toeslag ander doel dan financiering/uitgangspunt op aanvraag

 

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een regulier object met een zuivere woonbestemming welke niet is/wordt verhuurd. Taxateur behoudt zich het recht voor om een taxatieopdracht terug te geven. Prijzen zijn inclusief btw, NWWI validatiekosten en recherchekosten.

De voordelen van een taxatie in Geldrop door Maas Makelaars

 • Krijg inzicht in de waarde van je woning;
 • Het NWWI taxatierapport voldoet aan alle eisen;
 • Het rapport wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
 • Taxatie door een deskundige en betrouwbare taxateur;
 • Vraag de taxatie direct online aan;
 • Taxatierapport is binnen enkele werkdagen gereed;
 • Spoed? Neem even contact met ons op.

Bouw Makelaar

Offerte?

Wil jij een scherpe offerte voor jouw taxatie? Vul het onderstaande formulier in:

  Er zijn geen resultaten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen
  Verkoopplannen?
  Bereken hier direct de marktindicatie van je woning. Binnen 5 minuten en geheel online.