Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Huis verkopen in Waalre?

Wil je jouw huis in Waalre verkopen en ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag.

Huis verkopen in Waalre met Maas Makelaars

Elke makelaar kan tegenwoordig een huis op Funda zetten en verkopen. Maar Maas Makelaars neemt bij het verkopen van jouw huis geen genoegen met alleen Funda. Wij gaan net een stapje verder om het beste resultaat voor jou te bereiken! Met meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen weten wij precies hoe we dat moeten doen. Onze enthousiaste en ervaren NVM-makelaars ontvingen dan ook hoge klantwaarderingen van de mensen die jou voorgingen met de verkoop van hun huis in Waalre.

Onze jarenlange ervaring in de top van de makelaardij in Waalre is een groot voordeel. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van alle ins en outs van Waalre en dat we jouw huis voor de beste prijs kunnen verkopen. Bij de verkoop van jouw huis staat jouw belang altijd voorop en dat blijkt uit onze werkwijze. We zetten de spotlight op jouw huis en zorgen dat het er tijdens de bezichtiging uitziet om door een ringetje te halen. Onze verkoopstrategie passen we aan op jouw wensen, want jouw doel is ons doel!

Je

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Alle makelaars van Maas Makelaars zijn zowel NVM-makelaar als taxateur. Ze hebben allemaal ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Waalre en omgeving. Wil je een vrijblijvende waardebepaling voordat je aan de verkoop van je huis begint? Daar kunnen onze makelaars je bij helpen. Vraag direct online een gratis vrijblijvende waardebepaling aan.

Steeds meer mensen willen hun huis verduurzamen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een goede investering voor de toekomst. Je kan de verduurzaming van je huis meefinancieren met je hypotheek. Een taxatie door Maas Makelaars kan je inzicht geven in de financiële mogelijkheden hiervoor, bijvoorbeeld bij het aanpassen of verhogen van je hypotheek. Maak direct online een afspraak om je huis te laten taxeren.

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Waalre

Voor het succesvol verkopen van jouw huis in Waalre is een goede strategie nodig. Daarvoor zit je bij Maas Makelaars aan het goede adres. Wij hanteren vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Waalre. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De juiste doelgroep voor jouw huis in Waalre

Als iemand weet voor welke doelgroep jouw huis geschikt is, ben jij het wel. Daarom bepalen we samen met jouw op welke doelgroep we ons richten bij de verkoop van jouw huis in Waalre. Is jouw huis geschikt voor jonge gezinnen of juist meer voor ouderen? Of misschien wel voor allebei? We passen onze marketing- en verkoopstrategie hier op aan en werken samen met jou aan een succesvol verkooptraject. Zo bereiken we samen ons doel: het verkopen van jouw huis in Waalre.

De vijf verkooppijlers van Maas Makelaars:

  1. De juiste prijs – met de juiste prijs trek je de juiste koper aan.
  2. Optimale presentatie – een eerste indruk kun je maar één keer maken, dus hij kan maar beter goed zijn!
  3. Optimaal bereik – er zijn meer mogelijkheden dan alleen Funda. Wij gebruiken ze allemaal.
  4. Juiste uitvoering en afronding – een professionele bezichtiging waarbij we jouw huis laten stralen en alle vragen van de koper beantwoorden.
  5. Tot slot – we zorgen voor een volledige afronding waardoor zowel koper als verkoper tevreden zijn.

Deze vijf pijlers zorgen voor een vliegende start van de verkoop van jouw huis in Waalre. Maas Makelaars is al sinds 1929 actief, en in al die jaren hebben we onze strategie geoptimaliseerd. Wij vinden de geschikte koper voor jouw huis in Waalre.

Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023