Mijn favorieten

U wilt een taxatie van uw huis (Taxaties)Een taxatierapport voor elk doel


 Als erkend NVM-taxateur verzorgen we nauwkeurige taxaties en taxatierapporten, die door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Indien nodig, kunnen we de taxatie op zeer korte termijn uitvoeren. Ons werkgebied is de regio Eindhoven. Hieronder vallen in elk geval. o.a. Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Son & Breugel, Waalre, Best, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze en Leende. 
 

Wanneer taxeren?

Een taxatie kan voor uiteenlopende zaken van waarde zijn. Denk bijvoorbeeld aan een financieringsaanvraag, aan- of verkoop van een woning, een echtscheiding of het bepalen van de herbouwwaarde.
 

Hoe gaan onze taxateurs te werk?

Als taxateur inspecteren we de woning van binnen en van buiten, waarbij we op ieder detail letten. De belangrijkste punten zijn de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en toegepaste materialen, aanwezigheid van isolerende voorzieningen (Energielabel!) en eventuele juridische aspecten, zoals erfdienstbaarheden. Zodra alle gegevens zijn verzameld, verwerken we onze bevindingen in een overzichtelijk taxatierapport. Bij NHG en NWWI-taxaties wordt het rapport door een onafhankelijke instantie goedgekeurd.
 

Prijsopgave?

Maas Makelaars hanteert een zeer scherp tarief voor het verzorgen van taxaties.


Kwaliteit

De NVM makelaars van Maas Makelaars zijn ingeschreven in het nieuwe register voor vastgoedtaxateurs; het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Deze inschrijving waarborgt het vak van taxateur en wij voldoen hiermee weer aan alle eisen voor de taxatie van uw woning.

Hieronder hebben wij kort voor u e.a. samengevat;

Ieder jaar wordt vastgoed gewaardeerd met een totale geschatte waarde van ruim 500 miljard euro. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) registreert die gekwalificeerde taxateurs.

Missie
Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Taken
Het NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel, handhaaft eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen voor de vier Kamers (Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ). Het NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels en reglementen en garandeert daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs. Daarnaast kent het NRVT een eigen centraal tuchtrechtstelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs.

Regelgeving
De Register-Taxateur werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT en de internationale richtlijnen EVS/IVS. Daarnaast werkt hij conform de vier kamerreglementen. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het centrale tuchtrecht van het NRVT.
bron: NRVT

 


Vul het contactformulier in voor een nauwkeurige prijsopgave of bel voor meer informatie: 040-2445455.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring