Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen in Geldrop?

Wil je jouw appartement in Geldrop verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Of je nu een groot of een klein appartement verkoopt, of je nu uitkijkt op de Strabrechtse heide of op de Kleine Dommel, bij Maas Makelaars verkopen we jouw appartement snel en voor een goede prijs. Dankzij onze jarenlange ervaring met de verkoop van appartementen, ons brede netwerk en onze uitgebreide kennis van de woningmarkt in Geldrop en omgeving behalen wij het beste resultaat voor jou. We zetten de spotlight vol op jouw woning en zorgen dat je appartement een onuitwisbare eerste indruk maakt tijdens de bezichtiging. Op basis van jouw wensen bepalen we samen de verkoopstrategie. Een strategie die werkt én waar jij je goed bij voelt, want jouw doel is ons doel!

Verkopen met een plan en vertrouwen

Het verkopen van een appartement in Geldrop vraagt om een goede strategie en een gedegen plan van aanpak. De makelaars van Maas Makelaars zorgen ervoor dat ze alle relevante informatie paraat hebben, zodat ze de kopers goed kunnen informeren over het appartement, de omgeving en de VVE. Professionele foto’s, een aansprekende verkooptekst en een interactieve video zorgen ervoor dat geïnteresseerden snel een goed beeld van jouw appartement krijgen. Maas Makelaars haalt alles uit de kast om jouw appartement in Geldrop zo gunstig mogelijk te verkopen.

Het bepalen van de doelgroep

De juiste strategie voor het verkopen van jouw appartement in Geldrop bepalen we samen met jou. Voor welke doelgroep is het appartement geschikt? Is het een appartement voor oudere kopers? Of juist voor de jonge starter? Wij passen onze marketingstrategie aan op de doelgroep die we samen vaststellen, zodat we de juiste kopers voor jouw appartement bereiken. Met een goed plan behalen we het beste resultaat en de snelste verkoop!

Appartementsrecht

Kopers die voor het eerst een appartement kopen, zijn niet altijd bekend met het appartementsrecht. Dankzij de jarenlange ervaring van Maas Makelaars in het verkopen van appartementen in Geldrop, zijn we bekend in de meeste appartementencomplexen in Geldrop. Hierdoor kunnen onze makelaars kopers goed informeren over de regels, de verantwoordelijkheden en de kosten voor het beheer van gemeenschappelijke ruimtes van de verschillende complexen. Goed geïnformeerde belangstellenden zijn eerder geneigd om een bod te doen, waardoor wij uw appartement in Geldrop snel kunnen verkopen.

Gratis vrijblijvende waardebepaling

Wil je, voordat je jouw appartement definitief in de verkoop zet, eerst eens weten wat het appartement waard is en wat je financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuwe woning? Vraag dan direct een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. Je kan snel zelf een online waardebepaling doen, maar we komen ook graag bij je langs voor een deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak.

Je appartement in Geldrop verkopen doe je met Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  • Een gemiddelde beoordeling op Funda van 9,3
  • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Geldrop en omgeving
  • We hebben het grootste netwerk van kopers en verkopers
  • Gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Je hebt altijd een vast aanspreekpunt
  • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Een duidelijke all-in offerte zonder verrassingen
  • Alleen courtage betalen bij verkoop

Wil je meer weten?

Bij het verkopen van een woning ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Wij begrijpen goed dat je eerst antwoord op al je vragen wil voordat je besluit om met Maas Makelaars in zee te gaan. We plannen daarom graag een kennismakingsgesprek in, waarin we elkaar leren kennen en waarin wij al jouw vragen beantwoorden. Bel naar 040 244 54 55 of mail naar info@maasmakelaars om een afspraak te maken.

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en een scherpe offerte.
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023