Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen in Meerhoven?

Wil je jouw appartement in Meerhoven verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Wil jij je appartement in Meerhoven verkopen en zoek je een betrouwbare en ervaren makelaar die je daarbij kan helpen? Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Of je appartement nu uitkijkt op het winkelcentrum of over park Meerland, bij Maas Makelaars verkopen we jouw appartement snel en onder de beste voorwaarden. Onze makelaars hebben jarenlang ervaring met het verkopen van appartementen in Meerhoven. We hebben een breed netwerk, uitgebreide kennis van de woningmarkt en zijn op de hoogte van alles wat er speelt in de wijk. Daarom kunnen wij het allerbeste resultaat voor jou behalen.

Een goed verkoopplan

De verkoop van jouw appartement in Meerhoven wordt alleen een succes als we een goed verkoopplan maken en de juiste strategie gebruiken. Gelukkig kun je dat wel aan ons overlaten. Onze makelaars verzamelen alle relevantie informatie over het appartement, de omgeving en de VVE, zodat kopers hier goed over kunnen worden geïnformeerd. Professionele foto’s, een aansprekende verkooptekst en een interactieve video van het huis geven potentiële kopers een goed beeld van de woning. Hiermee trekken we veel belangstellenden naar het appartement voor een bezichtiging. Maas Makelaars haalt alles uit de kast om jouw appartement in Meerhoven succesvol te verkopen.

De juiste doelgroep

Voor een succesvolle verkoop van je appartement is het niet alleen belangrijk om de juiste strategie in te zetten, ook het kiezen van de juiste doelgroep is essentieel. Die doelgroep kiezen we samen met jou, jij weet immers het beste voor wie jouw appartement geschikt is. Is het typisch een appartement voor een jong gezin of is het kleiner en daardoor vooral geschikt voor een stel zonder kinderen of een alleenstaande? Wij passen onze marketingstrategie aan op de doelgroep die we samen bepalen, zodat we de juiste woningzoekenden voor bereiken.

Appartementsrecht

Veel mensen die voor de eerste keer een appartement kopen, zijn niet op de hoogte van het appartementsrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen van appartementen in Meerhoven en omgeving, zijn we bekend in de meeste appartementencomplexen in Meerhoven. Hierdoor kunnen we potentiële kopers alles vertellen over de regels, de verantwoordelijkheden en de kosten voor het beheer van de gemeenschappelijke ruimtes van de verschillende gebouwen. Belangstellenden die goed geïnformeerd worden doen sneller een bod op de woning, waardoor we jouw appartement snel kunnen verkopen.

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Wil je je appartement in Meerhoven verkopen en wil je graag weten wat het waard is? Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuwe woning? Vraag dan direct een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. We komen graag bij je langs voor een deskundig advies, maar je kan ook direct een snelle online waardebepaling doen.

Je appartement in Meerhoven verkopen doe je met Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  • Een gemiddelde score op Funda van 9,3
  • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Meerhoven en omgeving
  • We hebben het grootste netwerk van kopers en verkopers
  • Gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Een duidelijke all-in offerte zonder verrassingen
  • Alleen courtage betalen bij verkoop

Wil je meer weten?

Als je je huis gaat verkopen, wil je dat natuurlijk wel samen doen met een makelaar die je vertrouwt. Daarom maken wij graag tijd voor een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en waarin wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Bel naar 040 244 54 55 of mail naar info@maasmakelaars om een afspraak te maken.

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en een scherpe offerte.
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023