De Beekse Tuin

De Beekse Tuin is een kleinschalig nieuwbouwplan bestaande uit exclusieve villa’s met veel ruimte en comfort in en rondom het huis. Royale villa’s op een ruim perceel waar thuiskomen écht tot rust komen betekent.

Het hof waaraan de levensloopbestendige villa’s worden gerealiseerd is toegankelijk vanuit De Beekse Tuin. Deze 8 villa’s zijn ontworpen in een klassieke architectuur, voorzien van karakteristieke detaillering. De villa’s zijn zo ontworpen dat bewoners lang, comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot.

Ook de kwaliteit van de toegepaste materialen voor de twee-onder-een-kapvilla’s aan de Beekstraat is hoog. Het eigentijdse ontwerp, de complete indeling met onder meer 4 slaapkamers op de verdieping, een vrijstaande garage en de royale percelen zorgen voor een unieke en exclusieve woonbeleving. Deze sluit perfect aan bij de bestaande woningen in de Beekstraat.

Alle percelen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. En ook voor het parkeren door bezoekers is voldoende ruimte in het plan. De villa’s zijn standaard erg ruim, compleet en comfortabel en worden voorzien van een complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk, waarin u ruime keuzevrijheid wordt geboden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze makelaar Casper Mol of kijken op de projectwebsite: De Beekse Tuinen.

“Heerlijk wonen in Nuenen, Casper vertelt je er graag meer over”