Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen in Nuenen?

Wil je jouw appartement in Nuenen verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Heb jij een appartement in Nuenen en wil je dit graag verkopen? Dan is Maas Makelaars er voor jou. Of je nu een groot of een klein appartement hebt, met één of met meerdere slaapkamers, in het noorden of in het zuiden van Nuenen, Maas Makelaars verkoopt jouw appartement snel en voor een goede prijs. Wij beschikken over een jarenlange ervaring met het verkopen van appartementen, een breed netwerk en uitgebreide kennis over de woningmarkt in Nuenen en omgeving, waardoor wij altijd het beste resultaat behalen voor jou. We zetten jouw appartement vol in de schijnwerpers, zowel online als offline, en zorgen ervoor dat het er op zijn allerbest uitziet voor de bezichtiging. De verkoopstrategie bepalen we samen, jij weet immers het meeste over het appartement en de omgeving.

Vol vertrouwen verkopen

Als we bij Maas Makelaars een appartement in Nuenen verkopen, doen we dat met een goede strategie en een gedegen plan van aanpak. Je kan er volledig op vertrouwen dat wij alle relevante informatie paraat hebben, zodat we potentiële kopers goed kunnen informeren over het appartement, de omgeving en de VVE. De professionele (360°) foto’s, aansprekende verkooptekst en interactieve video geven de koper direct een goed beeld van het appartement. Hierdoor maken we veel woningzoekenden enthousiast om naar het appartement te komen kijken. Maas Makelaars haalt alles uit de kast om jouw appartement in Nuenen snel en goed te verkopen.

De juiste doelgroep bepalen

Van alle mensen weet jij het beste wat de voordelen van jouw appartement zijn en voor welke doelgroep het geschikt is. Is het echt iets voor een alleenstaande of is er ruimte genoeg voor een gezin met kinderen? We bepalen samen met jou de doelgroep waarbij we het appartement onder de aandacht gaan brengen en stemmen onze marketingstrategie daar op af. Jouw appartement verkopen in Nuenen doen we samen!

Appartementsrecht

Appartementsrecht is iets waar veel mensen die voor het eerst een appartement kopen nog niet alles van weten. Het is aan ons, de makelaars van Maas Makelaars, om de potentiële kopers hier alles over te vertellen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van appartementen in Nuenen, kunnen wij kopers goed informeren over de regels en kosten in de verschillende appartementencomplexen. Deze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat klanten goed geïnformeerd en met een gerust hart overgaan tot het kopen van jouw appartement.

Vrijblijvende waardebepaling

Denk jij eraan om je appartement in Nuenen te verkopen? Laat dan een gratis vrijblijvende waardebepaling doen door de makelaars van Maas Makelaars. Je weet dan meteen wat je appartement waard is en wat je financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuwe woning. We komen graag langs voor een deskundig advies. Wil je snel weten waar je aan toe bent? Doe dan direct de gratis vrijblijvende online waardebepaling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Je appartement in Nuenen verkopen doe je met Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  • Een gemiddelde beoordeling op Funda van 9,3
  • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Nuenen en omgeving
  • Het grootste netwerk van kopers en verkopers in de regio
  • We nodigen je graag uit voor een gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Je hebt altijd een vaste makelaar als aanspreekpunt
  • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Een duidelijke all-in offerte zonder verrassingen
  • Alleen courtage betalen bij verkoop

Wil je meer weten?

Wil je eerst meer over ons weten voordat je beslist of je je appartement in Nuenen via Maas Makelaars wil verkopen? Dat begrijpen wij volledig. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat voor je klaar in ons kantoor. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in zodat wij jou kunnen bellen.

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en een scherpe offerte.
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Prettig contact en direct een basis van vertrouwen. Kundig en duidelijk naar ons en naar potentiële kopers toe, maar wel verpakt met een vriendelijke, warme aanpak. Wij zijn meer dan tevreden met de manier waarop en de prijs waarvoor ons huis is verkocht.
Verkoper Waterlinie 83 Eindhoven Geschreven op 26 januari 2024