Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sites/www.maasmakelaars.nl/web/wp-content/themes/maasmakelaars/modules/module-masthead/module-masthead.php on line 6

Huis verkopen in Son en Breugel?

Wil je jouw huis in Son en Breugel verkopen en ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag.

Huis in Son en Breugel verkopen met Maas Makelaars

Een huis op Funda zetten en verkopen kan vandaag de dag elke makelaar. Maas Makelaars gaat een stapje verder dan alleen je huis op Funda zetten. Wij gaan namelijk voor het beste resultaat voor jou! En met meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen weten wij precies hoe we dat moeten bereiken. Onze enthousiaste en ervaren NVM-makelaars ontvingen dan ook hoge klantwaarderingen van de mensen die jou voorgingen met de verkoop van hun huis in Son en Breugel.

Voor een succesvolle verkoop van jouw huis is onze ervaring een groot voordeel. We draaien al jaren mee in de top van de makelaardij in Son en Breugel. Ons grote netwerk zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van alle ins en outs van Son en Breugel en omgeving en dat we jouw huis voor de beste prijs kunnen verkopen. Bij de verkoop van jouw huis staat jouw belang altijd voorop en dat blijkt uit onze werkwijze. We zetten de spotlight vol op jouw huis en zorgen dat het er op zijn paasbest uitziet tijdens de bezichtiging. We passen onze verkoopstrategie aan aan jouw wensen, want jouw doel is ons doel!

Je

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Al onze NVM-makelaars zijn naast makelaar ook taxateur. Ze hebben allemaal minimaal 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Son en Breugel en omgeving. Wil je een vrijblijvende waardebepaling voordat je aan de verkoop van je huis begint? Daar kunnen onze makelaars je bij helpen. Je kan online een gratis vrijblijvende waardebepaling aanvragen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Klik hier om direct te starten met de waardebepaling.

Steeds meer mensen willen hun huis verduurzamen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een goede investering voor de toekomst. Wist je dat je de verduurzaming van je huis mee kan financieren in je hypotheek? Een taxatie door Maas Makelaars kan je inzicht geven in de financiële mogelijkheden hiervoor, bijvoorbeeld bij het aanpassen of verhogen van je hypotheek. Neem vandaag nog contact met ons op om een taxatie in te plannen.

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Son en Breugel

Voor het succesvol verkopen van jouw huis in Son en Breugel is een goede strategie nodig. Maas Makelaars hanteert vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Son en Breugel. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De juiste doelgroep voor jouw huis in Son en Breugel

Jij weet het beste voor welke doelgroep jouw huis geschikt is. Daarom bepalen we samen met jouw op welke doelgroep we ons richten bij de verkoop van jouw huis in Son en Breugel. Is jouw huis een mooie starterswoning? Of is hij meer geschikt voor een wat oudere doelgroep? Misschien is het huis wel voor beide doelgroepen geschikt? We passen onze marketing- en verkoopstrategie hier op aan en werken samen met jou aan een succesvol verkooptraject. Zo bereiken we samen ons doel: het verkopen van jouw huis in Son en Breugel.

De vijf verkooppijlers van Maas Makelaars:

  1. De juiste prijs– de juiste prijs trekt de juiste kopers aan.
  2. Optimale presentatie – een eerste indruk kun je maar één keer maken, dus hij kan maar beter goed zijn!
  3. Optimaal bereik – er zijn meer mogelijkheden dan alleen Funda en wij gebruiken ze allemaal.
  4. Juiste uitvoering en afronding – een professionele bezichtiging waarbij we jouw huis laten stralen en alle vragen van de koper beantwoorden.
  5. Tot slot – we zorgen voor een volledige afronding waardoor zowel koper als verkoper tevreden zijn.
Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Prettig contact en direct een basis van vertrouwen. Kundig en duidelijk naar ons en naar potentiële kopers toe, maar wel verpakt met een vriendelijke, warme aanpak. Wij zijn meer dan tevreden met de manier waarop en de prijs waarvoor ons huis is verkocht.
Verkoper Waterlinie 83 Eindhoven Geschreven op 26 januari 2024