Gemiddelde 9,2 beoordelingen

Appartement verkopen?

Wil je jouw appartement in Eindhoven verkopen en ben je op zoek naar de beste NVM verkoopmakelaar? Dan helpt Maas Makelaars je graag!

Bezit jij een appartement in Eindhoven en wil je het verkopen?

Dan ben je bij Maas Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn dé verkoopmakelaar in Eindhoven en weten precies wat we moeten doen om jouw appartement tegen het beste bod en onder de beste voorwaarden te verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van appartementen, ons uitgebreide netwerk en onze brede kennis van de Eindhovense markt behalen wij het allerbeste resultaat voor jou. We zetten je appartement flink in de spotlight en zetten de puntjes op de i tijdens de bezichtiging. Op basis van jouw wensen bepalen we de beste verkoopstrategie. Eén die werkt en waar jij je goed bij voelt, want jouw doel = ons doel.

Appartement Eindhoven Makelaar

Starters appartement Eindhoven

Appartementsrecht

Veel kopers die voor het eerst een appartement kopen, zijn nog niet geheel bekend met het fenomeen appartementsrecht. Maas Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verkopen van appartementen in Eindhoven en is bekend in de meeste appartementencomplexen in de stad. Hierdoor kunnen we kopers goed informeren over de regels, de verantwoordelijkheden en de kosten voor het beheer van gemeenschappelijke ruimtes van de verschillende complexen. Dit geeft kopers vertrouwen waardoor ze sneller geneigd zijn een (beter) bod uit te brengen en wij jouw appartement in Eindhoven snel kunnen verkopen.

Het bepalen van de juiste doelgroep

Samen met jou bepalen we wat de de beste strategie is om jouw appartement te verkopen in Eindhoven. Voor welke doelgroep is jouw appartement geschikt? Is de juiste doelgroep de jonge starter? Of de wat oudere koper? Of allebei? We passen onze marketing aan op de doelgroep waarop we ons richten, zodat we zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken. We werken samen aan jouw appartement verkopen in Eindhoven en met een goed plan behalen we het beste resultaat en de snelste verkoop!

Kunnen wij helpen?
Ik kom graag langs voor een goed advies en een scherpe offerte.

Je appartement verkopen in Eindhoven doe je met Maas Makelaars

  • Ervaren, deskundig en zeer betrokken team
  • Klanten beoordelen ons op Funda met een 9,3
  • Toonaangevend in de regio
  • We zijn al 90 jaar actief als makelaar in Eindhoven en omgeving
  • We hebben het grootste netwerk van kopers en verkopers
  • Gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Je hebt altijd een vast aanspreekpunt
  • Je makelaar is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Geen verrassingen, maar een duidelijke all-in offerte
  • Betaal alleen courtage bij verkoop
Beoordelingen van onze klanten
10
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
Joris is een zeer fijne makelaar! Onze eerste kennismaking was bij een bezichtiging van een huis dat we niet gekocht hebben. Omdat we zeer tevreden waren over hoe Joris ons als potentiële kopers benaderde hebben we hem uitgenodigd toen we ons eigen huis wilden verkopen. Joris heeft een goede kennis van de woningmarkt en heeft ons tijdens het hele proces van de intake tot de overdracht goed begeleid. De rust die hij uitstraalt en de tijd die hij voor je neemt voor de terugkoppeling na bezichtigen vonden we super fijn. Ook met de binnendienst verliep het maken van afspraken soepel. Dus als je een goede makelaar zoekt dan kunnen we Maas Makelaars zeker aanbevelen!
Verkopers Purmerstraat 7 Eindhoven Geschreven op 09 mei 2023