Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Huis verkopen in Geldrop?

Wil je jouw huis in Geldrop verkopen en ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag.

Huis verkopen in Geldrop met Maas Makelaars

Je zou bijna denken dat elke makelaar een huis kan verkopen en online kan zetten op Funda. Wij gaan echter speciaal voor jou voor het beste resultaat! Maas Makelaars heeft meer dan 90 jaar ervaring in het verkopen van huizen in Geldrop en omgeving. We zijn dan ook enthousiaste en ervaren NVM makelaars en genieten een hoge waardering van onze tevreden klanten, die jou voorgingen met de verkoop van hun huis in Geldrop.

Ervaring telt zeker mee om jouw huis succesvol te verkopen in Geldrop. Wij draaien al jaren mee in de makelaardijtop in Brabant. Het spreekt dan ook voor zich dat we lokaal altijd op de hoogte zijn van alle ins en outs. Tevens hebben we een groot netwerk om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Jouw belang is ons belang en staat bij ons voorop als we gaan voor de verkoop van jouw huis in Geldrop. Dit zie je terug in onze werkwijze. We zetten je huis in de verkoopspotlight voor de bezichtiging. Jouw wensen bepalen de beste en op maat gemaakte verkoopstrategie. Een persoonlijk afgestemde verkoopstrategie die werkt en die goed voelt, want we hebben hetzelfde doel. De succesvolle verkoop van jouw huis in Geldrop.

Je

Gratis waardebepaling

Onze NVM makelaars zijn makelaar en taxateur. Onze huidige makelaars hebben minimaal 20 jaar ervaring in de regionale vastgoedmarkt. De verkoop van jouw huis is een grote stap en misschien wil je eerst een waardebepaling. Maas Makelaars biedt je een vrijblijvende waardebepaling aan, zodat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn bij de verkoop van je huis. Vraag de gratis vrijblijvende waardebepaling vandaag nog aan!

Ook een taxatie kun je direct bij ons online aanvragen. We houden de lijntjes kort en de communicatie transparant. Dat is fijn voor jou en voor ons. Wist je dat een taxatie ook handig kan zijn voor het aanpassen of verhogen van jouw hypotheek? Steeds meer huisbezitters willen hun woning verduurzamen voor het milieu of als toekomstinvestering. 45% Van de huisbezitters weet echter niet dat ze verduurzaming in de hypotheek mee kunnen financieren.

De verkoopstrategie om jouw huis te verkopen in Geldrop

Jouw huis verkopen in Geldrop vergt een goede strategie en plan van aanpak.
Maas Makelaars gebruikt vijf belangrijke pijlers voor een succesvolle verkoop van jouw huis in Geldrop. We zeggen dan ook een goede voorbereiding is het halve werk.

De juiste doelgroep voor jouw huis in Geldrop

Samen met jou bepalen we wat de ideale doelgroep is om jouw huis te verkopen in Geldrop. We passen onze marketing en verkoopstrategie hierop aan, en bereiken ons gezamenlijke doel. Jouw huis verkopen in Geldrop. Wie behoort tot de juiste doelgroep, de jonge starter? Of juist de wat oudere koper? Misschien wel allebei? We werken samen aan jouw huis verkopen in Geldrop en met een goed verkoopplan behalen we het beste resultaat en verkoop!

De vijf verkooppijlers van Maas Makelaars:

  • De juiste prijs – alleen zo trek je betrouwbare kopers aan.
  • Optimale presentatie – er is maar 1 eerste indruk, gebruik deze dan ook goed!
  • Optimaal bereik – er zijn meer mogelijkheden dan Funda – wij gebruiken ze allemaal als we op zoek zijn naar de beste koper voor jouw huis.
  • Juiste uitvoering en afronding – een professioneel verzorgde bezichtiging waar de vragen van de koper worden beantwoord. Juist in deze tijd geven wij ook voldoende aandacht aan jouw koper.
  • Tot slot – de ultieme afronding en een gelukkige huisverkoper en koper.
Nieuwsgierig?
Graag vertellen we je meer over onze diensten
Direct online een marktindicatie van jouw huis? (gratis)
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023