Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Huis verkopen in Veldhoven?

Wil je jouw huis in Veldhoven verkopen en ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag.

Huis verkopen in Veldhoven met Maas Makelaars

Een huis op Funda zetten en verkopen kan elke makelaar, dat is niet zo ingewikkeld. Maar volgens Maas Makelaars komt er meer kijken bij het succesvol verkopen van jouw huis. Wij gaan namelijk voor het beste resultaat voor jou! Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen weten we bij Maas Makelaars precies hoe we dat resultaat bereiken. Van de mensen die jou voorgingen met het verkopen van hun huis in Veldhoven ontvingen onze NVM-makelaars dan ook hoge klantwaarderingen.

Onze ervaring is een groot voordeel bij het verkopen van jouw huis in Veldhoven. Maas Makelaars draait al jaren mee in de top van de makelaardij in Veldhoven. We zijn altijd op de hoogte van alle ins en outs van Veldhoven en omgeving dankzij ons uitgebreide netwerk. Hierdoor kunnen we jouw huis voor de beste prijs verkopen. We zetten jouw belang voorop bij de verkoop van je huis, dat blijkt ook uit onze werkwijze. We zetten de spotlight op jouw huis en zorgen dat het er tijdens de bezichtiging uitziet om door een ringetje te halen. Onze verkoopstrategie passen we aan op jouw wensen, want jouw doel is ons doel!

Je

Gratis vrijblijvende waardebepaling

De NVM-makelaars van Maas Makelaars zijn naast NVM-makelaar ook taxateur. Al onze makelaars hebben minimaal 20 jaar ervaring in de huizenmarkt van Veldhoven en omstreken. Denk je aan het verkopen van je huis en wil je een vrijblijvende waardebepaling voordat je verdere plannen maakt? Daar kunnen onze makelaars je bij helpen. Je kan direct online een waardebepaling aanvragen.

Wist je dat je de verduurzaming van je huis mee kan financieren in je hypotheek? Je huis verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een goede investering voor de toekomst. De makelaars van Maas Makelaars kunnen je huis taxeren en je daarmee inzicht geven in de financiële mogelijkheden voor het verduurzamen van je huis, bijvoorbeeld door het aanpassen of verhogen van je hypotheek. Maak vandaag nog een afspraak voor een taxatie, dan weet je snel waar je aan toe bent!

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Veldhoven

Voor het succesvol verkopen van jouw huis in Veldhoven kan een goede strategie niet ontbreken. Maas Makelaars hanteert vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Veldhoven. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De juiste doelgroep voor jouw huis in Veldhoven

Als iemand weet voor welke doelgroep jouw huis geschikt is, ben jij het wel. Daarom luisteren we goed naar jou bij het bepalen op welke doelgroep we ons richten bij het verkopen van jouw huis in Veldhoven. Is jouw huis geschikt voor jonge gezinnen of juist meer voor ouderen? Of misschien wel voor allebei? We passen onze strategie op het gebied van verkoop en marketing hier op aan en werken samen met jou aan een succesvol verkooptraject. Zo bereiken we samen ons doel: het verkopen van jouw huis in Veldhoven.

De vijf verkooppijlers van Maas Makelaars:

  1. De juiste prijs – de juiste prijs trekt de juiste kopers aan.
  2. Optimale presentatie – een eerste indruk kun je maar één keer maken, daarom zorgen wij ervoor dat hij optimaal is.
  3. Optimaal bereik – er zijn meer mogelijkheden om jouw huis in de spotlight te zetten dan alleen Funda en wij gebruiken ze allemaal.
  4. Juiste uitvoering en afronding – een professionele bezichtiging waarbij we jouw huis laten stralen en alle vragen van de koper beantwoorden.
  5. Tot slot – we zorgen voor een volledige afronding waardoor zowel koper als verkoper tevreden zijn.

Deze vijf pijlers zorgen voor een vliegende start van de verkoop van jouw huis in Veldhoven. Maas Makelaars is al sinds 1929 actief, en in al die jaren hebben we onze strategie geperfectioneerd. Wij vinden de geschikte koper voor jouw huis in Veldhoven.

Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023