Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Huis verkopen in Nuenen?

Wil je jouw huis in Nuenen verkopen en ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag.

Huis verkopen in Nuenen met Maas Makelaars

Misschien denk je dat elke makelaar een huis kan verkopen en op Funda kan zetten. Maas Makelaars gaat echter voor het beste resultaat voor jou! We hebben meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen. We omschrijven onszelf als enthousiaste en ervaren NVM makelaars met een hoge klantwaarderingen van de mensen die jou voorgingen met de verkoop van hun huis in Nuenen.

Ervaring telt mee om jouw huis succesvol te verkopen in Nuenen. Wij draaien al jaren mee in de top van de makelaardij in Nuenen en omgeving. Dit houdt in dat we lokaal altijd op de hoogte zijn van alle ins en outs. Vergeet ons grote netwerk niet, die we inzetten om jouw huis voor de beste prijs te verkopen in Nuenen. Maas Makelaars heeft als jouw makelaar jouw belang voorop staan. Onze werkwijze is daar het bewijs van. We laten jouw huis flink stralen in de spotlights en verzorgen een professionele bezichtiging van jouw huis. We gebruiken jouw wensen voor de beste verkoopstrategie. Eén die werkt, want jouw doel is uiteraard ons doel.

Je

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Onze NVM makelaars zijn naast makelaar ook taxateur. Ze hebben minimaal 20 jaar ervaring in de regionale vastgoedmarkt. Het is heel logisch dat je voordat je aan de verkoop van jouw huis begint eerst een vrijblijvende waardebepaling wilt. Die kun je direct gratis online invullen, maar je kan ook een afspraak maken voor een uitgebreidere waardebepaling. Wacht niet langer en kom er vandaag nog achter wat jouw woning waard is!

Ook een taxatie kun je bij Maas Makelaars direct online aanvragen. We houden ervan om de lijntjes kort te houden en de communicatie transparant. Een taxatie kan ook heel handig zijn voor het aanpassen of verhogen van jouw hypotheek. Steeds meer huiseigenaren denken erover na hun woning te verduurzamen, voor het milieu of als toekomstinvestering. Het is zo dat 45% van de huizenbezitters niet weten dat ze verduurzaming in de hypotheek mee kunnen financieren. Mocht verduurzaming tot een van jouw toekomstplannen behoren dan biedt de taxatie van Maas Makelaars uitkomst.

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Nuenen

Jouw huis verkopen in Nuenen vergt een goede strategie en plan van aanpak.
We hebben vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Nuenen.

Het belang van de juiste doelgroep

Samen met jou bepalen we wat de ideale doelgroep is om jouw huis te verkopen in Nuenen. Maas Makelaars past de marketing en strategie aan voor de succesvolle verkoop van jouw huis in Nuenen. Is de juiste doelgroep om jouw huis te verkopen in Nuenen de jonge starter? Of de oudere koper? Allebei misschien? We werken samen aan jouw huis verkopen in Nuenen en samen behalen we het beste resultaat en de snelste verkoop!

De vijf pijlers van Maas Makelaars:

  1. De juiste prijs – met een realistische prijs trek je serieuze kopers aan.
  2. Optimale presentatie – voor de beste eerste indruk!
  3. Optimaal bereik – behalve Funda zijn er meer mogelijkheden – wij zetten ze allemaal in om de juiste koper te bereiken.
  4. Juiste uitvoering en afronding – een verzorgde bezichtiging beantwoordt alle kopers vragen, want een eerste indruk spreekt luider dan woorden, vooral in deze tijd.
  5. Tot slot – natuurlijk een gelukkige huisverkoper én koper.

Dat is onze strategie om jouw huis te verkopen in Nuenen. We zijn sinds 1929 actief is in de makelaardij en zetten onze lange ervaring om in klinkende munt om jouw huis te verkopen in Nuenen.

De aandacht wordt gevestigd op jouw huis vanuit daar werken we toe naar de perfecte verkoop match. De geschikte koper voor de juiste prijs om jouw huis te verkopen in Nuenen. Je kunt ervan uitgaan dat we alles goed regelen; van de notaris tot aan de sleuteloverdracht.

Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023